Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@1veverica Ďakujem pekne za podporu sledujem že jar je najlepšia na plodnost teším sa že ste tehuľky 🙂
@aluska1404 neboj aj ty budes 🙂 hlavne fakt treba mysliet pozitivne a nestresovat sa, uz ked mas po vklade, nezmenis to, uz len pekne cakat, ako to dopadlo. Sa blizi maj lasky cas, cize urcite vhodne na babo, a tento rok ma byt plodny 🙂 🙂
@janulka232 Janulík, strašne na teba myslím, aby sa ti to tento krát podarilo, musíme sa len odovzdať do rúk lekárom a skúšať, RAZ TO VYJSŤ MUSÍ!!!!! Potom píš, ako pokračuješ ďalej! Ja som mala 5 vajíčok na UTZ, ale len 3 odobrali a boli dobré aj sa všetky oplodnili odporučili ICSI, 1 krásne rástlo bolo 10 bunkové a po 72 hodín kultivácie mi ho vložili. Tie ostatné povedala embryologička, že bude volať včera a nevolala, to znamená, že na mrazenie mi nič nezostalo..... ach jaj.......
1veverica aj ja ďakujem kočky za povzbudzujúce slová🙂
@bobricek1979 fakt nie je za co, tiez som tym presla, presne viem co prezivate, ako kazdy den teraz ide pomalicky, a chcete to mat co najskor uspesne za sebou 🙂
@aluska1404 ahoj tak,ako sa mate?Chcem sa opýtať ,ako dlho treba ležať po prenose ?a mala si plný moč.mechúr
@maculicek1977volala som dnes na recepciu tak v utorok idem na kontrolu.Ale zda sa mi to neskoro,kedže mala by som ist na 7den na kontrolu a nie až na 9den aspon tak som bola predtym.Snad sa už nič nepokašle.A jasne,že dam vediet ako pokračujem.
ja som si prave volala, ze ako vcera dopadol odber a ci sa zadarilo...som veru sklamana..zo 14 odobranych zostali 3 embrya a dokonca co sme dali prirodzene oplodnit tak sa neujalo ani jedno, chvala bohu, ze som dala niektore cez icsi (6 embryi)...uz budem len dufat, ze zostanu a budu sa pekne vyvijat...budu volat v piatok ci bude v sobotu vklad...takze ma cakaju dlhe tri dni...dufam, ze to cele nebolo zbytocne
@bobricek1979 Trochu asi 2 dcesko som vypila po ceste zasa úplne nie .V Martine iba asi 15 minút a domka odpočívať prvy den som ani nevarila boli sme sa najesť a ležala som v klude
@aluska1404 oka a platila si aj za anestezu injekciu aj za mrazenie?
@janula2003 hlavu hore neboj mas tri tie vydrzia ver ,nebolo to zbytocne drzím silno prsty!
@bobricek1979 nie nič za anestézu a mrazenie až keď prídeme na kontrolu zaplatime
Ahojte, tak sa k vam pridavam aj ja... mam za sebou uz 3 neuspesne IUI a zajtra mam konzultacie k IVF. Tak dufam, ze samotne umele stihneme este v tomto cykle... Prosim vas ake vysetrenia ste absolvovali pred umelym? ja mam len priechodnost vajcovodov, ci netvorim protilatky a manzel spermiogram. Staci to? V podstate mi nic nezistili len vysoky prolaktin.
@bobricek1979 nie nič za anestézu a mrazenie až keď prídeme na kontrolu zaplatime
@janula2003 urcite nie, nie je dolezite mnozstvo ale kvalita, neboj oni su bojovnici preziju to, hlavu hore 🙂
@hateria ja som nemala nic dr.si zistil sam
Kočky ,keď ste mali pn po transfere tak od svojho gyndoša?
@bobricek1979 mne gyndos nechcel dat musela by som tam lezat par dni lebo bol primar v nemocnici tak som vybavila u prak.lekara
Kolko by mala byt hodnota hcg ta spodna ked uz povedia ze ste tehotna?
@monnito dík tak skúsim u prak.dr a ty už čakáš potransfere?
Inak to by aj mňa zaujímalo koľko by mala byť hodnota a za koľko po transfere na kontrolu?
@aluska1404 bolel ťa prenos ak to to zajtra bude ok mám docela strach či to prejde cez krčok ,keď som ešte nerodila
@bobricek1979 Nič mi nebolo ani som nič necítila ani nesplnila bolo to strašné rýchlo vložené žiadna bolesť bola som prekvapená že to tak rychlo 😉
@aluska1404 a papala si pred tým či?
@bobricek1979 Normálne ranná pohodička raňajky káva voda
@bobricek1979 Každé centrum asi spraví test v iný čas mne že za 14 dní a aj mňa by zaujímalo tie hodnoty aké majú byt
tak mame 6 vajicok ...zajtra volame ako sa im dari ...uz len cakat ...dnes len lezim s bolestami vo vajecnikoch ...dufam ze zajtra uz bude lepsie...
dakujem dievcata za povzbudive slova ...pomahaju ...
@petkazh zajtra uz bude lepsie, tiez som vcera nebola velmi ok, ale dnes uz pohodicka..nam nakoniec zo 14tich zostalo 3 a pekne spia v inkubatore, dufam,ze bude vsetko ok..drzim palec nech sa tie tvoje maju dobre...

@aluska1404 evit ma pravdu, neboj sa, ked sa to ma udrzat, tak to aj tak bude, cyklus mas cely posunuty. Bude to dobre, drzim prsty 🙂