Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
aluska1404a to si všetko hneď platila poodbere?
@bobricek1979 Ano vsetko po odbere naraz .My chodime do Martina
@bobricek1979 Buden ti drzat palce nech je co najviac dobrych vajicok 😊
aluska1404ďakujem veľmi pekne🙂
aluška1404a kedy mysliš že pôjdeš na odber?
@bobricek1979 Ja uz som bola na odbere vcera uz na vklad v sobotu😊
aluska1404ano ano na vklad som myslela jáj som popleta tak to ja sa načakám ešte🙂
@bobricek1979 Neboj to zbehne sup sup len najhorsie sa mi zda toto medzi obdobie az zajtra mam volat ako sa delia .clovek stale mysli na embrijka ale pojdem asi dnes do prace pobede nech hlavu vyvetram😊
Ahojte, dievčence,ktore ste boli na hematologii kvoli tomu,ci nahodou nie je problem s krvou?? Mame ist na ket,ale najskor tu krv budeme vysetrovat,ci tam nahodou nie je problem.. ake s tym mate skusenosti??
aluska1404presne,ako vravíš naj je točakanie po odbere aj ja sa toho bojím aj keď ešte neviem aké budú vajíčka.Pevne dúfam ,že ok pri mojej diagnóze ani Dr.nečakal toľko vajíčok.Tak len sa drž verím ,že vajká budú rásť neboj bude to ok držím prsty🙂tak ak sa cítiš choď do práce prídeš na iné myšlienky🙂a po vklade sa dáš pn že?
zuzicka1412ahoj a prečo ak sa smiem spýtať práve s krvou by si mala mať problém?
bobricek1979 ahoj,boli sme na 1.ivf a vsetko prebehlo v poriadku,len embryjka sa vobec neuchytili...v car vravela doktorka,ze vsetko prebiehalo ukazkovo ale nevie preco sa neuchytili..bola z toho smutna,myslela si,ze to vyjde na prvykrat..preto ma este poslala na krv,ci ju nahodou nemam hustu..
zuzicka1412ahoj no mohla byt husta ,ale po tych injekciach je to normál či?Nebuď smutná prvé je vždy tak 50na50 nič to nemusí znamenať aj keď je to sklamanie verím ☹
@aluska1404 ahoj ja som bola na odber v utorok, už som aj volala embryologičke, mala som 5 vajok z toho 3 pekné vybrali a už aj oplodnili ICSI, v piatok mám volať čo ďalej, ale včera keď som prišla domov a večer príšerné bolesti brucha.... ty si to nemala? Držím samozrejme palčeky!!!!!
maculicek1977Ahoj ak sa smiem spýtať aj dnes ťa bolí?Mala si nejaké vzrasty?Aneb endometriózu?Dúfam si už ok mňa to čaká v piatok držím palčeky embrijkám🙂
@bobricek1979 ahoj prepáč, že straším po odbere bolo všetko ok, nič ma nebolelo naozaj až potom okolo 17 hod to pomaly začalo, ale si myslím že niečo dávajú, aby to nebolelo, žiadne zrasty ani endošku nemám, dala som si ibalgin, malo by to prestať dnes, embryologička povedala, že moje vaječníky asi nemajú radosť keď do nich niekto pichá....kolegynka z izby takéto bolesti nemala.....asi je to individuálne.....ale bolesti také, že som sa ani na záchod nevedela posadiť a nie to ešte naň zájsť......
maculicek1977och boze tak dufam ze uz ok
maculicek1979a ked si si pichala nemala si bolesti?nemoze to byt to ohs
@maculicek1977 Vies co ani nemala som bolesti tak zbezne ma boli podbrusko a to mam este aj endimetrioznu cistu dom v pohode dokonca uz v praci dnes.ja volam zajtra ako rastu a v sibotu vklad
@maculicek1977 Ti je zvlasne ze ta boli moc podbrusko ja by som nenechavala nic na nahodu a keby som mala bolesti volam byt tebou nevaham a volam .aby bolo vsetko v poriadku .Drzim palceky ja som si ani tabletku nedavala len som odpocivala a dnes som fit
bobricek1979 ja si myslim,ze ak mas hustu krv,tak embryjko sa ti bud neuchyti,alebo ti casom odide...ale to su len moje dohady,podla toho co som na nete vycitala...
Zuzicka1412aha idem mrknut tak ale su injekcie na riedenie
@bobricek1979 ano su injekcie,ale najprv treba spravit vysetrenie a doky mi povedal,ze na vysledky sa caka mesiac...
zuzicka1412aha tak za to maličké to stojíno nie ?Ty si dáš oddych od tých injekcií a ide sa na to no nie?🙂
@zuzicka1412 ale ved krv sa da zriedit aj pravidelnym pitnym rezimom.. Ci to treba hned injekcie pichat? Mozno ak je nejaky vazny problem, inak si myslim, ze dostatok tekutin to tiez ovplyvni
@aluska1404 ahojko, no čo je nového? Už si volala ako sa majú embryjka a kedy bude vklad? Ja som mala 5 vajok, z toho 3 pekné aj sa oplodnili dala, som si tiež ICSI a predľženú kultiváciu, zajtra mám volať čo ďalej tak som sama zvedavá, kedy bude vklad atď.....tak držím palčeky nech nám to vyjde a všetko je v poriadku. Mimochodom včera som zjedla 3 ibáče bolesti pomynuli, len kedy tedy taký tlak cítim trošku....
@maculicek1977 Ahojcek volala som pred chvilkou tak zo 7 oplodnenych su 4 dobre sa vyvijaju maju 8 buniek a tie tri sa pomalsie. Tak som rada embriologicka vravela ze zajtrasok byva kriticky tak uvidime zatial som dost spokojna.Len ma zacalo dnes trapit podbrusko mam taky cudny pocit v nom ako keby menzes by mal zacat .Dufam ze nie .ked beriem utrogestan by som nemala vsak??????? Lebo keby v normalnom cikle by som buduci tyzden mala dostat pisala som aj doktorovi ale este mi neodpisal.aj ty mas takw cudne pnutie???
@aluska1404 no vieš mňa bolelo to bruško celé ☹, po odbere mi nebolo nič super som sa cítila, nič nebolelo, potom poobede sa to pomaly začalo a stále sa to len stupňovalo, stále som myslela že to už prejde ale nič ja som od bolesti až plakala naozaj ako keby som mala ostré kamene v brušku tak o 1 hod ráno som si dala ibáč a som aj zaspala a potom som si dala ešte na obed a večer, dnes je to už v pohode ale to pnutie alebo ťahanie prichádza.....No cez utroš by si nemala dostať menzes to to drží....ja mám lutinus tiež progesterón 100mg. Ja mám zajtra volať embryologicke tak som tiež nedočkavá ako sa majú.....
@aluska1404 a koľko si dáš vložiť už si rozhodnutá?

aluska1404Ttak to je paráda tak uvidím ,ako to dopadne u nás v každom prípade drž prsty 🙂aj tebe držím nech rastú všetky ,ako majú🙂a ja som v ke a ty?