icon

Koľko dní po KET ste mali pozitívny tehotenský test?

syl80
3. feb 2009

Verim, ze toto tu uz bolo x-krat popisane, ale neviem sa dopatrat k presnym cislam dni po KET (iba po ET)...a kedze na krv po KET sa chodi az na 14den (ET je 10), aky je v tom casovani rozdiel?

Kolko dni po KET sa vam objavila druha ciarka na teste?

mims1520
28. júl 2019

Ahojte.
Len mne sa môže stať, že mám dva testy v balíčku.... prvý bez problémov a ten druhý je chybný 🙂) napíjaval sa hádam 20 minút. Strašne pomaličky. Vyšiel predsa len takto.
Horný je robený 26.7 večer ( s možným zvyšným pregnylom 1500jednotiek picunutych 20.7 a 22.7) spodný je dnešný robený ráno. Čiarka je určite tmavšia, ale nie nejak markantne. Môže to byt tým, že sa pregnyl vyplavil a vlastne hcg stuplo? 18.7 bol robený ET.
Ďakujem

mims1520
28. júl 2019

@fialka1318 takze zbehlo jeden a pól dňa. Rozdiel v testoch . Ten spodný bol ale chybný . Načítaval sa asi 20 minút musela som to tlačiť očami. A prišlo mi že má menej farbiva

fialka1318
28. júl 2019

@mims1520 mojenko si tehotna na pregnyl uz nepozeraj ako som ti pisala ak je ciarka tmavsia to znamena ze sa ti zdvojnasobilo hcg 😉 takze gratulujem mozes sa tesit :-* a blaholezam :-* vitaj medzi namo tehulkami :-* strasne sa tesim s tebou 😉 juuuj 🙂 hcg budes mat podla ciarky urcite dost vysoke 😉 a inak teraz si mozes kludne kupit pre uplne zbavenie sa pochybnosti digitalny test clearblue ktory ukazuje aj tyzden tehotnosti a uvidis ze ti ukaze 1-2 tyzdne ze si tehotna 😉 stoji okolo 8-10€ ja som si to urobila pre istotu lebo som nechcela uverit testom a bol to super pocit potom som sa zbavila pochybnosti a uzivala si dni do hcg 😉 aj ked troska som sa bala vysky 😉

fialka1318
28. júl 2019

@mims1520 Lebo ten digitalny test clearblue je sice drahsi ale je presny a ukaze ti tyzden tehotenstva ten mozes ukazat manzelovi a nebudes mat strach xe tie pasikove zle ukazali alebo mat strach z pregnylu 😉 meria podla vysky hcg a podla toho urcite tyzden tehotenstva 😉 takze skus vazne uvidis ako ta to nabije energiou 😉 a manzel sa potesi moj skoro pistal ked to uvidel od radosti 😀 mne to dodalo potom skvely pocit ze sa to naozaj podarilo a mala som istotu ze malinke je vo mne 😉 gratulujem est raz a drzim prsteky nech je aj dalej vsetko ok 😉

mims1520
28. júl 2019

@fialka1318 ja som ostala úplne taká zaseknuta, ako som videla ako sa ten test tak strašne pomaličky napija už som vedela že je nejaký vadny. Tlačila som to očami aj všetkým možným aby sa po 20 minútach konečne nejak stabilizoval. Napriek tomu čiarka vyskočila hneď len som si nebola istá či je tmavšia alebo rovnaká . V každom prípade dobre znamenie že tam vôbec je a ešte takáto výrazná 🙂 ďakujem ti veľmi veľmi pekne za krásne slova ! Ja mám pocit že tomu uverím naozaj až keď zavolajú z kliniky. Veľmi opatrne sa tesim ale stále nemôžem uveriť a hľadám stále nejaké “ale” . Ale pregnyl ale nieje o toľko tmavšia .... ale ja sa ukludnim určite :D áno áno s clearblue digitál mám skúsenosť raz som si ho kupovala na letisku. Určite skúsim. Pevne verím že hcg bude stipat a hodnoty budú naozaj dobre 🙂) ♥️

evulik1111
28. júl 2019

@mims1520 neboj nič ja som bola podobne na tom ako ty . Ti môže @fialka1313 povedať ako som si robila každé ráno test 😂 . Bola som vždy v klude . Ale je dobre robiť si ho vždy rovnaký a v rovnaký čas . Inak ja som mala aj ten clearblue a robila som ho z odstupom času a mala som tam vidieť tie ciselka vyššie . Neboj bude dobre . Ja sa chystám teraz na kliniku poslednú asi kontrolu . Tak som zvedavá zajtra 😀

