Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@evulik1111 aj si porovnavas testy doma ze ci ciarka silneje ?🙂 ty to musis mat najkrajsie vidno ked testujes kazdy den ;) ja si lepim testy na papierik a sa chodim na to aj niekolko krat denne pozriet lebo stale nemozem uverit ze su tam :D citim sa jak psychopat :D
@fialka1318 určite áno dnes mega spokojna . Včera som mala celkom nabitý program a aj dnes. Sme boli cvičiť a ideme sa kúpať a opaľovať so švagrom a jeho kamošmi tak si oddýchnem .
@fialka1318 no ty ako ? Ja dnes čakám. Ale keď pozerám na test ani nemusím😂
@evulik1111 ahojky a ty sa ako mas? ja som uplne stastna od vcera som myslela ze sa zblaznim ked som to videla :D uz teraz nemam ziadne pochybnosti a na ultrazvuk mam ist o 10-14 dni tak som si dala na 13ty :D s manzelom sme najstastnejsi na svete a ciarku som mala velmi silnu vcera pred krvou :D hovorila ze hladinu hcg mam super a aj hodnoty ostatne su v nadpriemere 🙂
@fialka1318 ja som aj rozmýšľala čo je s tebou keď nepíšeš. . Tak tiež gratulujem . Aké si mala hcg? Mne zistili 507. Zevraj stred . Že to je dobre . Ja mám tiež v pondelok ultrazvuk na 14 . Čiže ideme spolu 😀. Si na pnke?
@fialka1318 jooj všetci majú vyššie hcg . Nevadí sak hlavne že je v priadku . Sak sa teším už na tu kontrolu keď uvidím malu bodku 😂 .
Ty si hlavne daj pozor: sak chod k obvodnej na pnku čo nedá ti ?
@fialka1318 a injekcie ja budem musieť brat celých 9 mesiacov čo sa týka fraxiparinu. Ale zvládnem to som si povedala
@fialka1318 no ty si dávaj pozor hlavne na seba . Mne povedali že si mám dať ešte inak pohov s cvičením ale môžem lajt behať. Tak asi zajtra pôjdem 😀 nech som neni buchta 😂😂 .
Na bruchu mám fľaky modre a tak a vpichy sú mi vidieť ako chrasti. Ale nevadí . Viem prečo to robím. Len neviem kde si to budem neskôr pichat ale asi nohy do stehná.
@fialka1318 hlavne nejedz moc lososa lebo tie majú moc antibiotík v sebe . Lebo sa chovajú v chovoch a tam sú choroby tak im dávajú lieky.
Sak keď budem vo vyššom mesiaci nebude sa dať 9 mesiacov do brucha . A ja musím celé tehotenstvo
@fialka1318 ešte sk pockas nejaký ten mesiac na brucho 😂 . Tak aspoň 3 mesiace nič nebude vidieť ... sak to má čas .
Ja nemám jedálnička ja sa viem relatívne Stravovať kým nie som vonku a nevidím tam nezdravé veci.
Jedz veľa ovocia teraz je sezóna . Ja mám melón doma a jahody maliny 😍.
A ja ľúbim aj zeleninu všetko zelené , brokolicu , hrasok, špenát a pok choi .. mne to nerobí problém aj uhorku 😀.
@fialka1318 čosi pizzu a hamburger Ľúbim aj ja Raz za čas ok . Ale u nás je skôr mäso a zelenina .
@evulik1111 ja sa musim vyhybat lebo pozriem na jedlo a hned by som pribrala :D ale nie vsetko s mierou 🙂 teraz sa uz len tesit z prirastku ocakavaneho a hladkat brusko kazdy den ;)
@fialka1318 sak pekne keď budeš chod sa prechádzať na vzduch a uvidis bude dobre . Inak dnes som si ani test nerobila . Uvidím prvý krát tak hádam bude dobre . Ale teším sa. Ale nepoviem to ešte nikomu . Počkáme na kontorlu
Ahoj, na 4.den po ket mi ukázalo slabšiu čiarku, potom už silnela a mali sme 5 dňovú blastocystu zavedenu
@lenulkalp to je super . Aj ja som tak mala . Urob si test znova o 2 dni ☺️
@fialka1318 sak jasne . Len minule sa to tuším na 4 deň pokazilo ale teraz mám vyššie hodnoty tak sa vytesujem
@evulik1111 hm neboj teraz bude dobre malinke bojuju ;) ale chapem ze sa bojis :( zazila si si zle :( inak nehovorili ti v car ze ako sa rataju tt ? ze odkedy? ci od prveho dna poslednej ms alebo odkedy? bo ja som z toho vol 🙂
@fialka1318 vôbec . Podľa mna keď bude väčšie a na kontrole budú vedieť určiť týždeň . Inak sa dávala od prvé dňa poslednej .
@evulik1111 no to som nasla aj na stranke heliosu ze ivf kalkulacka 🙂 tak ja si myslim ze to asi podla toho rataju :D uvidime na sone;)
@fialka1318 ja som podľa nejakej kalkulačky 5 +3
@evulik1111 take som nasla aj ja ze 5tt ale viac verim tomu od 1vej ms 😀 a ja sa este opytam dr na sone 🙂 aby som si bola ista 😉 lebo prvykrat to riesim 😉 ako sa citis? Vsetko ok? 😉 malinke ta ti nejako hlasia? 😉 alebo mas plny klud? 😉