icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

fialka1318
21. jún 2019

@veve2903 daj potom vediet ci silnie 🙂 hm to si mala dost testov robenych ☹ a to mi je luto ze sa ti takto vsetko pokazilo ☹ a dali ti aj nejake lieky ci? ☹

evulik1111
21. jún 2019

@fialka1318 vieš čo ja tak pomaličky .. ja uverím tomu až keď to bude mesiac .. lebo minule viem ako to dopadlo. Ale aj tak mysli pozitívne . Pondelok hádam budem istejšie

evulik1111
21. jún 2019

@veve2903 hlavne neprestane dúfať, a buď v pohode . Ja som vylúčila , alkohol, kofeín a šport . Veľa oddychujem . Dodržujem lieky aby boli pravidelne . A take . Tak možno to bude lepšie , keď aj ty budeš pozitívne naladená

fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 ja tomu verim nic ine neostava 🙂 aj ta nieco pobolieva teraz? ale urcite si uz kludnejsia kedze mas aspon dusika 🙂 ze uz vidis ten naznak 🙂

fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 to ako ti to dopadlo minule je mi velmi luto neviem si to ani predstavit ako si sa musela citit lebo som to este nezazila :( ale muselo to byt strasne :(

evulik1111
21. jún 2019

@fialka1318 jooj na take veci prosím ta ani nemysli. Ver že pozitívne veci sú lepšie ! Hlavne sa nesmieš trápiť ak by to nevyšlo. Údajne 20% tehotenstiev skončí do prvého trimestra svojvoľne. Neviem či to je dobre alebo zle..len si vždy povedz že nabudúce to vyjde

evulik1111
21. jún 2019

@fialka1318 joooj nič len som nervózna jak pes😂 ale za to môže kombinácia svokra a chlap 😂😂 bez alkoholu je ti ťažšie zvládnuť

fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 uz to nevyslo dvakrat tak tentokrat co sa sama sebe divim ma to nelaka ani test urobit lebo asi mam v mozgu zakorenene to minule skusanie a stresy 🙂 hh byvas so svokrou ? 🙂 v pondelok sa budes tesit ako blska a po krvicke este viac 😉 ja nepijem vobec len den pred transferom mi odporucili vypit deco cerveneho sucheho vina ze to prekrvuje maternicu 🙂 tak som to skusila 🙂

evulik1111
21. jún 2019

@fialka1318 to mne nie . Ale daj pokoj bývame samy. By má porazilo s tu ženskú žiť 😂. Ja mám najmúdrejšie svorku všetko vie najlepšie . A furt mi do všetkého hovorí ako to švagriná robí perfektne a lepšie 😂😂 . Takze mame skvelý vzťah . Ale mám ju rada stačí mi raz za týždeň na 2 hodiny.
No o tom vine mi nikto nepovedal boha tam 🤪🥂 dala by som si. Ale nie verím že to bude

fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 mne to povedala lekarka a povedala ze aj v den vkladu si mozem dat aspon pol deci ale to som uz neriskovala 🙂 ja som mala stastie a svokru mam velmi dobru 🙂 aj svokra 🙂 zo zaciatku sme mali problemy ale vykecali sme si to vyplakali a uz je to ok 🙂 ale s predchadzajucou som mala tiez ohromny vztah :D tu som nemohla vystat este ani tu nebola :D to nie je od nej pekne ze sa tak chova a co jej ta svagrina dava ze ju furt tak vychvaluje ? 🤐

evulik1111
21. jún 2019

@fialka1318 ale svagrinka je fajn . Mame super vzťah ale no ona žije s ňou 😂 q všetko jej pritaká 😂 navarí a stara sa o ňu. Ja nevarim a nič 😂.. len jej poviem že by sa mohla o seba starať viacej .

fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 hh tak to jej nezavidim 🙂 idem si oddychnut a prezit nejako dalsi den 🙂

fialka1318
21. jún 2019

@evulik1111 neviem este ani ze co si najdem na robotu zajtra 🙂

evulik1111
22. jún 2019

@fialka1318 jooj niečo si nájdi inak ta porazí. Ja idem poobede na nechty a odtiaľ hneď s kamosku do kina na dámsku jazdu 🤩. Takze dnes bude kľud deň 😍 . A ty jak sa cítiš ?

veve2903
22. jún 2019

@fialka1318 ahoj no nedali mi nič môj Dr mi povedal ze co mu tam skučim a jednou vetou ma pošle do centra. Tak som šla na vlastnú päsť. Co som mohla som si sama vyžiadala. A to mi 2017 chceli zobrať maternicu takže psychicky som bola na dne ale kvôli miminku idem ďalej.

