Kryoembryotransfer v lete 2014
Ahojte baby..ide niekto na KET jun,jul,august??? 😕 😵
Caute baby! Ja som mala transfer po 5dnovej kultivacii v piatok, cize dnes 4. den. Hned od soboty vecera ma chhtili teploty, dnes som uz chvalabohu fit. Ale to cakanie je hrozne, neviem, co so sebou. Este aj kvoli tej teplote som nemohla ist do prace a priatel na sluzobke, cize stale sama a rozmyslam nad blbostami.. Vy ste to ako zvladali/zvladate?
Drzte sa baby pri KET.Mna to caka zajtra.Mam take zmiesane pocity kus.Budem par dni doma a od pondelka spat do prace.
Dievcata drzim Vam palce. Ja som bola na vklade v aprili,a ak sa uz nic neudeje co verim ze nie,tak v decembri su tu dvaja malí fešaci🙂)) treba hlavne klud a pohodu. Najhorsie su asi tie dva tyzdne po trasfere a ta cakacka ma odber a vysledok
@esteruska1 super, gratulujem ti !!!!! vkladali ti 1 ci 2 ? bol to KET ? wauuuuu pozitivne spravy mam rada
@vanushka bolto KET. Vkladali dve a aj sa chytili.konecne. Stvrty pokus,ale oplatilo sa 🙂
@esteruska1 ahoj, super ! tesi ma ze konecne sa zadarilo 🙂 ja idem na 5 pokus, to bude 2. KET 🙂
baby drzte palce ideme na to. 🙂
Ja som momentalne po neuspesnom ET. Mame este mrazacikov, takze verim, ze hned vhupneme na KET...

@klaudia84 ahoj moja, ja mam vklad v pondelok 21.07. My tiez mame blasto, 2 kusy budem vkladat.Neboj, rozmrazia sa ti pekne 🙂 Bola si na kontrole ? sliznica je ok ?