Krv pozitívna aj testy, príznaky žiadne
Ahojte dievcence..zaujima ma ak som cca 3 tyzdne po vklade a aj mi potvrdili tehotenstvo z krvi tak moze sa aj stat ze nemam ziadne priznaky? Nemali by uz nejake byt? Je mi to len divne ze sa citim ako by som uz tehotna nebola 🙄🙄 mala to tak niektora? Keby nahodou sa prestalo vyvijat tak zacnem spinit alebo krvacat ked berem progestreron? Ci mi to mozeblokovat az kym nevysadim? Mam strach zienky fakt mam kedze nemam ziadne priznsky a pridem na prve sono a bum nic tam nebude..neviem..mam si spravit test?
Nemusíš mať príznaky , každé tehotenstvo je iné .. mne začali až v 8tt . A nechápem prečo tak rozmýšľaš , prečo by tam nič nebolo ? Nastav sa v hlave hlavne a nepripúšťaj si že o dieťa prídeš . To nepomáha ani tebe ani dieťaťu .. začni sa tešiť a myslieť pozitívne . Určite bude všetko ok . Držím palce
Je normálne, že sa bojíš. 🙂 Neboj sa ale, je to normálne, ja som nemala príznaky ešte a som už v 20 týždni a čakám chlapčeka
Chápem ta, ale bud rada... Mne je od rána zle🙄... A som na to presne, ako ty. Tri týždne od vkladu. Ale fakt je, že nemusíš mať žiadne príznaky. Všetko ešte príde. Pre istotu si priebežne rob test, ale stačí 2x do týždňa, lebo pokles hcg tak skoro nie je vidieť. Ale ak od začiatku nemáš príznaky, tak je pravdepodobne, ze je to v pohode. Držím palce, aby bolo všetko v poriadku🙏.
To ze mas priznaky neznamena,ze je vsetko v poriadku.
Kazda zena je ina, niekt ma priznaky velmi skoro ina vobec...stres tehotnym skodi...musis verit ze je vsetko ok, drzim palce nech je vsetko o.k
@ailiba no lenze predtym som praveze take malicke mala boleli ma bradavky, citila som furt ako na ms..jedine mam nafuknute brucho trosku inak nic 🤔🙄 praveze aj tie malicke priznaky uz nemam
@sense ona dakujem snazim sa byt kludna len sa citim divne ze nemam priznaky..akoze nemusim ich mat samozrejme ako babo bude ok..len som myslela ze sa budem citit ako tehotna 😃
@ailiba skysim si asi jeden digitalny spravit pre svoj klud
@vahcaac joooj tak dufam ze vsetko bude ok bo tolko potratov okolo mna tak sa bojim 🙄 ale nechcen mysliet na zle
@viestta dobre 😘
@ki_ki2 bo vies co kopec aj zleho som pocula dve kamosky ked sli na prve sono tam nic nemali 😔 tak sa trosku bojim..ale hej nesmiem na to tak mysliet
Upokojí ta trosku. Počas môjho prvého tehu som prvé dva týždne po vložení mala snáď všetko, cele telo má bolelo, prsia, brucho, zápcha... Mala som všetky príznaky a potom odrazu z ničoho nič všetko prestalo, akoby nič (samozrejme som bola stále tehu) a ultrazvuk dopadol výborne. To je tehotenstvo... Si ako na hojdačke. Raz máš to, potom niečo iné. A takto to bude stále... Teda až na ženy, čo pre vracajú väčšinu tehotenstva. Ja som bola veľmi vďačná, že k nim nepatrim🙏.
Neboj určite bude všetko v poriadku 🤗 a bublinke sa bude dariť
Jasne, skus. Ale ver, že nájdením druhej čiarky na teste to začína.... Nemysli na to, užívaj si tehu. Vždy sa môže nieco stát. Viem, že čakanie je najhoršie... Skus sa zamestnať niečím iným.
@ailiba 🙏🙏🙏🙏🙏 joooj tak to ma fskt ukludnilo..dakujem
@ki_ki2 dakujem 😘
@ailiba no ved to cakanie 🙈🙈 hlavne na to prve sono 🙈🙈
Ja som nemala priznaky moje prve dve tehotenstva vobec,ale ze nic,ziadne bolesti prs,ziadne zvracanie ani nevolnosti. A teraz cakam 4te a tiez ,,zatial nic. Hadam to tak aj ostane😍
Neviem co by si chcela za priznaky, neboj pride taky 8tt a zrazu sa zosablis a budes rada, ze mozno zijes 😂 tam pochopis, ze co to je za mordu tie priznaky. Mne do 7tt nic nebolo nejak zasadne. Ale to co prislo zo dna na den bol masaker. Nemohla som pozerat ani telku, tak sa mi hlava stale tocila.
Dôležité je, že máš potvrdene hcg z krvi. Mne priznaky (okrem meskajucej ms) začali tak v 9tt. Pamätám si ešte ako som sa čudovala že mi nieje nevolno, a cestou po kávu ma vonku naplo 🤭
Tak, tak... Ale počkaj, potom to bude ďalší ultrazvuk, potom screenIng... Atď. V tehu je to každú chvíľu na nervy. Potom niečo zacujes, alebo si prečítaš a podľahnes panike... Ze co keď aj ty🤔... Proste to nerieš a teš sa, lebo potom ti to bude ľúto, že si si to vôbec neuzila😅. Pekne sa uvolni a rob si radosť. A bud veľmi vďačná, že ťa nič nebolí a nie je ti zle... Snáď ti to vydrží celé tehu.
@ailiba presne si to vystihla..presne 🙈🙈 asi prestanem citat 😄 dakujen 😘😘 mas pravdu..nesmiem na zle mysliet 🙄
Ahoj bola si na umelom oplodneni? A to prehradza poiatovna ci
Ja som pri mojom 1. tehu nemala skoro ziadne priznaky... mozno na zaciatku mi bolo 2-3 krat rano chvilku nevolno, ale inac vobec nic cele tehotenstvo.
@miska7754 ano bola..no toto je mohe 4IVF takze som bola uz samoplatca..3 IVF preplaca ca
polku poistovna
@babyjune tak to super kiezby som to tak ja mala 😊😊
Poznám to😉... Ideálne mat nejakú obeť. Niekoho, komu sa vždy ozveš, keď ta prepadnú pochybnosti....a kto ťa upokojí. Vieš, treba si uvedomiť, že to nie si ty, to sú hormony😅.

Co sa tyka priznakov, tak nemusis mat vobec ziadne 😊 ostatne posudit neviem, ale mne priznaky zacali az okolo 7-8 tyzdna myslim