icon

Kryoembryotransfer v máji

dundul
15. apr 2016

Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?

zorkahorka
2. máj 2016

@janaplt ozaj,a si doma pn?ja som tentoraz vzala dovcu

koka231
4. máj 2016

Ahojte baby no uz aj ja mam od vcera bublinky v brusku 😊😍😍 citim sa uplne super predosli ket bol katastrofalny od vkladu ma bolelo podbrusko a vsetko a teraz nic uolne super mi/nam je 😊😊😊...uz len cakat ako to dopadne 😊😊

koka231
5. máj 2016

@dundul
@zorkahorka
@zorkahorka ahojte baby no co ako sa mate pocity niejake?

dundul
autor
5. máj 2016

@koka231 ahoj mna boli podbrusko aj krize-prikladam to utrogestanu, kludovy rezim nehrozi pri 20 mesacnom zivom chlapcovi. Inak OK

koka231
5. máj 2016

@dundul mna doteraz nic nebolelo teraz navecer ma zacalo podbrusko pobolievat

zorkahorka
6. máj 2016

mna uz aj brusko prestalo boliet. ani prsia ma nebolia. teraz neviem, ci je to dobre alebo nie.

koka231
6. máj 2016

@zorkahorka mna uz apsolutne nic neboli este do poobedia ma bolelo podbrusko od vcera vecera ale vobec sa necitim ze by som bola po vklade az mi je to divne 3dpt ako toto je uplne ine ako po predoslom ket tak snad to je dobre znamenie

dundul
autor
9. máj 2016

Tak babenky-od soboty noha v sadre zrejme varovny prst, ze treba spomalit. Davajte na seba vacsi pozor a hlavne sa setrite. Zelam krasny den a kto kedy testuje?

koka231
9. máj 2016

@dundul juuuj a co si robila? ...ja som uz dnes testovala 6ty den po ket som

koka231
9. máj 2016

6ty den po ket
2x embrijko 1HB a 1B

dundul
autor
9. máj 2016

@koka231 jupiii potichucky blahozelam, ja este netestujem, pichli ti aj Pregnyl?

koka231
9. máj 2016

@dundul nie ten mi nepichli

empathia
9. máj 2016

ahojte dievcence ja som este len 2DC ale chystam sa tento mesiac na KET, neviem kolky DC sa robi vklad. drzim vam silno palceky 🙂

mijonka
9. máj 2016

Ahojte babenky...ja som bola v sobotu na KET. Zatial ma prsia pobolievaju aj podbrusie aj krize. Dnes sa pridala aj trosku bolest hlavy. Takze neviem ci je to dobre. Drzim Vam palce...je to moj treti KET tak verim, ze to vyjde...mate uz nejake priznaky????

zorkahorka
9. máj 2016

@koka231 kedy ides na krv?

koka231
9. máj 2016

@zorkahorka buduci tyzden v pondelok

koka231
9. máj 2016

@empathia ahoj budem silno drzat palce vklad no podla sliznice ja som mala napriklat predosli ket na 16dc ale to mi boli vkladane len trojdnove embrya a teraz som bola na 18dc a to mi vkladali 1xHBa 1xB....aj uzivas nieco?

empathia
9. máj 2016

@koka231 neberem nic... po kyrete v decembri sa mi sliznica celkom vzchopila a na 14dc vie byt 8mm bez liekov. Iba vit E a vinko si davam. 😉

petkazh
11. máj 2016

ahojte zienky tak sa k vam pridavam aj ja ...vcera mi oznamili negativnu krv po vklade ...takze nas caka prvy mrazacik...zatial cakam na ms...a davam sa dokopy po prvom neuspechu ☹

evit81
11. máj 2016

@petkazh to mi je ľúto, je to strašné, ale treba to vyhodiť z hlavy. Drž sa. A chceš ísť hneď ďalší cyklus na ket? Nedáš si prestávku?

evit81
11. máj 2016

@koka231 jééj to vyzerá pekne, aspoň duch. Si mi dodala odvahy, budem testovať aj ja skôr ako krvný test. Skúsim vydržať na 10-ty deň.

koka231
11. máj 2016

@evit81 ja som to niejako hned od zaciatku od vkladu vedela ze asi sa to podari a teda sa asi aj podarilo 🙂 dnesny spodny test 8mi den po ket

petkazh
11. máj 2016

@evit81 ano urcite hned kedze uz mame aj dost rokov a snazime sa tiez uz dost...je to hrozne tazke...

tribulka88
11. máj 2016

Ahojte baby 🙂 pridavam sa ku vam. Mam za sebou uspesny et,ale zial som o bublinku prisla,tak teraz cakam na ms,ze sa pustim do dalsieho boja.

dundul
autor
11. máj 2016

@koka231 super tmavne, to je dolezite, len tak dalej!

petkazh
12. máj 2016

@tribulka88 tak cakame spolu na ms...kam chodis do centra ...my do martina iscare...a kolko si das vlozit mrazacikov...ja rozmyslam nad dvoma / mame ich dva/...

tribulka88
12. máj 2016

@petkazh prave dnes rano som ju dostala. Chodim do Heliosu Martin. Rozmyslala som tiez nad dvomi,no stale vaham. Neviem.

empathia
12. máj 2016

@petkazh
@tribulka88 ahojte dievcence. Jasom 5dc a tiez ideme na Ket. Lieky na sliznicu neberem tak dufam ze narastie pekna. Chceme jedno vlozit

tribulka88
12. máj 2016

@empathia ahoj. Ja len dnes budem volat do centra,ohladom kontroly a tiez dufam,ze nebudem musiet brat ziadne lieky. Stale vaham,ci jedno alebo dve. Mame uz len 3 zamrazene. Do ktoreho centra chodite?

empathia
12. máj 2016

@tribulka88 my mame tiez 3 mrazacikov . Picham fraxiparine preventivne