Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@evulik1111 dakujem velmi pekne strasne sa tesime obaja 😀 ja tomu ani neuverim kym neuvidim hcg a kym nebude vsetko ok na ultrazvuku 🙂 ale uz len to ze sa mi bublinka uchytila a chce byt so mnou ma straaaaaasne tesi 🙂 ani som neverila ze to mohlo vyjst kedze prvy tyzden som nemala vobec ziadne priznaky 🙂 a ved uz mas tmavsiu ciarku oproti tomu testu predtym 🙂 taze je to kraaaaasne a kedze silnie tak je vsetko ok urcite 🙂 uz len cakat do krvi 😀
@fialka1318 no tak uvidíme budici týždeň . Ty budeš mat asi rovnaký termin 😂
@evulik1111 ved ty si pondelok a ja utorok pokial bude vsetko ok 🙂 lebo strach tam je stale ze ci ma oci neklamu 🙂
@fialka1318 neboj neklamú len nech to potvrdia . Budeme si dávať pozor ešte na seba a bude dobre
@evulik1111 hh ja dufam tiez ze bude vsetko ok lebo v to verim 🙂 aj ked som spociatku nemala po vklade okrem tych bolesti v den vkladu ziadne priznaky okrem prs 🙂 a nejako som mala pocit ze to nevyslo ale po tom co ste mi vsetci dodali odvahu ze mozno ked som zacala jemne krvacat ze sa to mozno podarilo mi to nedalo 🙂 a teraz som najstastnejsia na svete a verim ze to zvladneme 🙂 uz sa neviem hcg dockat ze ci to potvrdi :D
@fialka1318 pozri na mna nemám žiadne príznaky . Okrem toho , že mi dnes nechytil kozí syr ... je všetko ako keby som nebola.😂 .. len nechod von v tomto teple . A veľa pi
@fialka1318 jasne že si budem robiť každé ráno neboj sa nič. Dúfam že bude tlusta a ešte tlustejšia😂😂. Hej neboj aj ja moc pijem
@fialka1318 joooj aspoň nebude jak ja psychopatit 😂 každý deň
@evulik1111 tak to hej musim si ich rozdelit bo minule vklady som salela a mi povedal muz ze som blazon 🙂 haha ale v dobrom 🙂 som sa zbytocne stresovala :D
nedavno som sa vratila z lekara vonku 34 stupnov fuka teply vietor no na grc mi bolo a este som soferovala a stala som v kopa zapchach no hrozne 🙂 uz som doma v chladku a vonku nechcem dneska ist :D vychadzky nemam ze mam oddychovat tak idem na to :D
@fialka1318 ja som na nechtoch , a idem s kamosku von . Rozmýšľam že by som si dala deci proseca . Ale neviem si vybrať či áno alebo nie . Viem že to nie je vhodne , ale niektorý hovoria že to nevadí . Iný žiadny . Tak neviem no ...
@evulik1111 hm ja si myslim ze to nevadi 🙂 ked si das trocha ved niektore zeny nevedia dve mesiace ze su tehotne a piju a fajcia...mne lekarka povedala ze pocas cakania si kludne mozem deci vina raz za tri dni dat ale ja som si nedala aj ked mam straaaaaaaasnu chut :D ale manzel hovoril ze nemusim deco zrovna ale si dam aspon pol deci a pososkam 🙂 nepozeraj na nikoho kto ti co hovori urob ako uznas za vhodne malym urcite trosicka prosecca neublizi 🙂
@fialka1318 len si to nechcem vyčítať . Aj môj hovorí , že si mám dať . Aj mi poslal jeden článok nejaký Američan urobil o tom štúdiu . Že dokonca ženy čo si dali sem tam , mali deti lepšie motorické schopnosti ako deti matiek abstinentiek🤪 tak mi povedz teraz čo si o tom myslíš ?
@fialka1318 možno si dám . Dnes dva logy , inak ale ja nepijem kofeín , o tom som čítala úplne mega náklad ,že vyvoláva potrat . Človek tuším už ničomu nemôže veriť .
@evulik1111 jj mne to poradila jedna baba z konika 🙂 ze neni dobre mixovat lebo inak neuvidis rozdiel lebo kazdy test ma ine mnozstvo farbiva 😉 juuuuuj uz ho mas tmavsi :-* ja budem vediet az sobotu rano lebo zajtra netestujem 😉 inak kraaaaaaasne nechty mas 🙂 😉
@fialka1318 hej hej využila som tvoju radu . Len som ti nestihla odpísať lebo sme so psikom vonku a všetci po ňom skáču. . Celkom rozdiel . Len tento je po 3 minútach
@evulik1111 nevadi ja co som citala teraz tie dvoje testy co som fotila mamatest a rapidclear strips tak tam pise v pribalovom letaku ze po dobe 10minut sa nema z testu odcitat vysledok lebo ze moze byt falosne pozitivny 🙂 mne sa ciarky ukazali asi po 40sekundach a potom silneli ked sa ustalovalo to farbivo 🙂 tiez si ukladas niekam tie testy a kukas na nich 🙂 ? a ty si od zaciatku vedela ze si tehotna si to nejako citila ;)
@fialka1318 čo ti ja viem proste , že skúsim a už bol duch😚 . Tak som preto pozerala každý deň , že či je to správne .. hej bolo hovorené, že už nemáš pozerať . Ty si mala do tých pár minút tak to je jedno nie . ? Akurát sa má priateľ pýtal na teba . Že čo píšeme. Hovorím že si o deň pozadu ale ako ja. Tak sa usmial a povedal že to je dobre ..
@fialka1318 vieš čo raz som cítila mega bolesť dávala som si raz aj tabletky od bolesti , mega kŕče . Teraz nič. Cítim sa úplne bezproblémovo. Hádam to aj ostane
@evulik1111 taka silna menstruacna ako keby bolest lebo ja to mam asi 7x za den a hned za chvilku to prejde :D hh a jake tabletky od bolesti si si dala mna strasne na 3den po et bolela hlava ta som si dala len polku ibalginu 🙂 hoci ibalgin neni zdravy ale to nesu ziadne tabletky :D hh jak ti je fajn 🙂 aj ja chcem sa citit bezproblemovo 🙂 ale ne kazda z nas ma ine priznaky 🙂
@fialka1318 inak aj na teba tie čiarky vplývajú tak pozitívne 🤪 ja som úplne že lietam 😚

@fialka1318 joooj gratulko 😍