Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 áno je to tam napísané......BABULE MYSLÍM NA VÁS!!!!! jOJ ja som už taká zvedavá.....
@maculicek1977 Dakujem veru BOJUJEME ,MUSIME, VSETKY !!!
@maculicek1977 Aj Ja som zvedava straaassssnnneee aj na teba aj na bobricka
@aluska1404 len ja uz mam aj chute take predkramove☹
@bobricek1979 Aj ja som mala tiez neboj take chute
@aluska1404 tak dufam ze to bude ok
@bobricek1979 Uz to spinenie nemam prestalo to na obed som si dala a pomohlo ale radsej kludovejsi rezim ja z hurta do prace ale asi to nie je ani dobre
@aluska1404 superjupí teším sa taklen kľud teraz odychuj🙂
@bobricek1979 Hej lezim a dufam ze uz sa to nestane
@aluska1404 držím prsty nebojkaj
babulky tak my uz mame embryjko v brusku 🙂 malo 8 buniek a tie dve 6 takze sa vyvijalo popredu tak ho dnes vlozili 🙂
@janula2003 uz je vlozene jedno sa delilo rychlejsie malo 8 buniek a tie dve 6 ...tak ho dnes vlozili 🙂
a ty kedy mas vklad ? ja uz oddychujem doma 🙂
Ahojte. Ako ste reagovali na injekcie baby? Ja nejak nic poriadne necitim. ..Na sono mam ist v pondelok A to bude 10 den s inekciami. Unas v zahranici je to na prd...ziadne sono prvé sono budem mat na 10 den . Kolko ste mali vajicok? Dakujem za info
@petkazh ahojko tfuj tfuj , nech sa tam krásne ZABÝVA, pekne oddychuj!
@bobricek1979 neboj bude to dobre len na to nemysli.
@aluska1404 ano lepidielko tebe to v centre neponukli? To by malo lepsie uchytit embryjko
@petkazh ahoj tak len odychuj nech sa tam embrijku pekne zabýva🙂
@monnito Ahoj ďakujem🙂a ty máš to lepidielko?aj my smemali takú možnosť no nedali sme to.Aj embrioskopiu nám ponúkli.
@slavomira6 ahoj neboj všetko sa dá vydržať ja somchodila každé tri štyri dnina kontrolu.Zo začiatku ok ku koncu mauodosť fustrovalo hlavne keď už boli tie vaječníky citeľnédosť .A bála som sa OHSS..No inak pohodka jatsom mala 9 vybralo sa 8a7sa oplodnilo a tak sa ma pýtal ci chcem všetky zamraziť alebo len tie schopne co sa dobre vyvíjaju takmáme tri blc a 1KLM.Tak a plus 1v brusku.Nic sa nebojdrzím prsty
@aluska1404 Ahoj moja myslím na teba moc,ako sa máte?Mňa furt bolí☹
@bobricek1979 Dobre ranko chvala bohu preslo nic mi uz nie je hned to zabralo ked som si to vlozila super som rada dnes 8 den az v stvrtok idem na krv tak dufam ze to bude dobre.Neboj to prejde to si nevsimaj vajecniky to pobolieva.Mna neboli uz vobec nic ani vcera nebolelo.Tak som rada
@bobricek1979 Ty si 3-4 den?ono sa to musi aj trosku zahojit v nutri ked sa tam prehrabuju ale maternica neboli ci?
@aluska1404 Ahoj tak všetko ,ako na krami ,ale to len ráno a večer cez deň sa to dá tak neviem.
@aluska1404 júj tak super novidíš to sa stáva len lež a odychuj 🙂nechceš testovať?
@aluska1404 ja som od stredy tak 3a pol?
@bobricek1979 Bobricek ja nemam odvahu ...asi radsej nech to viem od doktorky urcite teraz nie ked tak az v pondelok
@aluska1404 ale jasne úplne chápem ani ja by som ešte vyčkaj na dr kf to tak cítiš

@maculicek1977 To fakt uz 7 den od oplodnenia tak spravim aj ja v pondeloalebo v nedelu😊