Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@monnito asi ako vravíš len aby dovtedy bolo všetko ok
@aluska1404 super tesim sa aj ja s tebou a aj pocitujes nejake pichanie?
@monnito veru to pichanie dnes cely den vcera som nic nemala a iba v jednom mieste je to mozne? Mas to aj ty?
@monnito Actybda ako citis kedy pojdes ty testovat alebo na gynejkologiubalebo do centra?
@aluska1404 mna to picha na lavej strane ale nie stale. A obcas aj v podbrusku
@aluska1404 ja dufam ze vydrzim az na pondelok, pojdem ku gyn. na krv. Sice mam este jeden test doma tak uvidim 🙂
@monnito Aj mna nie stale iba tak raz za 2 hodky chvilku a potom prestane.Dufam ze mame dobre priznaky 😊
@monnito odychujem v rámci možnosti,lebo som bez manžela a máme psisko nezbedné a bruško bolí
@monnito A aj mna na lavo😊
@monnito A ty uz teraz v pondelok?
@monnito To je fakt zaujimave s tym pichanim aj teba na lavo aj ma na lavo asi sa tam maju nase embyjka dobre😊
Ahojte, zajtra mam Ket drzte palceky.
@marculik ahoj a aké je to soft ivf?
@aluska1404 jaaj to by bol zazrak 🙂 dufam ze sa tam zahryzli. Ozaj a davala si si embryoglu?
aj ty si este nafuknuta? Ja stale ale aspon uz nemam take citlive prsia. Ano v pondelok na 11. den mi kazali krv.
@bobricek1979 aj mna prve dni podbrusko bolelo aj teraz este obcas pichne. Psik 🙂 aspon prides pri nom na ine mysluenky
@monnito dúfam ,že to bude ok ,hej ale ako ma prehana pes jeden🙂
@monnito To myslis to lepidielko?ten hyaluron Neviem co to je?
@bobricek1979 Dobre ranko a co tak skoro neda sa ti spinkat?
@bobricek1979 Asi havo ta zobudil ja mam zase papagaja zaka ktory rano od 5 rozprava👀
@aluska1404_dobré ránko to brucho stále bolí dosť a ty ako?Už je to 8deň že?🙂paráda no nie?
@bobricek1979 asi si v praci myslim na teba 🙂och ja by som uz testovala😀
@aluska1404 to patrilo Tebe😀
@petkazh no akoooooo???? mas vlozene ci predlzena kultivacia????
@bobricek1979 Ahojky ja som dnes zacala spinit tak som volala do centra zvysila davku utrogestanu a opat lezim
@bobricek1979 Tak som trosku melancholicka snazim sa si to nevsimat ale ma to zaskocilo.😢

@bobricek1979 ved prave naco sa hnat do centra ked to iste spravi aj gyndos. Oddychujes? Ako sa citis?