Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 ahojko no ja tiež, dnes nič necítim, predtým dni som bola taká trošku ospalá, ale dnes nejako ani nie, celý deň sa pohybujem tak možno preto 🙂, jaj som už taká nedočkavá..... tak by som chcela ešte vedieť či je so mnou....Vieš nezostalo mi nič na zmrazenie, tak by som to musela absolvovať ešte raz....
@petkazh ahojko treba stále veľa piť a zvýšený príjem bielkovín, ja po odbere keď som prišla domov, som také bolesti dostala, že som ani chodiť nemohla.....musela som si zobrať Ibalgin a nasledujúci deň tiež.....mne ten zvýšený príjem tekutín 4 litre pomohli. Držím palčeky!
Ahojte baby,Nahodou niekto nema cestu do Martina v utorok z okoli Popradu?Lebo ja som si v pohode vymenila zmenu,ale partnerovi nechcu.
@bobricek1979 ahoj, mne to tak rychlo vlozili, ze som ani nestihla zaregistrovat kedy, vobec nic som necitila, az som mala take podozrenie, ze dr. tam ani nic nedal :D ak by sa neujalo, asi by som ho podozrievala doteraz :D tiez som sa ho pytala, ci sa nemoze nejako poskodit krcok, povedal, ze isto nie. Drzim palce, coskoro uz budete spolu 💞
@datelinka31 ďakujem krásne a tebe a bäbetku želám nech to úspešne dotiahnete až do konca držím prsty a pekné príjemné užívanie tehotenstva🙂
@maculicek1977 Neboj uvidis ze sa nam podari naozaj tento rok je plodny.S tym zamrazenim mi je luto ja mam tiez iba 1 zamrazeneho.Ja uz by som tiez chcela vediet ja rozmyslam ze namiesto di Martina zbehnem svojen gynekologicke buduci tyzden v stredu ja som dnes 5 dni po vklade a zatial som ziadnu mrchu nedostala ani spinenie.S vies co je zaujimave ze dnes ma uz ani prsia nebolia a nemam ich nafuknute.Kamaratka mi vravela ze ked zostala tehotna ze ona to mala tiez ze po par dnoch ju brusko prestalo boliet aj prsia a bola tehu.Uz nech je budu i tyzden .Bojim sa vyslovit aj ze sa tesim aby somnieco nepokazila.
@bobricek1979 Myslim na teba a drzim palceky 😊
@monnito v mojom centre maju hodnoty stanovene tak, ze hcg nad 20 je uz tehotenstvo. Ja som napr. pri prvom teste - 11. dni po transfere mala 96, potom o dva dni 230..
@datelinka31 Ahoj dobre ranko nozem sa spytat ako cadto si cgodila na krv alebi to si si spravula niaky test.Neviem akobto mam spravit az na 14 den mi povedala doktorka v Martine.Mam ist podla teba k svojej?
@datelinka31 Prepáč píšem ako tatar len som chcela vedieť či si bola na krv u svojej alebo v centre .Môžeš mi prosím poradiť či mám ísť na krv skôr ako po 14 dňoch?
@aluska1404 ahoj, ja som bola u svojej lekarky, nechcelo sa mi kvoli odberu krvi do Martina. Potom som volala vysledky a oni mi povedali ako dalej🙂
@janula2003 aj nam z tych troch ostali tri lebo tri vajicka boli nezrele takze 3 oplodnili ...tak sme na tom teraz rovnako s tym poctom ...do ktoreho centra chodite ...my do martina...
@petkazh tak dufam, ze to budu bojovnici...zacinam mam dost paniku...chodim do BA..v piatok mi budu volat ci je v sobotu vklad...ty si budes volat skor ci sa delia? lebo ja som myslela, ze si kazdy den zavolam ako sa maju a nic...
@maculicek1977 dakujem ano aj ja som uz dnes lepsie na tom ...pijem vela ...len nech sa embryjka dobre vyvijaju ostali 3 tak uvidime v piatok co dalej ...
@janula2003 nam kazali zavolat piatok rano a podla toho sa dozvieme ako dalej ..ked bude schopne na vklad tak ho vlozia v piatok ak nie tak ide na predlzenu kultivaciu...
ahojte vsetky statocne zeny. Drzim vam palce, aby vam to dobre dopadlo. Ja som IVF absolvovala 2 x, prvykrat mi v kultivacii zostalo len 1 vajko zo 4 a to nakoniec nebolo vhodne na vklad. Bolo to velke sklamanie, ale hned sme podali dalsiu ziadost a nevzdali sme to. O 4 mesiace na to som podstupila druhe IVF, 7 vajicok, kultivaciu prezilo len 1, ktore bolo aj vhodne na vklad. Bola som stastna, zaroven aj sklamana, lebo nezostalo ziadne na zmrazenie. Takze sance boli male. No a ako to dopadlo? Zajtra mi zacina materska dovolenka 🙂
@petkazh ja som si dala predlzenu kultivaciu hned
@sobo12 gratulujem 😉
@macicka52 A môžem sa spýtať po koľkých dňoch si bola na krv?Skôr ako po 14?ďakujem za info
@bobricek1979 Ahojky no ako už si doma?ako sa cítiš že nebolelo? 🙂
@janula2003 nam povedali ze uvidia ako sa bude vyvijat a podla toho sa rozhodneme ...tak uz to nechavame na nich ...vedia co robia ...tak sa informujeme dalej ...cakam na pozitivne spravicky 🙂
@aluska1404 ahoj, 2krat som bola skor asi 12 den po vklade a raz na ten 14 den.Skor ako 12 den by som asi nesla, lebo potom sa chodi na kontrolne odbery, ak nevyjde hcg dostatocne vysoke a zbytocne sa stresovat viacerymi odbermi.
@macicka52 Jasné ďakujem za info ja pôjdem na 13 deň asi svojej a tiež to tak spravím že zavolám do Martina a volala si s lekárom v Martinea nenadavali ti? Nevadilo im to?
@aluska1404 Nenadavali, preco by mali. A mimochodom som ani nic neplatila za testy, pricom v Martine by som platila.Lekarovi som nevolala, mam taky dojem , ze som volala s koordinarkou. Ono precitaj si protokol o vklade, co ti dali, tam je cislo na ktore mas volat, ked ides na odber k svojej gynekologicke.
@macicka52 Aha tak to som si tam ozaj nevsimla ani to som nevedela ze zavto sa plati u nich lebo do teraz som za odber neplatila ani sono
@aluska1404 ahoj tak už som doma nebolelo citim sa tak ako keby nic neviem mala si nejake bolesti?Aty ako moja?dakujem za drzanie palcekov
No vidis ja som ti vravela ze je to pohoda.ze ani clovek nevie a uz hotovo az som bola zaskocena.
@bobricek1979

@maculicek1977 Ahoj no ako sa mas?Aj mas niake zvlasne pocity ja dnes vobec nic akurat sa mi zda neviem ci tymi hormonmi niaka nabudena😁A ty?