Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 Bobricek musis spat ja jak dudok musis vypnut hlavu v noci citaj alebo mysli na nieco ine mne to citanie super pomohlo ked sa mi nedalo spat
@aluska1404 @bobricek1979, tak babule ja som dnes testla, a NIČ, takže pravdepodobne je to už môj výsledok☹ ach jaj, PREČO???????????
@maculicek1977 Ale neboj ono vseci vravia ze z krvy nemusis tu hodnotu mat zatial taku vysoku.ja mam teraz kamosku susedu co az na 17 den z krvy vyslo ze je tehu a testy nic.Neeebbbooojjj.Podla mna tie testy nie su citlive dostatocne.Neboooojjjjjjjj moc na teba myslim uvidis ze to bude dobre je to skoro este preto netestujem
@maculicek1977 Dnes je to len 9 den nie?Pockaj do 14 dna uvidis ze krvy to vide
@aluska1404 no Aluška bodaj by si mala pravdu.... dnes je 8 deň nie, minulý piatok som mala vklad. Už mám pochmúrnu náladu......no čo už pôjdeme ešte raz vyskúšať .......
@maculicek1977 Vôbec nié čakaj na krv tak ,ako vraví aluška môže tobyť u teba skoro úplne vážne kľúd a počkaj do krvy jaby som to vôbec ešteneriešila akeby som testla aj tak by som ešte verila môžeš byťfakt ešte v pohode tehuliatko ver!
@aluska1404 Vnocijak babo spim len sa skoro budím
@maculicek1977 Ale neboj nehadz flintu do zita .Uvidis ozaj ten 14 den .Ja som dnes tiez 8 a fakt jebto skoro mne zakazali sibozaj spravit tasty na klkinike ze mam pockar na kev ven 14 den.Myslim na teba
@bobricek1979 Ved to aj ja o 5-6 rano
@aluska1404 ale tak spím už od desiatej
@slavomira6 ahoj ja som nemala ziadne vedlajsie ucinky mozno jeden den co ma trochu bolela hlava a bola som malatna inak v pohode....1.sono a krv bolo na 5 den a hned dalsie na 7 lebo zevraj som sa pekne rozbehla a na 11 den uz bol odber a vcera to bol 14 den bol uz vklad 🙂
@slavomira6 a vajicok sme mali 6 ale tri boli nezrele takze oplodnili tri a z nich sa jedno rychlejsie delilo takze to vlozili 🙂 neboj sa vsetko sa da zvladnut mysli na babatko 🙂 a celkom rychlo to aj zbehlo 🙂
@petkazh dakujem krasne...no umna je to 2 ivf. Prvé sme mali na sr, nereagovala som dost dobre mali sme 5 velkych A niekolko malych ale nakoniec len 1 islo dalej a po 3 dni bol koniec ,ziaden vkald. Tak som velmi zvedava co teraz...mam gonal 150 necitim vôbec nic ziadne tlaky. ..absolutne nic. Ako som pisala sono az v pondelok 😕 dost blbé ziadne vysetrenie skor/krv nic ....unas to robia ako na pase ,ziadna kultivacia. Dost sa toho obavam. ..no noc iné nezostava len cakat do pondelka. A ak bude vse dobre v stredu vyberaju A v piatok vkladaju. Drzte palce ❤
@maculicek1977 Ahoj tak ja uz zasa krvacam ale verim ze bude dobre uz nestresujem a uz mam aj trochu krv ale aj tak verim zevto bude fajn volala som aj lekarke ze mam jest cez usta a zevsa nemam bat ze vela zien aj krvaca a su tehotne tak som kludna uvidime ale myslim pozitivne😊😊😊
@bobricek1979 ano ja ho mam. Ako sa dnes citis?
@aluska1404 som rada ze ti to preslo a uz vobec nic necitis?
@maculicek1977 ahoj tak ako baby pišu nestresuj sa zbytočne aj,ked na teste nič nevyšlo.Pojdeš na krv a určite sa dozvieš dobru spravu silno držim palce a myslim na Teba
@monnito No necitim nic ale krvacam zasa aj lezim radsej uz som zmierena so vsetkym.Neviem co si mam o tom mysliet dokonca som mala take mensie asi centimeter asi krvnu zrazeninu no neviem som faktbsama zvedava ale stale verim ze to bude dobre😊😉a ty sacako citis?
@maculicek1977 ahoj aj ja som mala vklad minuly piatok a to je este skoro na tedtovanie, nicoho sa neboj, nerozmyslaj nad tym, citaj si, chod na prechadzku, mne to pomaha dokonca hram aj karty. Kedy ti kazali ist na krv?
@monnito Tak to je super 🙂tak opat teraz klud vzdy večer aneb ráno ma bolí a ty,ako?netestuješ?
@bobricek1979 tak ja uz zasa krvacam ale stale mam usmev na tvary lebo verim ze to vide
@aluska1404 Ach moja nevzdávaj to áno,ako vravíš mysli pozitívne verme!!držím myslím!
@monnito jaj máte to zarovnako od piatku tak to počkaj určite je to skoro
@aluska1404 hlavne lez a nerob nic narocne, nebojkaj aj ja poznam baby ktore mali taketo priznaky a boli tehu. Drzim moooc palce aby to preslo a citils si sa lepsie. Ja som dnes jak mechom prastena chce sa mi spat a stale citim pichanie
@monnito ty si mala bolesti v podbrusku?od prenosu?
@bobricek1979 nebudem testovat ja mam ist v pondelok na krv. Asi si idem lahnut som unavena a obcas ma to este picha
@bobricek1979 Dakujem sestra moja mi vravela ze ona krvacala a vela az dob3 mesiaca aj si vkladala a ma maleho .Len ta zrazenina to neviem co bolo ja mam aj cistu ci to nebola ta a krvnu lebo robili mi pri priechodnosti ster a ze krvna tak uz len dufat a verit.😊
@monnito choď určite aj ja už konečne ležím
@bobricek1979 ano obcas ma pichne v podbrusku a na lavej strane

@aluska1404 ja uz ani spat nemozem to su nervy