evulik1111
28. júl 2019

@fialka1318 vieš čo sú drahšie ale keďže majú všetci tu značku a chvália si ho nemám o čom . Vďaka bohu peniaze nám nechýbajú a partner zarába dosť . Stara sa o všetko . A ja mám svoje a peniaze odo nová nechce . Platím si čo chcem . Ale zasa kupujem oblečenie a take . Mám svoje menšie projekty . Len keďže robím dosť v jeho firme tak to preto mame podelene . Včera sme boli v Brne a vybrala som kolísku takú prutenu. Ak bude všetko ok do 12 týždňa hneď ju objednam .

evulik1111
28. júl 2019
fialka1318
28. júl 2019

@mims1520 mne ukazal kazdy tyzden 😉 takze urcire vyskusaj je to skvely test a budes mat istotu ze je mimisek v tebe a mozes polozit manzelovi na stol nech si kukne ze mas prenho prekvapko 😉 uvidis jak sa bude tesit 😉 ja som dlho vahala ci si ho kupit alebo nie kvoli cene ale nelutujem 😉 fakt mi to dodalo odvahu a bola som spokojna lebo kazdy tyzden mi ukazalo ze som vo vyssom tyzdni a nakoniec mi to ukazalo tesne pred sonom 3+tak som sa uz nebala len trosa strach ze ci bude srdiecko 😉 ale bolo a krasne buchalo a aj o tyzden neskor 😉 je to uzasny pocit a ked uz mas taku kolajnicu na nic ine ani nemysli 😉 bude to ok 😉 malinkemu sa v tebe paci inak by Ti tak krasne nestupalo hcg lebo kolajnicu mas krasnu 😉 a obavy sme mala kazda 😉 tie ta neprejdu nikdy 😉 hh

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
mims1520
28. júl 2019

@evulik1111 hej ja som presne nechcela dopadnút ako sialena testerka, že budem testovať a hľadať či je viac alebo menej výrazná ... No a presne tak som dopadla 🙂))

evulik1111
28. júl 2019

@mims1520 neboj nič ak budeš kludnejsia urob si to . Keď budeš v klude bude aj bábätko v klude. Ver , že nie si jediná . Ja som raz o to došla v 5/6 týždni . Čiže som sa bála , že sa to môže znova stať . Ale už som v klude keď som ho videla . Každá žena je mierne sialena keď už to je dlha doba a všetko ...

nikusiak9
28. júl 2019

@mims1520 pregnyl zvacsa na 5-8den mizne

mims1520
28. júl 2019

@fialka1318 áno vyskusam tento digi ešte pred krvou. Nech som v pokoji 🙂 jaj bože bože človek čaka na takýto test cely život ... a keď to príde len sa obava

evulik1111
28. júl 2019

@fialka1318 som rada že sa páči . To bude len taka do obývačky alebo kde budem . Nebudem brat celu postieľku . Bude v izbe .. ale nábytok chcem biely cely . Doladim podľa pohlavia

mims1520
28. júl 2019

@nikusiak9 1500 jednotiek ?

mims1520
28. júl 2019

@nikusiak9 10 000 jednotiek viem že majú baby tak týždeň max

mims1520
28. júl 2019

@evulik1111 dve hodiny od prvého ranného testu som sa prelievala vodou aby som sa ešte raz presvedčila 🙂 či neodišla haha

nikusiak9
28. júl 2019

@mims1520 ja som citala 15000 teraz pozeram ze 1500

mims1520
28. júl 2019

@nikusiak9 nie nie.. 20 a 22.7 som si pichla 1500 jednotiek 🙂

fialka1318
28. júl 2019

@mims1520 uvidis ako sa potesis 😉 a ako sa citis? Mas este bolesti ako pri ms ? 🙂 inak ja som len raz vracala nedavno a sem tam mi bolo trocha divne rano a uz opat nic 😉 dovtedy som ziadne prinaky nemala 😉 teraz ma len sem tam pichne v maternici inak nic 😉 ja len dufam ze uz vracat nebudem 😉 aj ked som len raz ale aj tak mi to stacilo 🙂 tak nech ti to hlavne uz zbehne rychlo do krvi 🙂 inak chodis do prace alebo si doma na pn? 😉

