Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 A zmrazene mas ?
@petkazh ja som to tiež tak mala tiež 3 vajká, no len 1 mi vložili a tie 2 už potom embryologička ani nevolala... takže na mrazenie mi nič nezostalo ☹. Držím palčeky na piatok!!!!!
@aluska1404 áno veľmi rýchlo to šlo tak máme 4zmrazené 3bl jko dr povedal tip topka a jedno také slabšie trocha tak uvidíme teraz to zvládnuť a neviem mne napísal kontrolu 29nieje to skoro?
@aluska1404 super ze mrcha nikde teším sa s tebou
@bobricek1979 Neviem mne az po 14 dnoch .tebe po 9 kazde centrum asi inac dava kontrolu neviem 😊
@aluska1404 ahojko si zlatá, vieš čo ako som zaneprázdnená, tak moje podvedomie sa začína báť, presne mne už aj tie driemoty prešli, aj bruško sfúklo a prsia tiež prestali pobolievať..... jaj jaj .... Menzes teraz nedostaneme pokiaľ užívame progesterón, teda aspoň ja mám lutinus na vkladanie tablety, ja mám tiež dnes 5 deň, v piatok bol vklad.....joj no hádam sa nám pošťastí a bude tento rok naozaj plodný....
@maculicek1977 A ty pracujes teraz ked sa smiem spytat ci len tak domka sem tam nieco ja idem zajtra len tak na tfi hodky.Asi najtazsie zo vsetkeho bude pre mna ist na ten test .Na kolky den pojdes?
@aluska1404 no len ten odych muz je prec a mam doma stena diveho labradora🙂tak ale nieje 9den skoro?
@maculicek1977 neboj ved to je mozno prave ten proces tie priznaky si nevsimaj neboj bude to ok drzím silno prsty
@bobricek1979 Baby hovoria ze to je skoro ja uz som sa dnes pytala ze tak okolo 14 dna ja pojdem 13 den lebo to je piatok
Babulky tak poradte kedy mam ist aby som nesla skoro dnes bol transfer a bud.piatok mam kontrolu poradte dakujem
@aluska1404 nechápem čo tak skoro
@1veverica ďakujem 😘 No z konzultácii som sklamaná. Po takmer pol roku v centre a 3neuspesnych IUI mi až teraz odporučili genetické vyšetrenia a imuno.... Mame čakať 2mesiace a potom až IVF... Mam pocit, ze vyše roka riešim nieco a nepomáhajú mi vlastne vôbec... Uz som tak sklamaná a znechutená zo všetkého, ze to neviem ani vyjadrit....;( chodíme do centra ako na klavír a v podstate zbytočne.....
@hateria a preco ti hned po IUI hned radia genetiku a imuno ci to uz aj po inseminacii musis?Je mi to luto a co mas vlastne za problem?
@bobricek1979 skus aj u gynekológa ja som mala smolu že môj nemal ambulanciu iba lozkove. Áno som 6 deň po vklade. A ty sa tiež chystas pripojiť k nam?
@bobricek1979 ďakujem, si zlata... No ja neviem, pred rokom mi moj gynekológ zistil vysoký prolaktín ale kedže ostatne hormóny som mala ukážkové, tak povedal, ze to netreba riešiť a mame sa ďalej snažiť...po cca pol roku mi to nedalo a išli sme do centra, kde mi potvrdili vysoký prolaktín a povedali, ze to bolo pravdepodobne príčinou prečo sa nam nedarilo...mesiac som brala lieky na zníženie a hodnoty klesli..potom som 3mesiace za sebou bola na IUI ale bez toho aby mi skontrolovali aspon raz prolaktín ci sa znova nedvihol...až teraz som si vyžiadala nech mi zoberú krv a dnes mi pri konzultáciách uz kvoli umelému povedala,ze vlastne oni mi nezisťovali prolaktín lebo sa vraj pomýlili. Ale uz ozaj neviem ci im mam dôverovať. Toľko pochybení z ich strany...zle mi je z toho celeho... ;(
@bobricek1979 aj mne sa to zdá skoro mňa poslali na 11.deň kam chodíš do centra?
@hateria fú tak to ma mrzí no je to také divné ten postup a kam chodíš do centra?
@monnito ke ,ale tak však to bude piatok tak pojdem po víkende no nie?Dúfam to všetko dovtedy bude ok
@aluska1404 ahojko no ja som bola na PN a od zajtra idem do práce, domka som si robila klasika okolo domčeka pomaličky, ale nie nič ťažké....No ja už skúsim testnúť na 10 deň mám desiatkové testy... ja by som si ten test najradšej urobila hneď....ach jaj ja sa tak bojím sklamania.....
@monnito veď na tú krv už pôjdem k svojmu gyndošovi ja som z iného mesta vieš
@maculicek1977 ahoj ake desiatkové testy máš?
@aluska1404 mne povedali v Martine, ze tam nemusim chodit, ze mozem kludne k svojmu, takze som chodila na kontroly ky svojmu doktorovi, podla mna boli radi, lebo ked vidim kolko pacientiek tam maju.. Ide to tam ako na pase.. 13ty den uz by to urcite malo ukazat..
@hateria joj tak to mi je fakt velmi velmi luto, viem ake to je tazke, my sme riesili iba cisto laparku, a potom sme sli nato, moj bol v poriadku chyba bola vo mne, je to tazke, ak tuzis mat babo tak ti nic ine neostava len to absolvovat, ja ti prajem vela vela sil, budes ich potrebovat. Ja osobne neznasam chodenie po lekaroch ☹
@1veverica u mna to tiez tak je manzel ok chyba je vo mne a to po doktoroch tiez nemam rada☹
@bobricek1979 je to velmi neprijemne, verim ti, ono fakt taky cas vela parom to pokazi vztahy, velmi drzim prsty nech sa vam to podari, strasne stresujuce to je vsetko
@1veverica to máš pravdu je to frustrujúce ,ďakujem veľmi pekne aj vy sa držte užívajte tehotenstvo musí to byť nádherné obdobie🙂
@maculicek1977 AchAj ja sa tak bojím že ani tu odvahu by som nemala radšej to chcem počuť od lekarky ako sama doma testovat ja sa nebudem vydržím musím 🙂 😉
@bobricek1979 Ahojky no ako sa cítiš spala si dobre všetko v poriadku?Ja fajn dnes idem pobede na 3hodky do roboty už som že oblezana.A Strasne sa teším ze ťa mrcha neprišla.Ďakujem ti za a podporu 🙂

@bobricek1979 Ja inac v pohode a zatial chvala bohu neprisla ta mrcha a to som sa bala lebo dnes je te ...