Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?
Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?
Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?
@fialka1318 neboj nic, vodove cysty su v pohodicke a hematom treba vylezat..oddychuj, citaj, pozeraj telku🙂 suhlasim, lekari v Iscare velmi dobra skusenost aj u mna..celkovo pristup, sestricky, recepcne, moja uzasna doktorka Lenka Reissmulerova-mimochodom ta je vraj tiez tehu🙂
@fialka1318
Ďakujem baby , sak 29.07 bude znova sono dúfam , že bude toho viacej .
A uzi si dovolenku .
@evulik1111 jasne ze bude 🙂 uz bude babenko krasne vyrastene a budes sa tesit este viac🙂 hlavne oddychuj a setri sa 😉 nech sa mu u teba paci 🙂
@fialka1318 aj u mna prvy ale KET🙂 ja som totiz mala polyp pocas stimulacie tak nemohli robit vklad..ja som tam sla po hroznom Gynfiv a kolegyna chodila presne v tom case k Lenke..a hned na prvu to u nej tiez vyslo..mala len 2 vajicka ale velmi kvalitne..Lenka je inak veduca lekarka tam, predtym robila v Brne v CAR..neboj nic, este sa naprechadzas s kocikom🙂 a k druhemu dietatku-nikdy nehovor nikdy🙂 ja sama som jedinacik a moja dcera zatial tiez a za mna mozem povedat, ze velmi by som si zelala surodenca..aj teraz ked mam 36 rokov🙂 ale vsak uvidite...je to taka moja osobna trauma, lebo moja dcerka 6 rocna doma furt narieka, ze nema sestricku a vsetci maju..a to mojej psychike posledne roky moc nepomahalo..
@fialka1318 jasne, chapem ja🙂 ja jedinacik si to predstavujem velmi ruzovo a tiez vidim ako su tie vztahy v rodine nie vsade idealne..vies co ja som bola tak zufala po to gynfiv ze som sla hned k lenke dalsi mesiac-ta kolegyna mi odporucil..lenka mi na prvej prehliadke nasla megapolyp, kt vraj nevznikol od vecera do rana, tak pravdepodobne mi v gynfiv davali embrya do maternice s polypom..radsej nehovorim o celom tom procese lebo sa len rozculim..potom sa to tahalo rok v iscare..presne rok to bol co bola prva konzultacia a krvny test🙂 presne rok..bola som tam v lete na operacii polypu a ked sme mali na jesen ist na ivf polyp bol spat..ja som potrebovala trosku vypnut tak sme sli na stimulaciu az feb/marec, potom nasledovala dalsia operacia polypu a potom sme cakali na spravnu hrubku sliznice aby sa realizoval Ket..a stale tomu nemozem uverit celemu🙂 citis aj ty takeho motylika v brusku? To viem ze je vsetko ok a babetko sa vyvija🙂 ano sono uz vlastne o tyzden, piatok hned po dovo..aj s balikom penazi pre Koch..ale ja len chcem aby to bolo vsetko dobre a zvysok mi je jedno🙂
Baby tak podarilo sa nám Vybaviť nového
Gynekológa . Že mame sobotu prísť do nemocnice, má službu a dohodneme sa. Tak možno urobí hneď aj vyšetrenie a uvidím baby
@evulik1111 super 🙂 a kam ste si dali do tt? 🙂 a on robi aj soboty? 🙂 to budes mat dobre 🙂 tak dufam ze ti urobi hned vysetrenie poriadne nech vidis babenko a nebudes v strese 🙂
@fialka1318 vieš čo má službu v nemocnici v ten deň u nás 😂. Nemal možnosť úniku 😂😂😂
@evulik1111 hh tak to je dobre 😉 hlavne ze mas gynka 🙂 nechapem preco s tym robia taku vedu prijat pacienta ked patris k nim :-O a co jak sa citis? 🙂
@evulik1111 hm aspon vies ze je malinke v tebe a ze sa mu dari 🙂 mne chvalabohu zle nie je a bola by som najradsej keby som vobec nevracala 🙂 len sa mi toci hlava ale ked lezim tak je to ok 🙂 a hlavne trpim zapchou tak som poslala manzela mi kupit nieco do lekarne 🙂 ale zapchu mam uz odkedy som stimulovala len teraz je to horsie 🙂 doteraz mi pomohol aj vyprostovak a bolo fajn 🙂 ale inak mi nie je nic a necitim sa tehotne :D tak uvidime ci budem vracat s postupom casu alebo nie 🙂
@evulik1111 ahojky ako si dopadla na sone v sobotu ? 🙂 vsetko ok? Bo sa kus bojim ked si nedala vediet co a ako ☹ dufam ze je vsetko ok 🙂
@fialka1318 áno boli sme . Bábätko bolo malinké 0,8cm. A som objednaná na ďalšie dve . Na kliniku idem 29.07 a potom sem 1.8 a 15.08. Ale doktor mi povedal , že asi sa niekde zabudlo lebo to nevyzerá má 8 ale tak na 6. Ale bilo už srdiečko tak hádam bude dobre . Cely víkend sme boli v Prahe a včera som dobiehala prácu ešte. A vy ako ?
@fialka1318 tak ja idem 29.07 posledný krát do ferricentu sú myslím ..
a čo som bola v sobotu u doktora tak to tak naplánoval že kontrola 1.08 a že 15.08 pozerajú bábätko. Tak hádam bude dobre
@evulik1111 urcite bude dobre ved uz si druhy krat videla bit srdiecko 😉 urcite daj vediet ako krasne rastie malinke velmisa tesim 🙂 ja sa tesim z kazdeho milimetra 🙂
@fialka1318 mne absolútne nie je zle . Ja som ako keby som nebola tehotná . Nič absolútne .. ale keď chcem maz kľud od chlapa poviem že mi je zle a vracala som a mám kľud . Ale inak vážne nič nič ani raz. Som zvedavá koľko narástlo v pondelok . Dúfam že bude všetko v poriadku . Nech môžem pomaličky zariaďovať izbu
@fialka1318 vieš čo ja som dnes 8+5 čiže ja budem pondelok už 9 😂. Takze ja neviem ako to ozaj je . Ale pondelok mi hádam povedia .
No ja chcem kupovať postupne . Ja nechcem veľkú sumu naraz . Aj kocar mám vybratý len neviem čo tu bude 😂. Chlapovi sa nepáčil tak si ho kúpim sama a hotovo.
@evulik1111 a kupujes novy kociar alebo prekupeny od nejakej baby? Lebo ja kukam aj zeby som odkupila od nejakej babenky 🙂
@mims1520 ahojky niektore baby pisali ze pregnyl im ukazovalo 10-14 dni po transfere 🙂 ale nemusi to byt tvoj pripad 🙂 pri pichnutom pregnyle si skusaj robit test kazdy druhy den ak ciarka silnie tak si tehotna ak slabne tak je to este pregnyl 🙂 ze len podla toho sa to da rozoznat 🙂 ak ciarka slabne je to ucinok pregnylu ak bude silniet si tehulka :-* ale ja dufam ze o dva dni das testik mamatest ktory bude tmavsi :-*

@evulik1111 ideme pozajtra k moru, dnes sme to tak last minute este vybavovali🙂 blahozelam k sediecku🙂 inak aj mam ist o 2 tyzdne od sona na kontrolu zase..