Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@fialka1318 stým autom a šoférovaním sme na tom rovnako 😂 to Brno je pre nás ďaleko keďže priateľ je v rakúsku a robí týždňovky (v piatok v noci domov) tiež sa tam neviem dostať keď mi zavolajú sk je pre mňa pohodlnejšie co sa týka cestovania. Vajok som mala tuším ale 17 s toho ale 12 bolo ok v akej kvalite sú to neviem mam veľmi zlú pamäť 😕 keď by darkyna nedala ale 15 tak by ju nepovažovali za vhodnú a hľadali by mi inú. Ale skúsim pozrieť do papierov možno tam mam niečo o blastocystach popísané lebo inak mi to len na monitor ukazujú že tak a tak to je bolo a bude. S tým mechurom to mam aj ja keď nejdem hneď boli ma a to mi nerobili to co tebe
@fialka1318 ďakujem ☺️ si zlatíčko. to budem riešiť od zajtra ak bude krv negatívna.
@veve2903 prepac trocha som sa rozpisala ale to ja aj doma som taka zakecana az mi zasit usta chce muz :D
@fialka1318 vôbec nevadí koľko píšeš rada čítam takéto odpovede ma to tak upokojuje že sa môžem aj ja niekomu vykecat. Nemám nikoho v okolí s podobným problémom a keď áno tak o tom nehovoria.
😘 Dakujem
@fialka1318 úf mam slzy na krajicku 🤗 ja som sa v noci zobudila na silnú bolesť v podbrušku ako keby nejaké stahy alebo co už som myslela ze dostanem ms ale nič prešlo to keď som sa schulila do klbka lebo inak spavam rovno ako lata 😁 a už cestujem na krvičku mam s toho bobky čakať zase ale 4 h na výsledky. A inak mam to tiež ťažké v mojom okolí aj v práci asi 10 báb otehotnelo každá má o 1-2 mesiace termín aj také co deti nechceli. Moja sestra je živý príklad toho ako zle sa stará o deti 11-14 tiež ich ma plne zuby uteká k frajerovi vresti po nich úplne za všetko a syna sa vzdala nakoľko začal mat psychicke problémy (babka dedko kt ho dala na víkendy si ho tak vycvičili) a nechcel s nou už byť lebo ona nemá peniaze a babka mu kúpi všetko ale ze úplne všetko to neprehanam. Ale keď si jej povedala ze by mala s nim zájsť k Dr tak sa osocila na nás že on vraj není debil ale je potrebuje pomoc ma samovražedné sklony a ubližuje druhým ci už psychicky alebo fyzicky. Chybu spravila v tom ze ho od mala posúvala aby mohla chodiť za frajerom ktorý jej deti neznáša.Aj sesternica ma baby 10-6 a samozrejme uprednostňujú len tu mladšiu a chúďa staršia je taky utiahnuty cvok. A jaaa jediná v rodine musím mať takéto Problémy no je toto spravodlivé? A milujem keď mi segrina mala povie Veronika prečo ty nemôžeš byt moja mama? Ty si najmladšia ja som najmladšia tak som mala byt tvoja 😂 😞
evulik1111 fialka1318 krásne slnečné ránko vám prajem 😉
@veve2903 ako dobre naladená . Ďakujem aj tebe . Ja dnes mám robotu ale odkladam to objednávam si potraviny z netu www.freshbox.sk . Tak budú zajtra rebrá pečene 😂 dietka
@fialka1318 joooj to mi je moc ľúto. Hlavne nech dopadne všetko dobre . Neboj ja som si robila dnes test a čiarka je stále rovnaká .myslim že sa mi nezvyšuje hcg v krvi🙁 čiže som na tom podobne
@evulik1111 ja este stale verim ze bude vsetko ok 🙂 nemozem s vzdavat do krvi mam este 7 dni tak verim ze to bude ok 🙂
Babulky moje mame to ťažké ja som pri prvom mala ms kŕče a bolesť krížov 2 dní špinenie a potom čistá krv. Sliznica 1mm a hcg kleslo na 5 tuším. Ja verím ze všetko dobre dopadne u každej z nás. Bola som aj na prsníky v ousa a tam ma Dr zo sestričku tak krásne povzbudili že som do teraz vyškerená jak opica😁 zajtra sa mam objednať na punkciu kvôli cystam ale čakajú že im oznámim dobre spravy a už si chystajú gratulácie. Boli úžasné veria viac ako ja ☺️ ani som im nehovorila že som mala testy negatívne bo v gynfive ma vysmiali že čo by som chcela ved je ešte skoro tak dúfam ze áno. Dúfam aj v to ze hcg bude aspoň 10000000 😬😂
@fialka1318 sak tým sa tak ukľudňujem , že je skoro. Ale rada by som bola keby aspoň trocha viditeľná bola .. trosku viacej .
