Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@fialka1318 ani Nehovor nech je pondelok a vieme že je všetko v poriadku úplne len na to sa teším .
@evulik1111 ved aj ja 🙂 stale tu nieco citam a pozeram stranku kde ukazuje v ktorom som tyzdni podla ms a ako vyzera babenko v tomto tyzdni ;) je nadherne uz teraz 🙂 neviem sa dockat sona a sonami z netu ked vidim ten maly tlkot srdiecka sa nauveritelne tesim na pondelok ako ho uvidim aj svojmu babatku 🙂 nechcem byt negativna ale mysliet v pohode 🙂 zle myslienky si necham ak by sa nieco pokazilo inak ich nechcem ani citit :D
@evulik1111 ukonceny 6 🙂 dakujem, ja tomu stale nemozem uverit...dlha cesta ale pred nami este..
Baby ak byvate v Ba, kde mate gynekologa?mne sa stala taka vec-chodila som predtym do kochu ku smolikovi, teraz som tam nebola 2 roky a ked chcem ist k nemu, chcu aby som tie dva roky este extra zaplatila..no konec toto..tak hladam inde..
@monka_brumka ja som z Piešťan . Ale budem si hľadať niekoho nového. Pokial sa bude dať skúsim ostať na klinike. Keďže vedia všetko o mne zatiaľ . Uvidím ako to dopadne
@fialka1318 ale som tu hovorila že bude všetko dobre .
@fialka1318 v car chcu skoro 400 eur za gynekologa ale rovno povedali, ze nemaju oni cas ta riesit podrobne...
@monka_brumka hm tak to je blbe ☹ ale viem ze kamoska chcela ist tam ku gynkovi a chceli od nej peniaze ako pises 🙂 tak ja si myslim ze lepsie je mat nejakeho normalneho svojho gynka nez nejakeho z car ktory si uctuje poplatky 🙂 hm cize zaplatis 400€ a este ta ani nebudu podrobne riesit? To naco je potom taky gynko? ☹
@fialka1318 ale oni mi rovno povedali, ze mi to ani neodporucaju takto...v podstate boli ferovi..len teda kade tade volam, ze co pozeram recenzie, nikde ma nechcu ☹
@monka_brumka ahoj teraz ma napadlo ze jedna veeelmi super baba mi pisala ze ona sa stahovala tak ze musela si dat inde gynekologa ale ze mala tohto v bratislave a ze je to najlepsi gynko MUDr. Marián KRIŽKO..tak skus este k nemu ist radsej osobne ze ci by ta nezobral vies lebo takto ked volas tak oni zvyknu odbit ale mozno ked pojdes osobne ta by ta zobrali ;) lebo dobre sa im do telefonu hovori nie ale horsie do oci ;) drzim prsteky nech si najdes dobreho gynka 🙂
@fialka1318 dakujem, skusim 🙂 ma skvele recenzie...este jednu dilemu mam...slubili sme nasej 6rocnej dcerke, ze pojdeme k moru..aj muz sa velmi tesi...mame ist buduci tyzden, aj doktroka v ISCARE povedala, ze ok...je to autom do chorvatska na Krk, 6.5 hodiny..ja sa trosku bojim, ci do toho ist...vy by ste isli takto? @evulik1111
@monka_brumka kľudne chod . More Vám priospeje. Sak bude v aute sedieť nemáš zlý vplyv . Oddýchnete si . O rok nebudeš mat možnosť ísť 😂 využi situáciu
@fialka1318 nas to ani nenapadlo nahravat na mobil..ja som sa velmi bala-mam za sebou smutne skusenosti..srdiecko som nepocula len videla ale bolo to uzasne🙂 aj fotku nam dali, fazulka🙂 volala som Krizkovi a ze nemaju zmluvu s poistovnou, za kazdu kontrolu chcu od 50-80 euro v zavislosti od toho co budu robit..ostavam ja v tom kochu asi teda, co uz..v ba mam trvaly pobyt ale moj obvod neberie nove pacientky a mija soadova doktorka nema ani ultrazvuk a ma velmi zle recenzie..
@fialka1318 a ty máš koho v Trnave doktora ? Ja tiež začínam hľadať
@fialka1318 chapem tvoj stres a obavy..my to az tak dlho neriesime-presne 3 roky su to, len ja mam za relativne kratky cas za sebou velmi vela zlych skusenosti, potraty, mimomaternicove, laparoskopiu, 2 kyretaze polypu a otrasnu skusenost z Gynfiv-inseminacie, ked som ani nemala ovulaciu-neoverovali len skasirovali a jedno spackane ivf od nich..ja som takisto uz do to sla s upravenymi ocakavaniami...doktorka sa nas asi tri krat pytala, ci sa tesime🙂 ja ked som pocula sediecko som revala jak tur neveriacky a moj muz mlcal🙂 este dalsi den som to procesovala kym som si dovolila tesit sa, potichucky..takze uolne ta chapem a ani ti nebudem hovorit ze treba mysliet pozitivne a podobne veci..kazdy si to musi spracovat sam..drzim ti velmi palce nech je vsetko ok🙂 zazitok je to uzasny..koch je dobry len chcu za mna doplatok za 2 roky co som tam nechodila+ doplatok na tento rok+ tehu extra priplatok..je to strasne vela penazi ale co uz..nikto lacnejsi v ba ma nechxe vziat..
