icon

Kryoembryotransfer v máji

dundul
15. apr 2016

Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?

ssegra
17. máj 2016

@bobricek1979 pri prvom KET som mala estrimax a utrogestan, teraz zatial nic. no ja mam 33 takze o vela starsia niesi 🙂 urcite lekari vedia co robia

zorkahorka
17. máj 2016

@dundul vidis, a mne povedali, ze mozem aj o mesiac... :( kazdy lekar hovori inak. komu teraz verit? :(

dundul
autor
17. máj 2016

@zorkahorka no ja som v rukach tych "mojich" a pocuvam co povedia 🙂
Je pravda, ze kazde centrum ma ine metody aj ja som mala teraz uplne inu pripravu ako ked sa nam podaril TEO

zorkahorka
17. máj 2016

@dundul kam si chodila predtym a kde teraz?

dundul
autor
17. máj 2016

@zorkahorka Predtym Ke a teraz uz len Brno ReproGenesis

bobricek1979
17. máj 2016

@ssegra no tak hádam áno😀a máš viac mrazačikov koľko dávaš embrijok

ssegra
17. máj 2016

@bobricek1979 mam 4 mraziaciky a urcite dam len jedno pretoze v reprofite davaju zenam do 35 rokov len jedno a moj priatel nechce ani pocut o dvoch :D a navyse mne sa tiez nepaci predstava dvojiciek 🙂 teba teraz caka ket,et alebo uz krv? Nejako sa v tom stracam 🙂

bobricek1979
17. máj 2016

@ssegra aj jamám zatiaľ 4 ale tak dr.odporučil dve keďže vek a ivf nevyšlo tak uvidíme asi poslúchnem a vložím dve

ssegra
17. máj 2016

@bobricek1979 hej u teba je zase ina situacia 🙂 moc ti to zelam

bobricek1979
17. máj 2016

@ssegra ďakujem veľmi pekne aj ja Tebe veľmi želám držkaj saa hlavne nech nám to všetkým do jednej už vyjde a čím skôr😀

empathia
18. máj 2016

@tribulka88
@petkazh Dievčence takze vcers sono pred KET - 10DC a sliznica iba 6,5mm ☹ o 3 dni idem zase na kontrolu či sa sliznica pohla, uvidime teda ci sa pohne a ci tento mesiac vobec bude KET ☹ neberem estrofem, chcela som bez dopingu estrofemom , lekarka povedala ze sliznica je 3 vrstvova

petkazh
19. máj 2016

@empathia aha tak mne hned kazali lieky estrimax 3X denne a prvu sono kontrolu mam az na 14 dc...
takze az o tyzden ...neporadili ti brat tie hormony aby sa tomu trosku pomohlo...

bobricek1979
19. máj 2016

@empathia je lepsie bez?

empathia
19. máj 2016

@petkazh
@bobricek1979 jasom chcela skusit bez estrogenov ci to sliznica sama da alebo neda. Ale uvidime zajtra mam kontrolu

bobricek1979
19. máj 2016

@empathia Držím prsty nech zabojuje

tribulka88
19. máj 2016

@empathia neboj. Urcite podrastie 🙂 budem na teba zajtra mysliet,drzim prsteky 🙂

evit81
23. máj 2016

@empathia Ahoj, ako ti to dopadlo? Poradila si sliznica sama? Lebo tiež uvažujem o nativ kete. Mala som ket s estrimaxom a nedopadol dobre, neujalo sa. Práve mi začína menzes po to neúspešnom kete. Zvažujem, či zrovna neísť do nativu v tomto cykle.

empathia
23. máj 2016

@evit81 ahoj ja som skusila nativ a teraz banujem... tento cyklus mam anovulak :-/ po ms zacnem isto s estrimaxom

evit81
24. máj 2016

@empathia Ak som dobre pochopila, tak vklad sa nekonal kvoli tomu, ze si nemala ziadne folikuly? Sliznicu si mala ok ?

empathia
24. máj 2016

@evit81 nie. Jasom nemala ani sliznicu ok vraj bola iba 5mm tak tvdil lekar v Car. Ale aj to ze sa cakalo na ovu a nakoniec bol anovulak a zbytocne zahodeny cyklus

ssegra
24. máj 2016

@evit81 ahoj ja idem v native na KET a vcera som mala 12DC sliznicu 9mm a folikul 18mm bez akychkolvek liekov. lekarka povedala, ze mam ukazkovu sliznicu. vcera vecer som si mala pichnut pregnyl o 20:00 a od zajtra 0-0-2 utrogestan a v pondelok mam vklad

bobricek1979
24. máj 2016

@ssegra
Ahojte a čo je lepšie v nie prir.cykle aneb nativ ci je to individualne?Mne dr.vzhladom na vek @empathia
@ssegra

ssegra
24. máj 2016

@bobricek1979 mne lekar povedal, ze nativ byva o nieco uspesnejsi, lebo telo si mysli ze to je prirodzene pocatie a nebojuje proti tomu ako ked je umele. ale velmi zalezi ci ma zena problemy s vyskou sliznice, popripade ci mava pravidelne ovulaciu. my sme isli do toho nativu aj preto, ze viem ze s tym problem nemam a radsej skusim brat menej liekov ked je taka moznost. V BA mi taku moznost nedali, tam hned lieky a hotovo.

ssegra
24. máj 2016

@bobricek1979 ozaj a uz si mala vklad, ci uz si testovala? viem, ze v tomto case ta to nejako caka len uz mam v tom misung co ktora holka podstupila :D :D

bobricek1979
24. máj 2016

@ssegra jasné tak ja si už nemôžem vyberať aj keď neviem či by som to neskúsila u mňa už tá ovulka môže haprovať.Už mám dnes 5deň.

ssegra
24. máj 2016

@bobricek1979 aj budes testovat? inak co tu citam na tych forach tento maj je akysi plodny 😀 dost holkam sa to podarilo

bobricek1979
24. máj 2016

@ssegra 😀hej hej pozerám a teším sa z nich🙂budem ale az na 14den

ssegra
24. máj 2016

@bobricek1979 tesim sa aj ja pretoze to dava nadej aj mne..tak zelam aby si mala dve//

bobricek1979
24. máj 2016

@ssegra ďakujem a jasné máš veľkú nádej a prirodzenejšie ,ako ja želám ti nech je to už posledné a tešíš sa z tehotenstva🙂

empathia
24. máj 2016

@bobricek1979 ja mam 31r a uz pojdem jedine s estrimaxom na ket