icon

Koľko stojí umelé oplodnenie na Slovensku?

paty1
12. okt 2012

Ahojte, pracujem vo Viedni, som teda poistena v Rakusku a to znamena ze tu aj musim chodit k lekarovi a vsetky vysetrenia na Slovensku si hradit extra. Bola som na 2 IUI v BA a doktor, ktory mi robil inseminaciu a aj moj gynekolog su toho nazorku, ze 3 krat uz to nemam skusat. Dnes mi oznamil, ze tu v Rakusku poistovna preplaca umele oplodnenie iba ked je jeden z partnerov chory - napr. nepriechodne vajcovody alebo uplne zly spermiogram, my take problemy ale nemame a teda si pripadne umele oplodnenie budem cele musiet hradit sama. Viete mi zo skusenosti priblizne povedat kolko to asi stoji? Vo Viedni je to 5.000 Euro a viac vratane liekov. Dakujem

karin30
15. sep 2013

@divask1 kam chodíš do centra?

divask1
15. sep 2013

@karin30 na zahradnicku ulicu 42 do toho gin- fiv

karin30
15. sep 2013

@divask1 tak to radšej píš na forum Pipiny z Gyn fiv je nás tam viac

annes33
17. sep 2013

Ahojte chcela by som pridať príspevok,ak by tu bola nejaká z vás ktorá mi vie poradiť budem rada....mám podviazané vaječníky,ale s priateľom sme sa rozhodli nad dieťatom,čiže jediná možnosť je umelé oplodnenie,má s tým niektorá skúsenosť???,koľko by to stálo asi a kde je najlepšie ktorá klinika,bývyme v Rakúsku čiže Bratislava je pre mňa najbližšia.ďakujem

divask1
28. sep 2013

@bijuska dobry den chcela by som sa opitat ja zajtra idem na odber vajicok a potrebujem vediet pred odber vajicok co robia ako ma pripravia viem ze mi kazali doniest nocnu koselu a prezuvky .A potrebujem este k tomu nejake ine veci. Za
skoru odpoved dakujem.

bijuska
28. sep 2013

@divask1 Dobry vecer okrem papuc a nocnej koseli nepotrebujete nic akurad tak vlozky lebo som trozku krvacala inac nic,drzim palce nech vam to vyjde 🙂

divask1
30. sep 2013

@bijuska dakujem ale nevislo to akurat dnes som sa dozvedela ze sa nepodarilo.ale nevady snad po druhy raz to vynde
.

bijuska
30. sep 2013

@divask1 je mi to luto co sa stalo nemali ste dost vajicok

divask1
1. okt 2013

len jedno

liliana54
5. okt 2013

ahojte...ja bi som chcela poradit prosim....mam 24 rokov som ulne zdrava ale moj manzel nie on je neplodny ..chcely by sme vyskusat to umele oplodnenie ..byvam v cudzine ale chcely by sme to umele oplodnenie ale nevieme aky je postup a kolko by nas to stalo na samoplacenie vsetko a kolko by nam to vsetko trvalo ..ja by som mala dovolenu z prace ale moj manzel by sa mohol max.zdrzat asi tak mesiac ....

zlaticap
11. okt 2013

@kika386
Ahoj

Chcela by som sa spýtať, v ktorom centre v Brne ste boli? Dik

bozena1977
23. okt 2013

ahojte,som už po prvom umelom oplodnení,bolo to neuspešne,ja som v poriadku, ale manžel nema žiadne spermie mala som darcovske a nevyšlo to,viete mi poradiť ako daľej dakujem...

bozena1977
23. okt 2013

napište mi aky mate nazor na doc.Mudr. Toporcerova, Košice, viete mi povedať koľko stoji 2.umele oplodnenie? dakujem

diana78
12. nov 2013

ahojte, prosím ktorá by mi vedela poradiť ako to je v Brne, ja potrebujem vajíčka od darkyne tak by ma zaujímalo, že čo by ma to tam asi tak vyšlo, lebo v BA sa neviem doplatiť.