@fialka1318 no čo u čakáš ? Píš potom 🤩
@monka_brumka ahojky tak uz som dneska bola 🙂 stres ma nejako opustil ked som vosla do centra 🙂 som si myslela ze budem plne v strese ale ked som videla ktora je dr.misikova hned vsetko opadlo 🙂 asi som mala trocha stres len z lekarky 😉 lebo som ju nepoznala 🙂 mozem povedat ze je to skvela lekarka a som rada ze som ju poznala 😉 ale v iscare mam celkovo vynikajuce pocity z lekarov 🙂 nakoniec ked som ju videla som si spomenula na vklad 😀 ona mi robila vklad a vsetko mi pekne povedala a ma rozosmievala aj so sestrickou a dodavala dobru naladu a energiu 😉 a teraz mi robila super sono 🙂 nasla mi cysty vodove aj hematom kvoli ktoremu musim oddychovat a buduci tyzden idem k nim opat na kontrolu tak dufam ze sa vstrebe alebo aspon zmensi 🙂 ze a tie cysty vodove prasknu samy tak dufam 🙂 a aj tekutinu mi nasla tak preto idem kvoli tym vsetkym nalezom o tyzden 🙂 tak dufam ze bude vsetko v poriadku 🙂 lieky mi nevysadia ziadne povedala ze budem si musiet injekcie pichat do 11tt a aj brat lieky ako doteraz aby bolo vsetko ok 🙂 tak ju pocuvnem pokial mi to neuskodi a ani babu tak ok 🙂 a k tomu najlepsiemu :-* bije nam srdiecko hned nasla plodovy vak a hned aj malinkeho chrustika :-* ma cca 5mm :-* bol to kraaaasny pohlad a manzel ked to videl tak vonku mi hovoril ako sa tesi :-* teraz uz verim ze bude vsetko ok uz si ani ine nepripustim aby som mala ok aj psychiku nech sa malinkemu babenku dari :-* a ty si sa ako rozhodla? 😉 Ides na dofcu? 🙂 tak toho si si prezila strasne vela za tri roky ☹ ale neboj uz bude dobre bije babenku krasne srdiecko tak uz si len uzivajte 😉 a s gynfivom mam aj ja strasne zle skusenosti som rada ze som od nich prec :-O hm ak ti nic ine neostava tak budes musiet v koch ostat :-O aj ked je to vela penazi ktore si mohla mat pre malinke ☹ ale tak co mas robit lekara potrebujes ☹ kraaaasnu dofcu prajem :-* a nech bude vsetko ok a kraaaasne tehulkovanie :-*
@evulik1111 ahojky prepac ze neskoro ale som jedla bola v obchode a oddychovala 😉 a dopadlo to skvele malinke je presne podla tyzdna a je to super 😉 srdiecko nam bilo nadherne som tomu nemohla uverit ale emocie sme vypustili az v garazi v aute :-* a ty ako? 😉 srdiecko uz urcite bilo kraaaasne 😉 oko mas uz lepsie? 🙂
@fialka1318 ja neviem mám nejaké zmiešané pocity. Povedané mi bolo že vidím gastracny vak mal 1.2cm . A že aj bije srdiečko . Takú bodku ukazoval . A to je všetko . Že zas o dva týždne 🤷🏻♀️. Ja neviem teda . Ale takto skoro čo som mohla čakať že ...
@fialka1318 vieš čo môj neni nič moc. Dostala som odporúčanie inému . Priateľ mi to skúsi vybaviť aby má zobral . Sak počkám ešte týždeň ... a možno to bude lepšie . Nie mne ho vôbec nedal bližšie iba takú fazuľku a že je to tam a to je celé ...
@evulik1111 hm tak sa hlavne tes ze je vsetko ok ;) pokial je srdiecko tak sa neboj a si pisala ze pojdes v 12tyzdni na to vysetrenie a budes mat 100% istotu ze je vsetko ok ;) a to zbehne uz raz dva ;) aj ked ja viem ze bude vsetko ok teraz ked bije srdiecko ;) takze neboj a hlavne si uzivaj tehulkovanie ;)
@evulik1111 a neokecal ti normalne ze co a ako? Ani embryjko neodmeral v ktorom je tyzdni nic? Ani sono ti nevytlacil fotku? Tak to nejak odflakol :-O namiesto toho aby ti ako tehulke pekne vsetko povedal a ta potesil ta len stresuje :-O hm tak neboj urcite je vsetko ok 🙂 malinkemu bije srdiecko tak na nic ine ani nemysli 🙂 a mozno su tam dve 🙂 to by asi este nebolo vidno ci? 🙂 ale dole vpravo mas malinke embryjko tak urcite je velke 😉 a aj zdravucke :-* na nic ine ani nemysli a tes sa na dalsie sono kde uz bude vidno aj rucky malinke a nozky 😉 ja idem buduci tyzden tak tiez verim ze bude vsetko ok 😉 a na dalsi den opat k svojmu aby ma potesil znova 😉 poradil mi nejakr vitaminy a ze ich kludne mozem jest tak idem do toho 😀 hlavne nech ma vsetky vitaminy a je zdravunke 😉

@evulik1111 tak dufam aj ja ze ti to ustupi . hm mozno to je len reakcia na oslabenu imunitu , lebo ja som napriklad sem tam nachladena soplim a aj kycham co som predtym nemala ...a ja nezvyknem kychat jak je rok dlhy...takze asi telo sa sutreduje na embryjko a tym padom mame oslabenu imunitu a sa na nas rychlejsie nieco nalepi ...mne sa zvykne asi 3xdenne posledne dva dni zatocit hlava a vcera okolo desiatej vecer som mala chut na kysle uhorky a ked som si dala ta m zacalo byt zle ale nevracala som ..neviem co to bolo ale mozno preto ze som to zjedla s chutou lebo ja kysle uhorky jem bezne..a aj stiplave velmi a strasne ...tak snad to bude pondelok ok uz sa tesim uz len par dni a padim na sono ..