Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@evulik1111 neberies ho lebo ti nekazali?ja som si kupila femibion a zelezo..proaktivne🙂 mne kazali brat ale neviem no..
@monka_brumka no ja kvôli tomu že sme išli v spontánnom cykle . Teda tuším tak sa to vola . My sme čakali presne na ovulaciu a potom som si dávala ovitrel. Ale inak predtým v GF som ho mala.
@evulik1111 aj ja som mala spontanny cyklus..aj ty si v iscare?
@monka_brumka nie ja som vo ferticente
@evulik1111 tam je kolegova manzelka a velmi si pochvaluje pristup 🙂 co hovoris na gynfiv? ja som tam mala prvy pokus a hroza..od pristupu, komunikaciu, vsetko...ja nie som uplne tabulkovy pripad, verim, ze vela parom pomohli ale u nas to zlyhalo uplne..a najhorsia bola ta komunikacia..
@monka_brumka mne vzdy povedali ze pribalove letaky nemam citat lebo to matie zeny a oni vedia ako narabat s liekmi ;) mne ten estrimax nic nerobi tak ho pekne hltam tak ako povedali ;) tak isto ked mi dali letrozol pri stimulacii vajecnikov tak povedali ze si nemam citat pribalovu info ze tam pise ze je to na rakovinu prs ale ono to ma zlozky ktore su priaznive prave pri umelom oplodneni a su setrnejsie k telu ;) a estrimaxu sa neboj brat v tehotenstve sa moze inak by ti ho lekari nedali ;) ja som ho brala v kazdom vklade ;) nasla som taketo vysvetlenie od helios ze preco sa dava estrimax po vklade 🙂 - ,,Estrimax predpisujeme individuálne, väčšinou ženám, ktorým tento hormón chýba buď v prvej fáze cyklu, čo má za následok slabší rast sliznice maternice /endometria/, alebo v druhej fáze cyklu, kde to môže spôsobiť predčasné špinenie, alebo predčasnú menštruáciu.´´ a ten progesteron je neprijemny 🙂 len tie injekcie co mi dali mi robia modrinky a nie male tak uz to je take ze si poriadne ani nwm kde si to pichnut :D ale snazim sa najst kazdy den nejaku skarku kde nie je modrinka ;)
@monka_brumka ja som sa tam dostal cez kamarátku . Jej mamina tam niekedy robila tak nám to vybavila. A hej super všetko . Nemôžem nič zle povedať . Mile sú tam aj sestričky .
Hej hovorila som o gynfive to bolo zle celé. Som rada, že už tam nie som
@fialka1318 no ako sa cítiš ?
@fialka1318 ja som chytila niekde zápal do oka . Takze som taka opuchnuta . Ale čo sa týka tehotenstva absolútne nič.
@fialka1318 jasne že bola ale nič mi kvôli babu nemôžu dať. Lebo by som potrebovala antibiotiká. Takze som do... cela . Oko ma dosť obmedzuje
@fialka1318 mám kvapky a masť. A teraz som si uvarila caj z repiku. Len nič iné nemôžem tak hádam to zaberie čím skôr
@evulik1111 hm to by ti malo ;) len to bude chciet asi viac casu kvoli tomu ze tam nemas antibiotika 🙂 ale uvidis do tyzdna alebo aj menej to zmizne ;) teraz sa hlavne setri kvoli babankam ;) nech pojdes na sono dobre naladena a zdrava ;)
@fialka1318 neboj snažím sa. Len je to mega nepríjemne a taký boj menší že mám v sebe infekciu 🔫. Ale chlap sa má snaží ukľudniť že to nič nie je. Ale tak no... ale inak som v priadku. Nič necítim akurát možno som spava😂 . Ale sak poriadku. Už nech je pondelok. Potom sa hneď idem objednať na odporučenie kamošky jednému doktorovi , ktorý robí vyšetrenie v 12 týždni či babo je ok. Takze ak to potvrdia hneď sa objednam
Baby ja som dnes mala sono🙂 mame ❤️
@monka_brumka jeeej mega . A ako v ktorom si ? Super ❤️❤️ Tešíme sa s tebou
@fialka1318 vieš čo pre istotu . Chcem aby som mala pokoj na duši.
