Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kozicka139 no to je rianda palka, tolko som ja platila v Brne a to som samoplatca
@leaa70 veru ano ale dufam ze to bude ok
@kozicka139 jasné len aby to vyslo 🙂
Nas caka v stredu odber, ako ste sa po nom citili? Mali ste nejake bolesti? Mna najviac desi ta predstava, ze budem uspata.. Drzte palce
@datelinka31 ahoj, ja som mala odber sice bez narkozy, ale v pohode...trosku tlaky a pobolievanie asi pol dna po odbere, ja som krvacala/spinila 2 dni po odbere.....ale neboj sa, das to v pohodicke 🙂 drzim palce 🙂
@datelinka31 To sme na tom skoro rovnako-ja mám odber vo štvrtok 🙂
@datelinka31 neboj sa je to velmi rychle..ja som pocitala ovecky 😂a zobudila som sa na izbe po. Drzim palce to zvladnes urcite!
je tu niekto kto od stvrtka stimuluje???
@datelinka31 držím palčeky, musíš to zvládnuť, mňa to desí tiež......čaká ma to isté o dva týždne.......musíme to zvládnuť iné vydržali a prežili, my musíme tiež, ja sa týmto utešujem......držím ti palčeky
@datelinka31 ahojky, vobec sa neboj, to je uplne v pohode. Ja som sa citila velmi dobre, vecer ma trosku bolelo brucho, ale inac v pohode. Druhy den som sla normalne do prace. Zmaknes to na jednotku 🙂
@kozicka139 gratulujem 🙂
@janulka232 mas uplnu pravdu. je to velmi velka zataz pre zenu. Hlavne nech sa ti vytvoria folikuly, je jedno kolko len nech su pouzitelne 🙂
Dirvcata nebojte sa. Odber je v pohode. Navsteva zubara je ovela viac neprijemnejsia....ja som bola na odber vcera
@mariajuraj dala si si PK? Kedy budes mat vklad? Velmi ti drzim palceky 🙂
Ahojte,na vklad som bola 8.3 a dnešný výsledok z krvi je hcg - 0.10....😢😢😢 verila som,ze to vyjde na prvykrat,ale bohuzial...odber bol dobry 11vajok,z toho 9embryi..2sa zamrazili hned a 7nam zostalo...2 mi vlozili krasne vybunkove uz ako blastocysty a ostatne zamrazili...podla doktorov je vsetko v poriadku a vysledok ziadny...som z toho dost sklamana 😢😢
Ahojte , včera som prišla z Reprofitu Brno , budúci mesiac ma to čaká , veľmi sa teším a bojím zároveň
nájdem tu ešte nejakú aprílovú čakateľku? 😉
@zuzicka1412 je mi to luto ☹ Nebud smutna

Takze krv a sono mam dnes za sebou a mam potvrdene ze som tehotna vyska hcg ze bola vysoka