icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

fialka1318
25. jún 2019

@evulik1111 to je len progesteron len si ho picham do brucha lebo po progesterone vaginalne som mala nehorazne krce a tak mi dala len jednu vecer 🙂 a bolo to aj neprijemne stale som sa citila mokra 🙂 a aj jej rozhodnutie to bolo 🙂 ze je to lepsie 🙂 ten prevrateny zaludok myslis ze ti je zle ? 🙂

fialka1318
25. jún 2019

@veve2903 asi sa stenova potrebovala nejako ukazat lebo len zle recenzie ma a ked ides do nejakeho centra tak si mozes vybrat lekara ku ktoremu chces ist 🙂 my sme chceli harbulaka lebo sme si mysleli ze je ok ale bohuzial sme sa mylili a tu sme si pytali dr grossovu a je super 🙂 tuto som po vklade lezala na koze prekryli mi spodok a nechali ma lezat cca 10 min s nohami hore a pozerat na embryjko na monitore ktore mam v sebe 🙂 cely cas som sa s nim v mysli rozpravala nech ostane pri mne 🙂 jj vsetko bude ok a ideme oddychovat hlavne 🙂

evulik1111
25. jún 2019

@fialka1318 mne sa zdá že moc oddychujem🔫 mne tak chyba fitko ísť si zabehať 😢. Inak to bude moja prvá otázka či už môžem cvičiť 😛 . Nech sme všetci fit . Aj miminká. Verím že im trocha športu neuškodí ..

evulik1111
25. jún 2019

@fialka1318 vieš čo ako keby na vracianie mi bolo . Ale prešlo to neskôr a už dobre

veve2903
25. jún 2019

Baby no tak volala som o výsledky a je to negatívne mam vysadiť lieky. 😭 Neviem co mam spraviť ja stále dúfam ze by to mohlo prísť ešte 😞

evulik1111
25. jún 2019

@veve2903 aj ti niečo povedali ? Čo sa stalo. Či zasa nič ? To mi je ľúto 😢

veve2903
25. jún 2019

@evulik1111 nič len ze mam vysadiť lieky a ci mam ešte nejaké zmrzlinky a chcem si dohodnúť konzultáciu alebo počkám nejaký čas. A ja počkám nebudem sa trápiť 3x za 4-5 mesiacov. Musím prísť na iné myslienky

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
evulik1111
25. jún 2019

@fialka1318 daj si aspoň vychádzky svoje . To sa dá po hodine ráno a poobede . Nech vypadneš aspoň nakúpiť či na kávu. Ja budem ďalej pokračovať v testovaní aby som vedela ako to ide. Nech to dopadne už ako sa stane. Ale stále verím

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
evulik1111
25. jún 2019

@fialka1318 hlavne streda myslieť pozitívne . Raz niekde čítala že keď nie je hlava v pohode , Nie je ani maternica . Takze usmievaj sa na každú stranu a je

fialka1318
25. jún 2019

@evulik1111 beriem si tvoju radu k srdcu ;) ale mas pravdu ze vela psychika robi a niekedy sme zbytocne prehnane vystresovane so vsetkeho 🙂 ja som dneska taka ospala ze sa mi stale ziva 🙂 ale to moze byt preto lebo som od 5tej rana hore 🙂 a ty to ako zvladas s malickymi ?🙂 nejako ta trapia ci ?🙂 ci ti davaju vediet ze su v tebe ;) daj vediet ci ti testik tmavne 🙂

fialka1318
25. jún 2019

@veve2903 awojky moja je mi to velmi luto ze to nevyslo ;( tak som ti drzala prsteky a stale som verila ze tam nieco sa najde :( nevesaj hlavu a ked budes nato pripravena pod do boja opat 🙂 tento rok je klucovy a budeme mamkami 🙂

evulik1111
25. jún 2019

@fialka1318 no sak pre chlapom ani nemôžem povedať , že si stále robím každý deň test. By mi isto niečo povedal že mi sibe😂 . Ale ja sa držím , dôveru ale preveruj😂🍾

evulik1111
26. jún 2019
evulik1111
26. jún 2019

Dobre ráno baby, tak dnes som už tak dlho nečakala , a začína sa mi už zdať že to bude dobre. Síce ešte nie je čo treba . Ale verím že čoskoro bude. Oficiálne zajtra by som mala mat svoje dni. Čiže do 1.07 mame času dosť byt výrazný

