Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kaciatko1104 ty uz ides druhy krat? ja to zatial neriesim, kedze som uctovnicka, mam teraz vela roboty a nestiham nad tym ani len rozmyslat...ale pocitam, ze cim viac sa to bude blizit tym viac bude stres...ale je pravda, ze s muzom to bereme ako hotovu vec, tak dufam, ze to aj tak dopadne :D a ty ako?
Ja idem druhý raz teraz len neviem ešte kedy čakám na poisťovňu
@kaciatko1104 ja som mala poistovnu na druhy den schvalenu, bola som prekvapena ako rychlo to islo...budem nam drzat paste :D
Dakujem baby, ste ma ukludnili 🙂 dneska idem na kontrolu tak uvidime co mi povedia.
@janula2003
@zus_ke ja mam uz pripravene FOSTIMON CETROTIDE A LUTINUS ....a chodievame do ISCARE do martina a zatial sme velmi spokojni ...dufam ze aj vysledok umeleho bude pozitivny 🙂
@mariajuraj aj ja ti drzim palce, potrebujes vela sil, ale urcite to dobre dopadne 🙂
@janula2003 aj ja budem drzat palce potrebujeme to.. lenze mne vcera zacala rast osmicka zub boli to neuveritelne a asi budem musiet ist na rtg len neviem ci mozem teraz... takze hlava v smutku
@kaciatko1104 vsak to je zubny RTG, to by malo byt v pohode, treba sa popytat...vsak ty nejdes teraz len stimulovat?
hej hej ale niekde som citala ked som hladala info co mam s tym nestastnym zubom robit jedna baba pisala ze ma ist na rtg ale stimuluje a pytala sa ci niekto nevie ci moze teda ist aby nebolo vajicko nejake poskodene vies co myslim
@janula2003 a ty kedy zacinas
@kaciatko1104 jaj s tym vajcom ma to nenapadlo...treba sa informovat...ja zacinam za dva tyzdne..uz aby to bolo vsetko za nami
@janula2003 no ja neviem dostat ms len tak musim na to brat duphaston a teraz som nebrala lebo mi to vsetko nejako uz vysumelo z hlavy a ani dr mi nekazala tak som bola v piatok na injekcii aby som dostala ms. dnes som volala dr do car a hovorila ze ziadost je uz podana a caka sa len na schvalenie.. union schvaluje rychlo takze mozno schvalia a akurat dostanem a ked nie tak o mesiac neponahlam sa uz nikam.. 🙂 ale priatel by bol tiez najradsej keby to uz mame za sebou.. takze ja netusim kedy to bude.. kedy mi pride ms. dr hovoril ze max do dvoch tyzdnov
@kaciatko1104 pojde to urcite rychlo, ja som to mala za jeden den, aj som si to citala a vsetko je tam ako ma byt :D uz by som chcela mat za tym, lebo si sice poviem, ze mesiac hore dole, ale tiez nam rocky pribudaju a nechcem byt hystericka mater 😀 ale vsetko bude tak ako ma byt, stale to tvrdim
Dievcata, ja to uz mam uspesne za sebou. Sledujem obcas toto forum, lebo viem, co vsetko Vas trapi. Tiez som si tym presla. Tak Vam chcem dodat odvahu. Nam to vyslo na 1x. Drzte sa.
@tanicta305 ja si myslim že predsa po toľkých hormonoch, tak mi povedal doktor. Neviem prečo to nevyšlo 😒
@kaciatko1104 ahoj..radsej si daj urobit ten rentgen toho zubu a ked sa bojis,tak az potom chod na stimulaciu..ja mam tiez problem s osmickou..uz minuly rok v oktobri po vklade ma zacal bolet zub..myslela som ze to nie s osmicky lebo som ho nemala prerezany..ono ked si tehotna,tak si berie babo vyzivu a zacnu bolet zuby..mna nikdy neboleli zuby a po vklade hops..a dost ma to obtazovalo a aj sa nepodarilo..ked odislo babo,tak aj bolest zubu..potom mi prisla bolest po nejakych mesiacoch zas a robili mi rentgen..povedali mi,ze musi ist von osmicka..ale sa mi vidi,ze sa mi konecne zacina prerezavat..ja idem k zubarke v aprili,uvidim co mi povie..ci ho dat von alebo nechat lebo tiez sa chystam potom na vklad a nerada by som mala problemy so zubom..lebo ja som teraz pracovne v rakusku..ale tebe ked sa pekne prerezava,tak hadam nebude problem..hovorim,len moju skusenost..maj sa
@kaciatko1104 a este ti chcem povedat,ze aj ked si vycerpas 3pokusy na sk s preplacanim ,tak ked pojdes na ivf soft napr.v brne,tak zaplatis tolko cca kolko zaplatis na sk s poistovnou..takze neboj
Ahojte, chcem sa opytat kolky den cyklu sa robi KET? Mne ho naplanovali na 13den Ms a zda sa mi to skoro...😕
Co znamena 13.den ms...je to 13 den cylku? Od 1.dna poslednej menstruacie?
To je asi fakt skoro...chapeme sa? 1.den menstruacie je 1den cyklu, nepocita sa to od konca menstruacie...mozno ma chapes, len mi to nejde do hlavy,...ake je to centrum ak smiem vediet?

@janulka232 ahoj Janulka ako si na tom? Už sa nám to blíži ja mám celkom stres nie ako prvý raz.. Vôbec sa mi do toho nechce ísť