Kryoembryotransfer v máji
Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?
@bobricek1979 dakujem 🙂
@tribulka88 gratulka ;)
@dicinka1 dakujem 🙂
@tribulka88 jéééj ten je super. Koľký deň po vklade si ho robila?
@evit81 ahoj 🙂 7 den po ket 🙂 no uvidime ako to dopadne.. no parada,tak drzim palce nech sa poriadne zahryzka 🙂 kolkodnove embryjka mas?
@tribulka88 to určite dopadne dobre. Čiarka je krásna. Tfuj tfuj, nech sa drží.
@ssegra no to je pravda, držím palce nech to vydržíš až do pondelka. Tiež rozmýšľam, že nebudem testovať. Naposledy som testovala, a len som sa stresovala. Najskôr tam bol taký duch 9. deň a potom postupne slabol. Krv bola 14.deň 2,8 jednotiek. Čiže niečo tam bolo, ale nezahryzlo sa poriadne. Koľký pokus si mala?
@ssegra toto máš v nativ cykle? ak áno, určite vynechanie mrchy je pozitívna správa. Určite to tento krát výjde. Ja mám toto 4.pokus, 2x et a 1xket neúspešné. Chodím k Pospíšilovej, je v pohode, aj ked som sa stretla aj s priateľskejšími lekármi v RF. Oceňujem ale profesionálny prístup a jej ochotu rozobrať so mnou všetky možnosti a alternatívy. Mám pocit, že keď počítam tento nati ket, tak som už vyskúšala všetko.
@evit81 ano mam to v native beriem len 2 tab utrogestanu vecer. Takze ak nebudem tehu mrcha urcite pride. Ja chodim k Otevrelovi, ale pospisilova mi robila 2x utz a zdala sa mi celkom mila. Dobru noc aj tebe a ak by si ti do piatka nebola drxim silno paste aby ti tp tentokrat vyslo ;)
@ssegra ako sa citis?ja idem teda za gyndosom bud.tyzden aby mi teda dal nejake odporucanky na hemat.a imuno tak volam obj.a este aj do centra tu hysteroskopiu dufam to stihnem do 2mesiacov potom budem mudrejsia az tak dalsi ket ak sa teda nebude musiet dat liecba.
@bobricek1979 co ti ja viem prsia mam naliate brusko ma pobolieva ale tak neviem vi je to tym ze ma kaxdu chvilu prist mrcha alebo tym ze som tehu 🙂 inak na tie testy sa chcem aj ja opytat lekara ak by sa nam to tentoraz nepodarilo. Je lepsie si to pobehat a ktovie mozno naozaj objavia nieco co tomu brani.
@ssegra no tak ,ako vravíš mám za sebou Et a 1x Ket a tumi davali 2embrijka a nic tak proste chcem skusit aj tie vysetka pisem s babamico maju problemy s imunitou aj do maternice nam nik nevidi a k tomu mam 37cize moze byt zadrhel aj inde tak naco minut embrijka co som tak tazko vystimulovala a platit centruked nemam vsetko.Aksi trebarscisto hypoteticky vytvaram nejake protilatky proti troboflastu tak zbytocne su tie vklady.Chcem proste vsetko vylucit.Tak ja pevne verim ze ta mrcha nepride drzim prsty 🙂
@bobricek1979 dakujem...co su to tie troboflasty? V tejto oblasti su to pre mna uplne nezname pojmy
@ssegra v podstate je to to embrijko ak som dobre pochopila
@ssegra teda to čo nám vkladajú asi je to nejaký špecifický názov
Baby,som po Ketku...vcera mi vkladali 2 blasty 🙂 a vlastne aj podledne po 7 rokoch od IVF...kedze sme mali po 2 IVF babo...tak.dufam,ze slecna bude mat surodenca ;)
@tribulka88 ahoj no co ako pokracujes? Druha ciarka tmavne? 🙂

@tribulka88 vyzerá to nádejne držím silno prsty