fialka1318
22. jún 2019

@evulik1111 awojky 🙂 teda dneska rano som sa zobudila na velke bolesti prs ale inak nic 🙂 a to moze byt z liekov co teda dufam ze nebude 🙂 hh ja nemozem ist nikde lebo som na pnke :D lebo v robote mam tazku fyzicku pracu a nechcem aby vedeli ze chodim do car 🙂 takze ja mozem len kukat z balkona :D ale to je najhorsie ze oproti je furt na balkone nejaky chlap :D nwm ci ho zena vyhadzuje alebo sa opaluje :D hh a ty sa ako citis?🙂

fialka1318
22. jún 2019

@veve2903 boze to co mas za lekara ?😕 slovo pochopenie mu nieco hovori? so mnou sa tak gynko nikdy nebavil porozpraval sa so mnou , odporucil mi par veci a potom mi navrhol ze kedze ma uz dlhe roky aj s manzelom po vsetkych vysledkoch posielaju do car na ivf ze by sme to mali skusit 🙂 lebo ja nemam ziadne problemy okrem pcos a manzel na teratozoospermiu :( cize prirodzene neotehotniem kedze nemam ovulku a bez liekov duphaston ktore beriem kazdy mesiac 5 dni tak by som nemala ani menstruaciu 🙂 ale skusal na mne aj clostylbegit, a taktiez kombinaciu noretristheron spolu s pregnylom :D a potom co to nevyslo to vzdal lebo uz nevedel ako pomoct 🙂 hh a preco ti chceli maternicu zobrat?:( a co ti povedali v car po vysledkoch ktore ti urobili ? dodali ti nadej ze babenko bude mozne? lebo oni predsalen vedia omnoho viac o tom ako nas opodnit 🙂 ja tentokrat verim plne iscare a svojim troch bublinkam v mraze 🙂 tak ver aj ty a nevzdavaj sa 🙂 ja verim ze kazda z nas bude do konca roka tehotna a este sa budeme na tom co sme zazili len usmievat ked budeme babenko drzat v naruci 🙂❤

evulik1111
22. jún 2019

@fialka1318 absolútne nič . Mám s toho obavy 😂 ale možno budem jedna z milióna ktorej nič nebude .. ale čiarka tam dnes skoro nebola. Ale tak utešujetem sa že je skoro estw 😕. Sak len. 5 dni ubehlo. Chvíľku trvá kým si nájde vhodne miesto. Tak oficiálne by som mala dostať 27. Tak to bude najvhodnejšie na test.

evulik1111
22. jún 2019

@fialka1318 joooj chudák chlap na balkone😂 možno je tam kvôli žene, nechce ju počúvať

fialka1318
22. jún 2019

@evulik1111 sak to ze aj ja ho lutujem kus ale tak s tym nic nenarobim a nechcem na neho kricat lebo si este pomysli ze mam zaujem :D a sa ho potom nezbavim :D ale ne asi je rad proste na balkone :D nemaj obavy ved uz vcera si mala dusik 🙂 podla mna to bude vsetko ok 🙂 teraz si len pauzicku dava a oddychuje 🙂 oni aj odporucaju kazdy druhy den si robit test tak skus zajtra alebo pondelok 🙂 ale to je este aj tak skoro 🙂 27meho by si mala dostat? lebo aj ja tak nejako ale ja to nikdy nedostanem 🙂 vzdy az po vysadeni liekov 🙂 ale doteraz som vzdy vedela ze ked na ten 10ty den je biely test tak pre mna osobne nic z toho uz 🙂 mna len rano boleli prsniky strasne a potom uz nic 🙂 poctivo som zobrala inofolic ako vitamin co beriem uz pol roka a estrimax, pichla som si prolutex a teraz poobede som zapila opat estrimax 🙂

evulik1111
22. jún 2019

@fialka1318 mne teraz nedali estrimax ale doma ho mám. Ale Nebudem brat čo nikto nepovedal . Akurát má progestanelle 3 krát denne a kyselinu listovú ale keď píšeš idem si dať inofolic mám doma ešte.
Joooj Nekrič na neho . Isto stačí jeden chlap😂 dvaja sú moc

fialka1318
22. jún 2019

@evulik1111 to mne dali tolko tak ako som mala po odbere tak mi nechali aj po vklade 🙂 a ten inofolic lebo mam pcos tak beriem inofolic combi take hnede kapsule co su urcene vraj na ten syndrom 🙂 neviem naco beriem nadalej tolko liekov :D ale asi aby mi bolo zle lebo ziadne priznaky tehotenstva nemam :D hh inofolic nikdy neublizi a mozno uz pondelok budes mat dve krasne ciarky tmave 🙂 ten liek progestanelle zapijas alebo vkladas?🙂

