Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lili12345 vies ono je to asi aj dolezite ci to bude blizko plodu alebo nie, ci bude na neho nejakym sposobom vplyvat, mali by to vidiet na usg, neviem ja s istotou povedat ci mne zabrali prave tieto injekcie, ale tak som tehu, tak verim ze to malo nejaky vyznam, len ja som mala dlhy protokol a pichala som si ich skoro mesiac pred zakrokom
Aluska1404ahoj tak mam po tom a bola to pohodka 🙂mame osem vajok tak uvidíme ako sa oplodnia a nasledne ako sa budu vyvíjat tak drž prsty.A ty ako vajka?Dufam sa drzia mna zatial nic az tak neboli tak uvidime a vklad ak vsetko pojde ok by mal byt v streeu.
@dhabaida caukoo,,no co vysiel ket?? mam na teba otazocky..posledny vecer ked si si pichla pregnyl, tak si si pichala aj nieco ine?
@bobricek1979 Ahoj tak super ze si to dobre zvladla.Moje dufam ze sa maju dobre ja volam kazdy druhy den do centra.Vcera boli 8 bunkove tak dufam ze su v poriadku zajtra rano mi ini budu volat a dufam ze pojdem na vklad ze budu kvalitne.Normalne mam strach ☹Dufam ze zostane par na vklad.To nekonecne cakanie...
Aluska1404tak to ti verím mňa to ešte len čaká ja mám volať zajtra večer čo a ako tak uvidíme a koľko ti vybrali a koľko sidaš vložiť?budem na teba myslieť silno držím prsty
@bobricek1979 Dakujem uz vcera boli 4 kvalitne ale dnesok je rozhodujuci .oplodnene bolo 7 odobrane 9.Dakujem a co ti dali ake lieky? A davkovanie?
@bobricek1979 Vlozit si dam jedno radsej nech mi zostane zmrazene pre istotu aj keby sa ne...aj keby sme chceli dalsie😉
@maculicek1977 Ahojky si sa neozvala dufam ze je vsetko v poriadku
Aluska1404tak ja mam duphaston a estrimax rano a vecer obe a ty?joj nech sa drzia tie embrijka a zajtranech ti vlozia pekne 🙂a brucho estebolí?Môžem sa opýtať koľko máš rokov?
Trochu boli skor tak krcovito a na co je ten estrimax?to ja namam mne dali iba utrogestan vaginalne ale asi zajtra nieco este daju si myslim.Rokov mam 30 a ty?
@bobricek1979 Trochu boliskor tak krcovotoa na co ke ten estrimax?to ja namam mne dali iba dufaston vaginalneale asi zajtraeste nieco dajusi myslim Rokov mam 30 a ty?
Aluska1404jaj tak ty si este mladunka ja mam 37 a tak ani nevie pisu tam vsetko mozne od menopauzy az po tehotenstvo taksimozem vybrat avsetko normal spapam
@bobricek1979 Urcite treba vsetko spapat a kam chodis do centra?
@bobricek1979 Asi je lepsie ani nevediet kolkorazi co to je vsak😁😊
Aluska1404tak ako vravisa chodím do ke a ty?
@bobricek1979 My Martin
Aluska1404a dala si si aj embrioskopiu
@bobricek1979 To ani neviem co je ?nic take nam nesponinali asi kazda klinika ma ine nazvy co to je prosim ta?
@bobricek1979 Myslis PICSI?Moj manzel ma dobry spermiogram ja som chcela tu metodu ale embriolog povedal ze netreba ze mavdobre aj rychle aj tvar maju dobry ze maju z coho vyberat odhovorili nas ze naco
Aluska1404nie to je lepsie kamerovo sledovanie embrijka
@bobricek1979 To mi nikto nenavrhol mozno to tu nerobia neviem
@aluska1404 embryoscope maju napriklad v ba v gynfive, neviem ci nie su jediny, ale to netvrdim to
@janula2003 ahoj, asi zas ket nevysiel, test biely a na krv idem v pondelok. Ja som si pichala injekcie este v oktobri, a prestne to uz ani neviem, ale asi uz len pregnyl, neviem na 100%, doma mam papiere a som mimo teraz, takze to neviem ani pozriet.
@dhabaida este to presne nevies, nadej umiera posledna..drzim paste..asi si tam budem musiet zavolat
zienky idete niektora na odber v utorok ...nech sa povzbudime ...
@petkazh ja uz v pondelok
Takze prve dve injekcie mi pichala jedna znama-sestricka a dnes som si tretiu pichla sama...no som fakt hrda na seba ze som si to dokazala pichnut ☺este 9 😂😂😂
Aluska1404ahoj tak,ako?myslím na Teba držím prsty nech sa embrijko uhniezdi pekne v tebe🙂

@maculicek1977 Už si volala ako sa majú embrijka rastu???dúfam že pekne 🙂 ja zajtra na vklad 😉