Kryoembryotransfer v máji
Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?
ahojte baby, my ideme tiež v máji - asi 5.5.2016 (presný deň rozhodne lekár po ultrazvuku). Baby máte aj hormonálnu prípravu - lieky? Ja mám estrofem a tiež preventívne pichám Fraxiparin na riedenie krvi. Moc sa teším, na ket idem prvý krát (zatiaľ 2 ivf s vkladom nevyšli). Teraz mám ale pocit, že to výjde. Cítim sa super, nie ako pri ivf, to som bola celá nejaká nafúknutá, ubolené brucho a tak. Ako sa máte vy?
Baby mne sa včera objavil vytok, ako keby mykoza ale uplne bez svrbenia. Bola som u gyn.a dal mi radšej antimykotika, nech sa to prelieci. Dúfam, ze to neovplyvní vklad. Máte niektorá skúsenosť s mykozou pred ket?
Ahojte. Ja mam KET naplanovany na 7.5 . 2.5 idem na ultrazvuk do Heliosu. Uvidime co povie moja maternica. Beriem estrimax 2x1 na vyssiu sliznicu. Takze ak bude vsetko ok tak v sobotu bude kryoembryotransfer nas v porado treti...tak drzte palce.
My by sme mali mať zajtra vklad, no čakám na telefonát od embryologičky že ako sú na tom embryjká. dúfam, že sa pekne rozmrazili a delili a že zajtra ten vklad bude. Začínam mať z toho stres. Už nech zavolajú 😀
ahojte baby, držíme si palce spoločne! Bola som na utz, sliznica 8mm, lekárka bola spokojná aj s celkovým stavom, takže v piatok 6.5.2016 máme vklad - supeeer. Myslím na vás, nech nám to spoločne výjde.
@zorkahorka to je super že sme boli spolu 🙂 ja nemám príznaky žiadne ani sa nejak zvlastne necitim, ani sa neobmedzujem, fungujem tak normálne, niekedy sa pristihnem že normálne pozabudnem že som aj na transfere bola 😀 až potom mi musí mm povedať aby som si napr.išla oddýchnuť 🙂 sranda ale úplne inak to beriem ako minulý vklad. Ty ako?
@janaplt mna pobolieva sem-tam brusko,sem-tam cosi pichne,mam zvacsene brucho.prve tri dni som stale nelezala.normalne som navarila,oprala.akurat ze som sa setrila.vo stvrtok ideme na dlhsi vylet,tak snad mi to neublizi.ale nic narocne

@dundul ja tiez idem v maji na ket dnes som 1dc