fialka1318
22. jún 2019

@evulik1111 kaslem na tamteho chlapa ja mam skveleho svojho a za nikoho by som ho nevymenila 🙂

evulik1111
22. jún 2019

@fialka1318 joooj vkladám . Ale veľmi má to vytáča . Ale zas aspoň si poležím ráno dlhšie aj poobede 😂. No dúfam že budú. Ale skôr asi toho 27.06. Nevadí počkáme si na dobre sa čaká. Dnes som objednala dvoje botasky adidas 😂 veľkosť 20 a 21 že na predaj . Uvidíme či nebudú dve . Celkom by som sa potešila aj dvom😂 to už je aké zmýšľanie. Keby mi to povedali pred rokom by má porazilo .. že dve 🔫

fialka1318
22. jún 2019

@evulik1111 ja som si po predchadzajucich dvoch vkladoch stale vkladala progesteron 3x1 to som to neznasala 🙂 taky divny pocit stale 🙂 hh mas pravdu uz ked se cakali tak dlho tak par dni navyse neublizi 🙂 ja sa nato nejako nesustredim ani 🙂 nemam ani testy doma aby ma to k nim netahalo 🙂 budu neboj 😉 ja v nase babenka verim 🙂 ved su vymodlene 😉 ved si si dala vkladat dve embrya alebo nie? 🙂 lebo uz sa mi to pletie 🙂 ak by ta potesilo mat dvojcatka tak chapem tu radost 🙂 kazda chce inak mat babenko🙂 a uz nejake babenko mas? Ci tieto budes mat prve? 🙂 nam to lekari neodporucaju kvoli tomu ze som este nerodila a nemam este 30rokov a aj my sme to chvilu zavrhovali kvoli financiam a teraz sme nad tym aj rozmyslali ale nakoniec sme sa rozhodli ze ak by sa tento vklad nevydaril tak dame si opat len jedno embryo 🙂 ja som proste taka klasika jedno mi staci a potom zase jedno 😉 ak by sme sa rozhodli pre druhe 🙂

fialka1318
22. jún 2019

@evulik1111 ale dvojcatka sa mi pacia znama ma dvoch chlapcov a pekne sidla to su 😉

veve2903
22. jún 2019

@fialka1318 no mala som predrakovinove štádium krčka nakoľko nevedeli ako je to rozšírené tak chceli preventívne vybrať všetko. Ale nesúhlasila som a dobre som spravila bolo to len na krčku. Nikdy by som sa s tým nezmierila. Tiež nemám s čoho ovulovat som v prechode ms nechodila ani po agolutine až po 1,5 roku v gynfive to zabralo tak pcham do seba 3x1 estrimax 3x1 progesteron 1 prednison a fraxiparin. To pomáha ale po potrate som zasa nedoatala. Ako náhle vysadim lieky tak ms nepríde. Čiže vôbec neviem na com som až ta krv ukáže.Dnes test snehobiely😞 11den po ket. Už vážne neviem prsa ako na ihlach podprdu neznesiem spím kde a kedy sa dá a včera mi bolo neskutočne zle od obeda do noci nič som nejedla.

evulik1111
22. jún 2019

@veve2903 no hlavne nezúfaj. Sú baby ktoré sú aj tak 🙁 . Uvidis po krvi

evulik1111
22. jún 2019

@fialka1318 hlavne aby si bola v poriadku. Ja mám teraz 30 . A stále nemám žiadne . Tak dávame dve

fialka1318
23. jún 2019

@veve2903 este dobre ze si sa takto rozhodla teraz mas aspon sancu na babenko 🙂 a to som nevedela ze to tak funguje ☹ a ako to vyliecili na tom krcku? Hm v prechode? To uz mas nato vek? ☹ hm ten eestrima,progesterone a fraxiparin davali po vklade aj mne 🙂 len ten prednison som nemala 🙂 cize teraz si v gynfive? Hm to mi je luto ale tak snad sa este do krvi nieco ukaze ☹ kebyze som to vedela nejako ovplyvnit tak kazdej babenke by som dopriala dietatko ☹ to su take priznaky ako keby si bola tehotna ale zase nwm ci to aj lieky nemozu robit ☹ ja sama neviem lebo nemam ziadne priznaky a tie bolesti prsnikov mam tiez lenze do testovania mam este 5dni ☹ a do krvi 9dni ked nepocitam tento dnesny ☹ cize tiez sa bojim ☹ ale verim ze do konca roka sa to kazdej z nas podari a babeno budeme mat 🙂 vsetko je to aj o psychike 🙂