Koľko vás stálo IVF s darovanými vajíčkami?
Ahojte,kolko vas vyslo Ivf s darovanymi vajickami? Ja idem do Brna...Vychadza mi to 6 tisic...
@simonka9090 ???
@daniela2707ze ako sa daju darovat vajicka napis v sprave
Mne sa zdá, že to stojí 4000-4500eur v Brne v Unice. Ale daj si to schváliť cez poisťovňu pred výkonom a oni ti vrátia neakú časť po výkone.
@simonka9090 treba sa informovat v centre aky je postup.Ja nechcem darovat ,ale riesim Ivf..
@bom123 ja uz mam 42,tak platim vsetko . Urcite je cena nad 5 tisic eur. Dakujem za info
@daniela2707 aha tak nič. Pred rokom to stálo toľkoto. Škoda, že som nepomohla. Držím palčeky!
@daniela2707 Ano, aj nas to vyslo 6000€.😕
@majoranka24 Boli ste v Brne? Tak to nepresiahlo 6 tisic? Este to tusim riesite...
ahoj, ved sa spytaj v skupine snazilky 42+, zakladatelka ma takto babatko, boli tiez v Brne. vklad s vlastnymi ti teda nevysiel?
@bom123 Stoji to tam 110.000 CZK. Ale nie su v tom lieky a tusim ani KET. Ani mrazenie embryi.
@sayonara15 viem o Ivankalaco,ma dievcatko. Ona vsak nemaka problem otehotniet,vzdy potratila. Jej vysiel hned et s darovanymi. Chysta sa aj na ket.. Ja som isla so svojimi,et nevysiel,ani ket. Este mame jedno embryjko a hladam dalsie riesenie v pripade neuspechu. Dakujem ta radu...
@daniela2707 Aj jej zistili, v com bol problem, preco vzdy potratila?
@majoranka24 v jej prípade to bolo asi menej kvalitné vajíčko - embryjko. To je vekom. Ty ešte nemáš žiadne dieťa? Ešte máš nejaké pokusy? Ja mam embryjka kvality čislo 2. Tak neviem, či sa preto nechytajú. Mala som et a ket... ALe kamoška mala dvojkové - ket a je tehotná. Mala jedno jediné embryjko a vyšlo to! Len je odo mňa o tri roky mladšie, tak aj to asi spraví dačo. Uvidím to moje posledné, či sa stane zázrak. Preto zháňam info o darovaných vajíčkach. Som trochu sklamaná, že ani to sa nemusí podariť. Musím myslieť optimisticky, lebo toto celé je náročné na psychiku,. Zase som sa po neúspechu dávala dva týždne dokopy! A hľadám si plán B.. Nech som pred ket v kľude. Ten plánujem v apríli, dávam si pauzu.
@daniela2707 ahoj. My aj sme boli v Brne na umelom a vyšlo nas to 147000kč. A potom 350 eur bolo rozmrazenie a vklad embrya.
@neonka123 Ahoj, to si mala tiež darované vajíčka?
@daniela2707 áno darované. Mali sme ich 9 a z tych sme mali 7 embryí. Prvý pokus sa nepodaril, ale druhý už áno. Ešte nám ostalo 5 zamrazených embryí. Moje vajíčka boli strašne slabé. Proste sa nám strašne dlho nedarilo. Vôbec to neľutujem, po 6 rokoch snaženia máme krásnu dcérku.
@neonka123 super,gratuľujem. Koľko máš prosím ťa rokov?
@neonka123 a ktoré centrum v Brne?
@daniela2707 boli sme v Reprofite. Naozaj môžem len odporučiť. Strašne dobrý prístup, hneď nám poradili čo a ako. Predtým sme chodili do BA a nič. Keď som otehotnela mala som 33 rokov. Ale ako som písala, moje vajíčka boli strašne nekvalitné a slabé. A dokonca mi pri operácii odstránili vajcovody, čiže ja prirodzene otehotnieť neviem 😔. Proste som sa tomu postavila a podarilo sa. Bolo to ťažké, podarilo sa nám to až na 5 pokus. Ja viem, je to ťažké, zakaždým keď sa to nepodarilo som bola na dne, ale po poslednom vklade som sa zamerala na niečo iné a podarilo sa to. Moc ti držím palce. Viem ako sa cítiš.
@neonka123 ja chodim do Reprofitu tiez. Mala dom dva vklady so svojimi embryami. Este mam posledne. Potom plan B-darovane.
@daniela2707 tak sa to snáď podarí. A kedy ideš na vklad?
@neonka123 davam si pauzu,idem v aprili., len vo vyssom veku sa sance znizuju. Budem dufat,ze aspon s darovanymi sa podari. Mam uz 42 a 11 rocneho syna z prveho vztahu.
Prečo by sa nedalo
@daniela2707 Ja este dieta nemam a pokusy uz nemame ziadne.☹ Musime ist od zaciatku. Chcem, aby sme mali co najvyssie sance, preto si robim vysetrenia. A urcite chceme darovane vajicka, aby boli kvalitne.
@lenteraz111citam tu komenty zien a nuektore ani s darovanymi nemali uspech. Vzdy som si myslela,ze druhe dieta aj okolo 40 tky nebude priblem. Snazime sa uz rok aj pol.. mladsi partner dieta nema a tuzi po nom,tak som mozno pod tlakom.. je to tazke.
@majoranka24 drzim palce.
@majoranka24 ahoj. Rozmýšľaš dobre. Ja som mala vždy svoje najviac 2 "kvalitné" vajíčka a pri darovaných ich bolo 9. Takže mi to pomohlo. Mala som istotu viacerých pokusov. Moc ti držím palce. Tiež som si tým prešla 👍
@daniela2707 moooc ti držím palce
@neonka123 Dakujem, si zlata.🙂 My sme pri 1.IVF ma s darovanymi trochu smolu, lebo zostali len 2 embrya. A s tymi to nevyslo. Keby som uz vtedy mala hotove vysetrenia, mozno by to dopadlo inak. Ale vtedy ma nikto na vysetrenia ani neposielal. Aj teraz to bola vlastne moja iniciativa.

@daniela2707 ato ako sa da _?