Kryoembryotransfer v máji
Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?
Ahojte baby no uz aj ja mam od vcera bublinky v brusku 😊😍😍 citim sa uplne super predosli ket bol katastrofalny od vkladu ma bolelo podbrusko a vsetko a teraz nic uolne super mi/nam je 😊😊😊...uz len cakat ako to dopadne 😊😊
@dundul
@zorkahorka
@zorkahorka ahojte baby no co ako sa mate pocity niejake?
mna uz aj brusko prestalo boliet. ani prsia ma nebolia. teraz neviem, ci je to dobre alebo nie.
@zorkahorka mna uz apsolutne nic neboli este do poobedia ma bolelo podbrusko od vcera vecera ale vobec sa necitim ze by som bola po vklade az mi je to divne 3dpt ako toto je uplne ine ako po predoslom ket tak snad to je dobre znamenie
Tak babenky-od soboty noha v sadre zrejme varovny prst, ze treba spomalit. Davajte na seba vacsi pozor a hlavne sa setrite. Zelam krasny den a kto kedy testuje?
ahojte dievcence ja som este len 2DC ale chystam sa tento mesiac na KET, neviem kolky DC sa robi vklad. drzim vam silno palceky 🙂
Ahojte babenky...ja som bola v sobotu na KET. Zatial ma prsia pobolievaju aj podbrusie aj krize. Dnes sa pridala aj trosku bolest hlavy. Takze neviem ci je to dobre. Drzim Vam palce...je to moj treti KET tak verim, ze to vyjde...mate uz nejake priznaky????
@koka231 kedy ides na krv?
@zorkahorka buduci tyzden v pondelok
ahojte zienky tak sa k vam pridavam aj ja ...vcera mi oznamili negativnu krv po vklade ...takze nas caka prvy mrazacik...zatial cakam na ms...a davam sa dokopy po prvom neuspechu ☹
Ahojte baby 🙂 pridavam sa ku vam. Mam za sebou uspesny et,ale zial som o bublinku prisla,tak teraz cakam na ms,ze sa pustim do dalsieho boja.
@tribulka88 tak cakame spolu na ms...kam chodis do centra ...my do martina iscare...a kolko si das vlozit mrazacikov...ja rozmyslam nad dvoma / mame ich dva/...
@petkazh prave dnes rano som ju dostala. Chodim do Heliosu Martin. Rozmyslala som tiez nad dvomi,no stale vaham. Neviem.
@petkazh
@tribulka88 ahojte dievcence. Jasom 5dc a tiez ideme na Ket. Lieky na sliznicu neberem tak dufam ze narastie pekna. Chceme jedno vlozit
@empathia ahoj. Ja len dnes budem volat do centra,ohladom kontroly a tiez dufam,ze nebudem musiet brat ziadne lieky. Stale vaham,ci jedno alebo dve. Mame uz len 3 zamrazene. Do ktoreho centra chodite?
@tribulka88 my mame tiez 3 mrazacikov . Picham fraxiparine preventivne

@janaplt ozaj,a si doma pn?ja som tentoraz vzala dovcu