fialka1318
26. jún 2019

@evulik1111 to je ten strach ze sa nieco pokazi to preto sa stale zena testuje 🙂 a aj preto lebo nemoze uverit ze sa to podarilo 🙂 hh ale gratulujem ja som hovorila uz od zaciatku ze u teba to je super ze si tehulka 😉 hh ja som mojho poslala kupit test tak snad bude vsetko ok ked si ho urobim 🙂 mam strach ale raz si ho musim urobit 🙂 tak snad bude piatok vsetko ok 😉

fialka1318
26. jún 2019

@evulik1111 ktory test si robis aku znacku? To mas rapiclear cilivost 10? 🙂

evulik1111
26. jún 2019

@fialka1318 hej 10 ale neviem moc to to znamená a ako.. teraz si len dávať pozor na mna . Ale ja nemám žiadne príznaky . Nič má neboli a podobne . Jak hovoríte že prsia a podobne . Ja nič absolutne

veve2903
26. jún 2019

@evulik1111 no vidíš to ja príznaky ešte stále mam nejaké a prd s toho. Ale ako som aj písala ešte skúsim potiahnuť lieky progesteron mam ale na 4 dni ešte a až potom to vzdam 😞 v piatok idem pre istotu zase s prsnikmi na punkciu 12 rokov chodím na kontroly a teraz sa im to prestava páčiť tak hádam nepôjdem pod nôž. Držte sa baby budem čakať na testy 😁 nech už sú iba krásne hrubé //

evulik1111
26. jún 2019

@veve2903 no píš keď budeš vedieť čo . Ja chcem aby tie čiarky už boli rovnaké . Dnes alo milujúca partnerka od rana stojím pri sporáku . Ale zasa mi je nejako na vracanie .

fialka1318
26. jún 2019

@evulik1111 hm to je citlivost testu na hcg v moci 🙂 ale neviem to nejako blizsie vysvetlit 🙂 ze tie 10tky skor dokazu tehotenstvo ukazat aj ked hcg neni az take vysoke 🙂 mna len maternica odvcera boli akoby na mrchu a prsia rano ked vstavam si ich musim chytit a tak sa postavit :( cize nic prijemne a neviem ale po injekciach sa mi uz aj modrinky robia :( uz si to nemam poriadne ani kde pichnut :( ono ta boliet nemusi nic a predsa si tehotna :D oni hovoria vsade ze tie bolesti si tehotna uzije neskor :D tak sa az bojim :D

fialka1318
26. jún 2019

@veve2903 dakujeme aj my tebe drzime vsetky palce aby dalsi bol uz aj posledny ;) a aby si nas o mesiac alebo dve ci tri potesila skvelou spravou ze si mamka :*

evulik1111
26. jún 2019

@fialka1318 a čo budeš si dnes robiť test ?

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
evulik1111
26. jún 2019

@fialka1318 dobre tak píš budem cakat

fialka1318
26. jún 2019

@evulik1111 dneska si kolky den po et?🙂 si skusala robit aj tie pasikove testy? ci stale robis tie tycinkove ?🙂 lebo mne baby poradili ze su lepsie tie pasikove lebo ze tam pekne vidno ciarky a najlepsi je zevraj mamatest lebo obsahuje najviac farbiva 🙂 ze ked si robis kazdy den tak ze na tych pasikovych vidno ako pekne tmavnu kazdy den 🙂 a ked si pisala ze nemas ziadne priznaky nemas take naliate prsia? vies take ine ako pri ms 🙂 lebo ja mam take ako keby naliate 🙂 este som take nemala 🙂 asi to porusim a urobim uz zajtra to budem 9ty den po et :( tak drzte prsty som pisala manzelovi ze je to jedno den hore dole lebo uz dajak chcem vediet ci nieco z toho je 🙂

evulik1111
26. jún 2019

@fialka1318 absolútne nič. Aj kamoska je zhruba ako ja na tom len prirodzene . A že ani ona nič. Ale že pri prvom mala. Mne nič nie je / sem tam rýchlejšie bije srdce . Len nemám už testy musím si zajtra ísť kúpiť aby som vedela ako postupuje. Tie má nenapadli sak môžem vyskúšať aj tie .

fialka1318
27. jún 2019

@evulik1111 ahoj tak som dneska robila test a su tam 😀 ja nemozem uverit 🙂 len musim verit aby aj hcg bolo ok 🙂 mna boli odvcera vecera brucho akoby som mala svalovku a akoby mi niekto vrazil pastou do zaludka ☹ hrozna bolest k tomu menstruacne krce tak dufam ze bude vsetko ok 🙂

fialka1318
27. jún 2019