sweetzu
25. nov 2013

Ahojte, chcela by som sa spytat ci je tu niekto s diagnozou PCOS kto sa chysta na IVF. My mame za sebou 2xIUI a dnes mi volali ze mam schvalene IVF. Chcela by som sa spytat ako to vychadza financne pri tejto diagnoze, co vsetko sa preplaca a ako to cele vlastne prebieha ak uz som brala nejake lieky kvoli IUI aj predtym aj teraz. dakujeeem 🙂 a vela stastia ostatnym 😉

petkaa28
25. nov 2013

@sweetzu diagnoza rozhoduje tusim iba pri liekoch, teda tak nam to dr vysvetlila. My sme mali najvyssie mozne hradenie poistovnou a doplacali sme 1500€. Zalezi vela od toho, kolko ti odoberu vajicok a budu ich oplodnovat, tam su celkom vysoke financne skoky, ktore neovplyvnis...

bubca7
25. nov 2013

@bozena1977 ahoj čítala som že chodíš do košíc k toporcerovej ja tiež chodím k nej a tiež sa chystám na umelé oplodnenie ked sa môžem opýtať ako si dopadla a ako si s ňou spokojná ďakujem pekný večer🙂

daduliana
25. nov 2013

@bubca7 ahoj bubca, ja chodim do Ke, predtym tam bol lekar Hredzak, ale on to bral vsetko ako na beziacom pase. MUDr Toporcerova, je strasne zlata a pocula som na nu iba samu chvalu. Ja som bola na vsetky pokusy, bolo ich 5🙂 pri nom, ale teraz som bola na Ket pred tyzdnom uz pri nej.

bubca7
25. nov 2013

@daduliana ahoj no ja neviem ja som k nej chodila pred dvoma rokmi potom som prestala lebo už posledná šanca bola umelé len som k tomu nevedela dokopat manžela ,teraz sa snažím dostať zas inej ale poviem nemám s nej dobrý pocit,mám dojem že s nej treba veci ťahať a myslím že sa aj prestahovala ale neviem ani kam ked vieš tak helfni strašne je odmerana a to som šla cez jej známu tak neviem zeby som jej ja nebola simpaticka:-P:-P

bubca7
25. nov 2013

@daduliana a co je to KET????:-\:-\:-\

daduliana
25. nov 2013

Ket je kryoembryotransfer, to je prenos rozmrazenych embryi. No ja ju vnimam v porovnani s Hredzakom, takze mne sa zda strasne zlata. Ona sa prestahovala do SPLNU v Ke, a je tam namiesto toho doktora Hredzaka. On bol otrasny, stelesnena odmeranost🙂

bubca7
26. nov 2013

@daduliana ahoj no už som trošku mudrejsia a spln je kde je železničná nemocnica lebo známa mi vravela že je niekde pri stanici tak mám stoho trošku hokej a ty si teraz ako na tom ty ked sa môžem spytat pa pa pekný deň

daduliana
26. nov 2013

Ano SPLN je hned pri zeleznicnej nemocnici. No ja som teraz na tom tak, ze vo stvrtok mi robili prenos 2 embryi, a teraz cakam ci sa aspon jedno ujme a budem tehula alebo nie🙂

bubca7
26. nov 2013

@daduliana nooo tak to držím palceky nech to vijde a ked tak rovno dva a a máš pokoj 🙂🙂🙂a máš postarane xi xi

daduliana
29. nov 2013

Dakujem velmi pekne, no dvoch neviem ako by som zvladla,ale co ma byt bude🙂

timi1990
3. mar 2014

ahojte vsetekim mam diagnoziu PCOS a manzel ma malo spermie a chceme aj mi urobit umele oplodnenie ale nevieme ze kde by bolo najlepsie ist prosim vas poradte mi dakujem 🙂

clarinula
3. mar 2014

Dobrý den, jmenuji se Klára Tomešová, jsem studentkou porodní asistence na Vysoké škole zdravotnické o. p. s., Duškova 7, Praha 5. Ráda bych Vás požádala o vyplnění dotazníku, který mi bude sloužit jako podklad k průzkumu v bakalářské práci na téma Vývoj asistované reprodukce.Je jedno, kdy jste asistovanou reprodukci podstoupili. Předem děkuji za pomoc.
https://docs.google.com/forms/d/13JJfXN9GoNjjLk...

cucoriedkacucoriedka
11. mar 2014

@petkaa28 ahooj, pozerám že máme rovnaký termín, teda mesiac🙂 držím prsty. nech to dotiahneme do zdarného konca🙂

petkaa28
11. mar 2014

@cucoriedkacucoriedka takisto drzim palce 🙂) nech uz mame pokladiky v rukach a doma 🙂)

cucoriedkacucoriedka
11. mar 2014

@petkaa28 vidím že sme obe z jedného mesta. teda neviem či si priamo🙂 ja áno. kde budeš rodiť? 🙂