Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kaciatko1104 tak to je fakt smola, este som ani nepocula zeby sa niektorej toto stalo, ale mali by to urcite doriesit, predpokladam ze to dr. niekde zalozil, a budes musiet ist podpisat doklad zas ☹
@janulka232 co? to je fakt vela, mne vtedy povedali ze sa nesmie brat viac ako 5dni, a dokopy by sa nemal viac ako 3mesiace, velmi ti drzim prsty, verim ze to vyjde 🙂 Dakujem pekne, tak hadam to vsetko dobre dopadne 🙂
zienky tak zajtra bud pride ms a pichame prvu injekciu alebo nepride a to sa asi zblaznim od stastia 🙂
ktora by ste mali zacat zajtra nech sa povzbudime ...
caute...mam otazocku na tie, kt. stimulovali dipherelinom..zacala som uzivat v 22DC, predvecera mala prist mrcha a nic..stalo sa to niektorej?? a tehotna nie som urcite ☹
@1veverica to dúfam že nie lebo ma porazí 😔 už som bola na to pripravená že to bude teraz
@janula2003 ja som mala nieco podobne decapeptyl, a ano ms mi neprisla, predpokladam ze mas dlhy protokol, to je zamer tych injekcii, pripravit maternicu, malo by to byt ok
@kaciatko1104 uplne ti verim, ja som tiez zacala hned najblizsi mozny termin, tiez som to chcela mat co najskor za sebou, ale zial nic ine ti neostava, len znovu navstivit centrum
@1veverica ano ano dlhy protokol...tak teda este pockam :D dakujem
@janula2003 a co pockas? ja som nedostala ms uz vobec, 17dni som si to pichala, a potom mi pridala menopur, cize ms uz neprisla 🙂
@1veverica nooo ide o to, ze som zacala pichat 22DC, potom ma dojst mrcha, potom hned kontrola, odber a ET...takze uz prva uloha nie je splnena :D
@janula2003 no tak to neviem sa radsej opytaj v centre, ja ako ti pisem, som s tym zacala v januari, tiez tak 21.ci 22.den, po 17dnoch mi pridala menopur, a normalne odber, ET, ale ziadna ms mi neprisla uz medzi tym, a vlastne uz ani po, mne sa praveze zda ze mi vysvetlovali ze je to presne na to, ze to oni si pripravuju telo, na vsetky tie ukony, ale ako pisem ms mi uz neprisla
@janula2003 ahojcek ja som stimulovala diphetelinom a asi deň dva mi to meškalo. Ale niektorým kockam meškalo po diphereline aj týždeň.
dakujem za info, uz som zase zacala pochybovat ci som vobec mala dostat..vela informacii asi :D
@janula2003 Nemáš začo, je toho veru kvantum 😀 tak ale na to sme tu, aby sme si poradili 😉
@kaciatko1104 tak držim palce aby to tento krat vyšlo.
@1veverica no je to strašne vela takto uživat dlho lieky.Ale snad zaberu.Tak akurat tri mesiace uživam norethisteron a potom ked dojde menštruacia idem brat clostilbegyt,ale tie chvalabohu iba pät dni.Chcem sa opytat,ked si platila po tom všetkom dostala si aj bloček kde si mala rozpisane za čo všetko si zaplatila?
@janulka232 dostala som prijmovy doklad, a este jeden, kde bolo vsetko rozpisane, co kolko stalo 🙂 Ani mi nehovor, mne tie lieky uz liezli hore krkom, som rada ze uz pomalicky nic neberiem, iba jeden druh, a to dufam ze coskoro skoncia
@1veverica ja sa pytam,lebo prvy krat,ked som platila vobec som nevedela za čo som platila neviem či pretože sme platili cez učet.Ale ked nabuduce ho opytam tiež chcem vediet za čo platim ved to nieje mala suma.Tak je to na nervy,ked si už tehotna a stale musiš ešte niečo uživat.Takže už doma oddychuješ?
@janulka232 no to mas uplnu pravdu, mala by si vediet, za co su vsetky tie sumy, ja som mala aj celu sumu rozpisanu na samotnej sprave o vykone. Vies co ja chodim normalne do prace, sa mi to zda lepsie ako byt doma, asi by ma samu porazilo 🙂 Este vraj do toho 12t.urcite treba, vobec sa netesim, bo uz mi tie tabletky hore krkom lezu, ale tak co uz 🙂 A ako si pisala za vsetko sa doplaca ☹
@1veverica ako som pisala nabuduce budem pytat nech viem za čo platim.Ved aj prvy zakrok ma stal 500eur.Ak nemaš namahavu pracu a,že Ti nebyva zle je fajn chodit do prace ako ked sa človek musi riadit iba vychadzkami.A zachviločku tu mame teplo 🙂
@janulka232 ja robim v kancli, takze to je fakt pohodka, akoze zle mi skor vecer byva, aj ked sa to neda uplne tak nazvat, skor povedane tak tazko, a unava na mna pride, ale doslovne ze grcno tak to chvalenky nie, tak mi nebyva. Mas uplnu pravdu, aj ja som doplacala nejakych 530€, takze fakt pekna suma ☹
@janulka232 tak od 15. začínam stimulku konečne som sa dovolala
@1veverica ale uz je to v poriadku velmi sa mi ospravedlnovali za to ze to dr zalozila niekam bokom a od 15. zacinam stimulku... bojiiiim
Som 4 den po Ket, asi je teraz blbost farbit si vlasy, ze?
@maculicek1977 ahoj S tebou som si už dlho napísala ako sa máš čo nové.. Je pravda že trpím strachom Z otázky čo ak sa to nikdy nepodarí.. Ale tým sa asi zaoberajú všetky a na koniec to má šťastnú dohru tak som sa večer pýtala sama seba prečo by to zrovna mne nemalo vyjsť. Tie pocity sú vyvolané hlavne tým že na každej kontrole sa nájde niečo nové nejaký nový problém.. Ale tak to tu je asi U viacerých. Možno všetky strácajú nádej a myslia si že to nevyjde pri ich zdravotnom stave a bum O pár týždňov tu čítam O bublinkach V bruchu. Myslela som že budem závidieť práve naopak.. Mám Z toho obrovskú radosť lebo mi to dáva obrovskú nádej
@kaciatko1104 no vidis, takze super, drzim ti prsty, neboj vsetko zvladnes lavou zadnou 🙂

@janulka232 ja sa bojím hlavne toho či sú nejaké lieky na to aby sa mi rozbehli vaječníky bojim sa za mi dá zasa injekcie A dopadne to rovnako..