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
evulik1111
28. júl 2019

@fialka1318 jooj asi koncom augusta až .. stále sa nám to posúva . Ale my budeme mat väčší som čiže zmestí sa . Aby som nechodila ako debil stále s postieľku . My mame nachystané dve detské izby čiže možno bude ešte jedno raz

fialka1318
Autor odpoveď zmazal
mims1520
28. júl 2019

@fialka1318 ja som momentálne doma. Manžel je futbalista a momentálne zmenil pôsobisko takze sme sa presúvali. Takue momentálne uvazujem či si hľadať aspoň taku ľahšiu prácu aby som nebola doma a nesibalo mi. Uvidíme ako to celé pôjde po potvrdení 🙂 vieš čo ja som prvých 5 dni nemala žiadne bolesti ani nič (jedine čo na 3 noc som mala extrémne pálenie podbruska a krížov) a po 5 dňoch má začali tak extrémne bolieť prsia po bokoch že nosím len športovú podprsenku a snažím sa nerobiť žiadne prudké pohyby. A posledné 3 dni pocity na ms. Prvé dva dni že brutálne, už som myslela že to stále dostanem. Dnes sa to upokojilo. Kde tu cítim podbrusko ale nič nenormálne. A to hlavne prečo som si myslelaˇ že sa somnou niečo deje je že mám stále pocit že odpadnem. Teda stále nie ale veľmi často. Keď sa postavím totálne pocit nízkeho tlaku a ľahkej hlavy. Nikdy som chvalabohu neodpadla ale ten pocit točenia je naozaj nepríjemný. Stále si sadnem vylozim nohy a ono to prejde. A teraz veci ktoré cítim , ale neviem či súvisia s potenciálne nepotvrdenim tehotenstvom 🙂 strašne zle spím napriek tomu že som v noci extrémne unavena. A strašne skoro vstávam. Ja som poriadny spac ale teraz som hore od 6 ráno. Príde počas dňa mna mega únava žeby som spala už od 17 večer ale reálne si idem ľahnúť o 22 a proste stále sa budím a jednoducho nemam kvalitný spánok. A príde namna 3-4x do dňa extrémny pocit hladu. Ja som zvykla svoje telo zmykat tak že keď som pracovala alebo bola v jednom kole necitila som hlad a fungovala som že jeden šalát za deň alebo polievka . Teraz namna príde taký hlad že proste cítim že sa musím najesť lebo má až boli žalúdok. Toľko “príznakov” odomna 🙂

Aha vlastne nie ... ešte mám posledné dni pocit že chcem stále cikat. Pijem úplne normálne ale taký pocit akoby človek bol prechladeny a vyslovene ho taký nepríjemný pocit tlači na cikanie.

fialka1318
28. júl 2019

@evulik1111 a to o tej postielke nas pravdu 😉 stale ju premiestnovat by bola blbost ☹

nikusiak9
28. júl 2019

@fialka1318 odporucam hojdacie kresielko 🙂 dobre stade moze skumat svet a hojdat sa ked varis prip.dat do kuchyne

fialka1318
28. júl 2019

@nikusiak9 to je super napad to by ma nenapadlo 🙂 dakujem 🙂 my sme rozmyslali uz nad vselicim ale kresielko nas nenapadlo 🙂 si robim zoznam zatial co by sme asi chceli a aj pozeram po internete a tak 🙂 lebo este som ukoncila len 2hy mesiac tak to nechcem uponahlat ale zoznamik si robim co by sa asi hodilo do detskej izby aj ked asi aj tak ma volaco zabudneme 🙂 ty si tehulka tiez? 😉

nikusiak9
28. júl 2019

@fialka1318 nie nie aktualne nie. Budeme riesit druhe len musim doriesit necakane a nevidane gynekologicke probleny a musia mi pomoct co s tym. Len pri prvej sme vela vyuzili hojdacie kresielko a ten pohyb babo casto aj uspi. U nasich mala v obyvcake multifunkcna koliska regina ale u nas sme si vystacili s kresielkom prip.je aj jedalenska stolicka ktora je ako hojdacka caretero indigo a hracou podlozku na zem sme kupili velku z ebayu. Tam jr dodnes vacsinu casu

fialka1318
Autor odpoveď zmazal