@veve2903 u koho si v GF?
@fialka1318 drž sa píš .
@fialka1318 to je nekonečne dlho 😞 ja som teraz v gynfive čakala 20min kým otvoria ale to boli tie najdlhsie minúty v živote 5min trvalo asi 20min 😵😡 držím palce
@evulik1111 u Stenovej
@veve2903 u nej som bola aj ja. Mne absolútne nesadla
@veve2903 v GF sa vždy čaká . A ešte tam nevedia stať v rade a hádajú sa jak sprosté
@evulik1111 hm skus na 10ty den to bude podla mna uz dialnica 🙂 ved neberies ziadne take lieky co by mohli skreslovat vysledky 🙂 tak pokial tam uz je ciarka a celkom pekna ako mas ty tak by to malo byt ok ja verim 🙂
@fialka1318 no mám progestanelle, fraxiparinne, kyselinu listovú a inofollic. Neviem čo môže spôsobiť všetko dokopy 🙁
@evulik1111 ciarku nemoze lebo inofolic su len vitaminy na podporenie tehotenstva ,kyselina listova tiez nie ? progestanelle je len progesteron a fraxiparine je na zriedenie krvi 🙂 neboj nic vsetko bude okis uz ked mas ciarocku tentokrat to dobre dopadne lebo ako sa hovori do tretice vsetko dobre nie ?🙂 ja beriem estrofem 3x1 tbl, prolutex 1 injekcia rano , progesterone 1 tabletka vecer a inofolic 2x denne 🙂 uz si citila aj uhniezdenie tak to popisuju ako nejake stipnutie alebo si spinila troska? 🙂 lebo ja ani neviem ako to je len to co citam tie priznaky a uz mi z nich sibe lebo ja skoro ziadne z toho co popisuju nemam :(
Akože GF sa mi nepacilo že po odbere sme boli na izbe asi 5 nás bolo. A pred všetkými výsledky hovorili . A chúďatká tam boli take dve čo mali úplne zle . Keď ležali v izbe tak hovorili, že im narátali pri kontrole aj 18 či 22 vajíčok . A po odbere jednej ostalo len 1 a druhej 3 . A že to jedno aj má patogénne . Celé zle toto.
@fialka1318 ja som úplne v klude teraz . Jedine druhý či tretí deň som mala obrátený zaludok. Ale nič absolútne . Ten prolutex nepoznám
@evulik1111 nie nie to sa mi ešte nestalo nakoľko nás volajú pod číslom a doktorka osobne väčšinou
Ja som 1x nelezala Brestansky ma s kozy poslal rovno domov 😕 a 2x ma prijali na izbu a po po mi povedala sestrička že si môžem ľahnúť a počkať pár minút. Inak o Stenovej som veľa zlého čítala ale ja nemôžem povedať nič zlé je na mňa milá rozpráva mi vysvetľuje a keď sa zdalo ze mam folikul celkom pekný tak sa vytesovala že hádam aj motyka vystrelí ale tak po testoch sa ukázala cysta. Nevadí. Oddychujte a len na to dobre myslite žiadne kučeravé myšlienky 😉

@veve2903 toto som nasla na ich strankach cize neni to az take zle 🙂 v brne myslim 🙂 podla ich vysledkov ktore uvadzaju na strankach a oni tam udavaju uspesnost v dokoncenych tehotenstvach ktore koncia porodom 🙂 u nas tusim na slovensku rataju kazde oplodnenie aspon tak mi to vysvetlovala jedna baba tuto v jednej teme davnejsie 🙂 takze urcite vyskusaj maju dobre percenta s darcovskymi ti to napisem tu : reprogenesis brno ma uspesnost ket v darcovskom programe 53percent, v darcovskom programe cerstve 67percent , vlastne ivf 58 percent ....................reprofit brno uspesnost- IVF s darovanými oocytmi 63,5percent, potom s darovanymi embryami 62,6percent ,ivf 51.7percent a ivf+pgd maju 62percent 🙂 dufam ze som to dobre z ich stranky opisala :D