Inak dnes sa mi zrobila pod okom červená podlatina aké pozitívum už to Nepáli. Uvidíme zajtra ako to dopadne
@evulik1111 cervena podliatina?:( to z coho? nemozu ti nejako reagovat tie lieky s fraxiparinom co je na zriedenie krvi? si im hovorila ze beries aj tie lieky? uz sa trocha o teba bojim ked sa na teba take sype :( ja som mala teraz vecer chut na kysle uhorky a ked som ich teraz dojedla mam dojem ze budem zvracat neviem co to je :( normalne mi je tazko na zaludku :( dufam ze ti to prejde 🙂 a ze to bude ok 🙂 ja som tiez volakedy chcela ist na ten trisomy test ale potom som si povedala ze sak aj lekar robi vysetrenia ci je babenko zdrave a moj gynko je dobry v tomto 🙂 ja verim ze bude vsetko ok mala som dobru kvalitu embrya tak mu verim ze bude zdravucke ;) a dost rychlo sa uchytilo 🙂
@monka_brumka gratulujeeeeeeeem :* v ktorom tyzdni si sla na sono ?🙂 som stastna dodala si mi dobru energiu 🙂 ja som dneska pozerala jedno sono kde bolo vidno srdiecko s manzelom a on mi hovori ze vidis takto krasne bude bit nasemu babenku pondelok ;) tak ma potesil ze az ;) este raz ti gratulujem a uzivaj si tehu :*
@fialka1318 dúfam že bude všetko zajtra ok . Aspoň trocha zmena nech to ustúpi. Dávam si krém, kvapky a caj z repiku.
@evulik1111 neboj bude vsetko ok ;) musis verit 🙂 ved mas silnu imunitu tak to zvladne 🙂 uz len par dni a uvidime babenko ja sa tak tesim ze to az nie je mozne 🙂 prvykrat uvidiet male srdiecko 🙂 troska niekde vnutri mam strach ale snazim sa ho zahnat nech mi da pokoj nechcem mysliet na nic zle ;)
@fialka1318 takze keďže som ráno znova a ešte viacej opuchla. Som dnes išla na polikliniku a po 3 hodinách mi povedali že mám očný opar(herpes) . Dali mi nejakú masť a hádam to bude lepšie .
@evulik1111 a to ti nevedia povedat odkial si to chytila? ☹ predtym ti to nezistili ze to mas? Uz ti to mohli liecit na ten opar a nie na zapal ☹ tak to dufam ze sa ti ulavi 🙂 si ani neviem predstavit ako ti je ☹ oci su dolezite
@fialka1318 keby si má videla som sa v tej čakárni rozplakala . Lebo u nás to údajne funguje tak že ty musíš pred 7 prísť pre lístok a potom berú len prvých 12. No a ja som do čakárne došla o 7:21 a jasne že keď som klopala nikto neotváral . Tak som musela počkať kým začnú ordinovať o 8 . Hneď som išla za sestričku. Najprv sa ocapila že nemám lístok. Potom že som bola u druhej . A esze trvale bydlisko riešili. Potom zobrala papier u pondelka . Nechala má sedieť bez všetkého vonku. Po hodine vyšla von a oznámila že Nie je to take vážne , a musím počkať kým vybavia všetkých čo majú lístky . Tak hovorím že nemôžem tak dlho čakať . Že má to boli a tŕpne mi to. Zasa že mám počkať. Potom som sa opýtala dvoch čo troch či má nemusí pustiť že som tehotná a bojím sa. Nikto má nepustil. Ale asi sestrička pochopila že to je vážne a zobrali má o 11 dnu. Akože nechápem toto celé : hádam čo skoro bude všetko v poriadku
@fialka1318 ja neviem . Absolútne nikoho som nevidela ani nič nikoho nepoužívam ako absolútne nerozumiem . Nevadí . Už vieme čo to je . Mám masť a budem si to dávať. Tak hádam bude ustupovať

@monka_brumka ja ho neberiem . Mám len ten progesteron a ja mám problémy s krvu a mám fraxiparin . A sama som si kúpila tabletky v lekárni pre tehotné na prvý trimester