Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@zus_ke zacala som dipherelinom a budem pokracovat gonalom...zacala som stimulovat 22DC a teraz cakam na mrchu, kt. meska 5 dni, tak dufam, ze kazdym dnom to pride...
@janulka232 ja chodím do Bratislavy a ano mám kopec času to je jediné plus
@kaciatko1104 neboj dobre to dopadne 🙂 Vies co zatial vsetko ok, bolesti len sem tam, takze som celkom rada, len uvidime ci je vsetko ok, dnes mam ist na sono 😉
@1veverica jej super teším sa hádam bude všetko V poriadku 😉
@kaciatko1104 tak hadam ano, dnes sa tak zle citim, joj ani neviem ako to do obeda zmaknem ☹
Dievčatá poradte, čaká ma vklad embria. Doktor mi predpísal tabletky ESTRIMAX 3x1 ale v príbalovom letáku odporúčajú len 1 tabletu denne inak to môže vyvolať zvracanie...Mám užívať ako odporučil lekár aj napriek tomu, že je to vlastne podľa príbal.letáku ako predávkovanie? Mám z toho strach ☹
Ahojte 😊 dlho dom da neozvala. Podstupujeme 2 ivf tento krat nie na Sr. Prvé ivf bolo vo februari bohuzial nereagovala som dost dobre na injekcie mali sme len 5 ks A len 1 sa podarilo oplodnit ale bohuzial na 3 den sa prestalo vyvijat 😕 caka ma 2 ivf o ca 10 dni zacinam s injekciami, bohuzial unas nerobia predlzenu kultivaciu tak sa obavam. Uz teraz to pocitujem, rozmyslanie, strach, nevolnost. ..ako co vam pomaha baby poradte 😐 dakujem
@casina ahoj, NEBOJ SA, ja som začala teraz v sobotu hrôza ladila som sa nato 4 hodiny, vyberala a vracala som ich späť do chladničky aj som si poplakala, ale nakoniec presne podľa toho návodu som si to nakoniec pichla, SOM STRAŠNE HRDÁ SAMA NA SEBA, ŽE SOM TO DOKÁZALA!!!!!!dnes som si pichla 3 a už som to skoro ani neriešila..... naozaj!!!!! Najhoršie kým prejdeš cez kožu to ide ťažšie a potom to už cítiš, že to ide ľahšie a pomaly začneš vytláčať obsah. Neboj sa určite to ZVLÁDNEŠ MUSÍŠ!!!!!!!! TO je môj príbeh zatiaľ......ja beriem Menopur v stredu kontrola a budem ešte dopichávať Cetrotide. Držím palec potom napíš ako si to zvládla......
@1veverica no snáď sú to len obyčajné tehu nevoľnosti juj ako by som ich už chcela mať 😊 neboj hlavne treba zachovať pokoj a všetko povedať Dr aby ťa skonttolovala
@kaciatko1104 no vies co tak toto ti fakt neprajem, celu noc som behala na wc, bud piskat alebo grckat, takto zle mi este fakt nebolo ☹
@1veverica a ty si užívala Estrimax? Za 2 týždne ma objednali len na sono o krvi nič nehovorili...No uvidím ako to dopadne. Som sa preľakla, keď som sa dočítala v príbalovom letáku, že sa užíva len 1 tableta denne a pri predávkovaní to môže spôsobovať zvracanie a nehovorím o ďalších vážnejších nežiadúcich účinkoch...ale dík za odpoveď.
@1veverica takže babätko robi mamičke neplechu 😉 .Ale hlavne,že aj druhe sono ukazalo,že je všetko v poriadku
@maculicek1977 ja mam presne lieky ako ty-tie iste.Musim sa priznat ze som tieto fora velmi necitavala preto sa dost citim ako "neandertalec"a z tych injekcii ma chyta hroza.Nepamatam si z toho stresu ani ako sa to zaraba a doslova sa na niekoho spolieham...o to horsie,dnes som obdrzala antibiotika,mam zapal priedusiek a je dost pravdepodobne ze sa mi MS posunie...
@1veverica neboj sa bude lepšie treba všetko povedať Dr on ti poradí držím palce
@janulka232 no sem tam uz vystraja a este je len v brusku, cisty tatko no co uz, ale presne tak ako si napisala, hlavna vec je ze vsetko je tak ako ma byt 🙂
@piussi tak dr. mi povedala ze si na seba treba davat vacsi pozor ako keby to bolo prirodzene, predsa aj tu maternicu pripravuju umelo, a je vacsia sanca na potrat, takze to netreba s nicim prehanat, do papierov mi napisala pre moju dr. ze hrozi potrat, som sa jej cela zdrvena pytala ze ci fakt, a ona ze nie ale ze tak nas viac pozoruju, a davaju si viac zalezat, ze potrebujeme viac pozornosti 🙂 Nebolo to v zlom myslene, len ze si treba davat vacsi pozor
@kaciatko1104 tak nevolnosti musime vydrzat, nic ine nam nepomoze, a hlavne je ze to ja osobne nemam kazdy den 🙂
Este mam otazku a asi ich bude este viac...Menopur co mam v chladnicke mam 4krabice...to vsetky 4krabice mi vydu na to pichanie?Nieje to nejako vela?

@janula2003 ahoj prosim ta, s cim stimulujes? aj ja mam nizke amh velmi tak preto sa pytam 🙂