Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 áno zvyknú ženy krvácať aj moja mamka.Tak hlavu hore a ber liečiky a môže byť ,že cysta kľudne
@monnito ale bolesti si nemala ako pred menzesom?pichanie mam aj ja občas
Babulky a koľko ste mali výšku sliznice to je tiež dôležité ,že?
@bobricek1979 ja som mala 14
@aluska1404 to nebolo veľa?či
Ahojte...ide niektora v pondelok na odber?Ja ano...do MT do Iscaru.Uvidime ako to dopadne ☺
@casina Ahoj. Ja mozno v stredu 😊 drzim palce. Napis potom . Ako sa citis, mas nejaké tlaky. ...Ja necitim vôbec .
@aluska1404 Sliznica maternice sa vyšetruje v rámci hormonálneho profilu, keď ideálna je 10 mm v čase ovulácie, normálna je 8 - 12 mm. Laicky by sa zdalo, že čím vyššia, tým lepšie. Avšak ak je príliš vysoká, zvyčajne nebýva pre uhniezdenie kvalitná v dôsledku hormonálnej poruchy, ktorá rast stimuluje.To som vyčítala tak sme tamakorát
Mala som 11 a o dva dni mi predlzili koli vajickam stimulku tak potom 14 v den vkladu bolo 14
@bobricek1979 Ja si napr myslim ze vklad som mala neskoro ved uvidime lebo az na 20 den a ja mavam ovulku na 13-14
@slavomira6 No ja sem tam pocitim nieco akokeby ide na mna menzes ale zachvilu to hned odide.Skor brucho ma z tych injekcii pobolieva-povrch.Dnes vecer picham Ovitrelle na vyvolanie ovulacie a v pond.rano ideme nato 😉
@aluska1404 tak potom aj ja uz duplovane kedze cyklus mam 26dnový
@aluska1404 ale ovu ako aj cyklus mame vyvolane na umelo moja.Ako krami co si vravela si si pocitala podla riadneho cyklu?
@aluska1404 Ali sliznica je velmi dolezita na uhniezdenie
@bobricek1979 Neboj kazdy to ma inak. tak vies ja mam aj so stitnou zlazou problem a beriem lieky sice som nastavena ale ktohovie kedy je spravny vklad na kolky den .Neboj nic nestresuj ani ja nestresujem bude dobre neboj😊
@aluska1404 a ja napr.mam ovu neskoro a kazdy dr.co tu citam vraví že max do 72hod.je uhniezdenie
@aluska1404 jasne ze bude chodim po forach a jedna krvacala ale ze moc a ma dvojcata
@bobricek1979 ano uhniezdenie musi do 72 hod to je jasnehej ale kedy je najlepsi vklad v ktory den tazko povedat toho som sa aj bala ze zacnem krvacat a stalo sa😊
@casina drzim palce napis potom ☺ ja tiez povrch brucha uz aj modriny su 😆 A nafuknute je dost .
@aluska1404 ali ale to predsa este nic neznamena a ako ustalilo sa to?
@slavomira6 hlavne veľa vody pite veľa 3,4litre
@bobricek1979 Ja viem ze to nic neznamena preto som v pohode a dobre naladena uz je to trosku lepsie ved uvidime uz to vie len tam hore
@slavomira6 dakujem,podobne...urcite napisem.Sama som zvedava...povedal na posl.sone ze si mysli ze zo 7 by ich mohlo byt,tak sa uvidi.Dost mam aj obavy ale snazim sa to v sebe potlacit...
@aluska1404 Tak veru nechajme to naňho nič iné nám nezostáva
@casina neboj hlavne zw nejaké su 😊 ja mam tiez obavy toto cakanie. Ja som cely cas ani na sone nebola,len V pondelok idem prvé sono 😕 tak spm ako na ihlach. ..ale snazim sa myslite pozitivne zw tento krat to dopadne dobre ☺
@slavomira6 nebola si na sone?ja na troch...stale ma sleduju...
@casina nie ja zijem z zahranici A tu je to tak...ides na 1 sono A dost...😑 dneska mam 8 den s inekciami A neviem ani kolko vajicok mam nic 😕
@slavomira6 to je zaujimave fakt.No nechajme sa prekvapit Velmi ti drzim palce 😉
@casina dakujem aj ja tebe. V pondelok si napiseme. Chcem sa ta este opytat ci citis vajecniky zeby ta tahali alebo nieco ....?

@monnito To pichanie som mala aj ja aj ja sa citim unaveno tiez ako mechom ovalena idem veru aj zdriemnut