icon

Kryoembryotransfer v máji

dundul
15. apr 2016

Ahojte, mam naplanovany KET na 6.5. ste na tom niekto podobne?

bobricek1979
5. jún 2016

@tribulka88 vyzerá to nádejne držím silno prsty

tribulka88
5. jún 2016

@bobricek1979 dakujem 🙂

tribulka88
6. jún 2016

Zvedavost silnejsia....

dicinka1
6. jún 2016

@tribulka88 gratulka ;)

tribulka88
6. jún 2016

@dicinka1 dakujem 🙂

evit81
8. jún 2016

@ssegra tribulka88 Baby, nemala som prístup na net. Takže sliznica je ok, tak ideme do ketu - v piatok 10.6. To by bolo super, keby to konecne vyšlo.

evit81
8. jún 2016

@tribulka88 jéééj ten je super. Koľký deň po vklade si ho robila?

tribulka88
8. jún 2016

@evit81 ahoj 🙂 7 den po ket 🙂 no uvidime ako to dopadne.. no parada,tak drzim palce nech sa poriadne zahryzka 🙂 kolkodnove embryjka mas?

ssegra
8. jún 2016

@evit81 drzim paste aby vybrali to prave embryjko 🙂

evit81
8. jún 2016

@tribulka88 to určite dopadne dobre. Čiarka je krásna. Tfuj tfuj, nech sa drží.

evit81
8. jún 2016

@ssegra ďakujem za podporu. Ostali nám len dve zamrazené, takže šanca 50na50.

ssegra
8. jún 2016

@evit81 ale stale su to dve sance 🙂

evit81
8. jún 2016

@ssegra a už si testovala,alebo počkáš?

evit81
8. jún 2016

@ssegra áno šance sú dve, ešte dva pokusy. Dúfam, že to bude teraz. Ďalšie ivf už asi podstúpiť nechcem.

ssegra
8. jún 2016

@evit81 este nie..som si povedala ze ani nebudem..ved ked tam tie dve// maju byt tak tam budu aj v pondelok a ked tam nebudu aspon som nwmala stresy dopredu 🙂

ssegra
8. jún 2016

@evit81 to si aj ja hovorim.. do dalsieho kola sa mi velmi nechce

evit81
8. jún 2016

@ssegra no to je pravda, držím palce nech to vydržíš až do pondelka. Tiež rozmýšľam, že nebudem testovať. Naposledy som testovala, a len som sa stresovala. Najskôr tam bol taký duch 9. deň a potom postupne slabol. Krv bola 14.deň 2,8 jednotiek. Čiže niečo tam bolo, ale nezahryzlo sa poriadne. Koľký pokus si mala?

ssegra
8. jún 2016

@evit81 v tychto dnoch mi ma prist aj mrcha takze aj to mi co to napovie a do pondelka uz neni tak daleko. Mam za sebou 1et a toto bol druhy ket tak snad do tretice vsetko dobre 🙂 ku komu chodis v RF

evit81
8. jún 2016

@ssegra toto máš v nativ cykle? ak áno, určite vynechanie mrchy je pozitívna správa. Určite to tento krát výjde. Ja mám toto 4.pokus, 2x et a 1xket neúspešné. Chodím k Pospíšilovej, je v pohode, aj ked som sa stretla aj s priateľskejšími lekármi v RF. Oceňujem ale profesionálny prístup a jej ochotu rozobrať so mnou všetky možnosti a alternatívy. Mám pocit, že keď počítam tento nati ket, tak som už vyskúšala všetko.

evit81
8. jún 2016

@ssegra idem už do postele, dobru noc a sladké sny, určite sa ozvem v tomto týždni. Opatrujte sa s bábenkom.

ssegra
8. jún 2016

@evit81 ano mam to v native beriem len 2 tab utrogestanu vecer. Takze ak nebudem tehu mrcha urcite pride. Ja chodim k Otevrelovi, ale pospisilova mi robila 2x utz a zdala sa mi celkom mila. Dobru noc aj tebe a ak by si ti do piatka nebola drxim silno paste aby ti tp tentokrat vyslo ;)

bobricek1979
8. jún 2016

@ssegra ako sa citis?ja idem teda za gyndosom bud.tyzden aby mi teda dal nejake odporucanky na hemat.a imuno tak volam obj.a este aj do centra tu hysteroskopiu dufam to stihnem do 2mesiacov potom budem mudrejsia az tak dalsi ket ak sa teda nebude musiet dat liecba.

ssegra
9. jún 2016

@bobricek1979 co ti ja viem prsia mam naliate brusko ma pobolieva ale tak neviem vi je to tym ze ma kaxdu chvilu prist mrcha alebo tym ze som tehu 🙂 inak na tie testy sa chcem aj ja opytat lekara ak by sa nam to tentoraz nepodarilo. Je lepsie si to pobehat a ktovie mozno naozaj objavia nieco co tomu brani.

dadka0110
9. jún 2016

@evit81 ahoj....my ideme na prvy KET v nedelu tak sa mozeme vzajomne podporit 😀 😀 😀

bobricek1979
9. jún 2016

@ssegra no tak ,ako vravíš mám za sebou Et a 1x Ket a tumi davali 2embrijka a nic tak proste chcem skusit aj tie vysetka pisem s babamico maju problemy s imunitou aj do maternice nam nik nevidi a k tomu mam 37cize moze byt zadrhel aj inde tak naco minut embrijka co som tak tazko vystimulovala a platit centruked nemam vsetko.Aksi trebarscisto hypoteticky vytvaram nejake protilatky proti troboflastu tak zbytocne su tie vklady.Chcem proste vsetko vylucit.Tak ja pevne verim ze ta mrcha nepride drzim prsty 🙂

ssegra
9. jún 2016

@bobricek1979 dakujem...co su to tie troboflasty? V tejto oblasti su to pre mna uplne nezname pojmy

bobricek1979
9. jún 2016

@ssegra v podstate je to to embrijko ak som dobre pochopila

bobricek1979
9. jún 2016

@ssegra teda to čo nám vkladajú asi je to nejaký špecifický názov

dicinka1
10. jún 2016

Baby,som po Ketku...vcera mi vkladali 2 blasty 🙂 a vlastne aj podledne po 7 rokoch od IVF...kedze sme mali po 2 IVF babo...tak.dufam,ze slecna bude mat surodenca ;)

ssegra
10. jún 2016

@tribulka88 ahoj no co ako pokracujes? Druha ciarka tmavne? 🙂