Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kaciatko1104 Ahoj.Čo maš noveho?Už si pichaš injekcie a ako pokračuješ?
@janulka232 ahoooj no picham picham V stredu asi odber tentoraz ich je veľa ideme do hyperstimulacie ale hovorila že v mojom prípade je to dobré V piatok mali 19 mm teda jedno ale ostatné sa držali za ním mali tak 15 mm a ty?
Dievcata ostali vam niektorej po stimulke zvacsene vajecniky? Lebo ja ich mam dost velke.. Neviem, ako to ale ovplyvnuje tehotenstvo..
@aluska1404 ahojky a krvacas velmi, klasicky ako pri ms alebo len slabsi vytok? Ja mam obcas taky slabucky hnedy vytok, skoro az priesvitny.. Neviem, co to znamena, ale dufam, ze bude vsetko ok
Dievčatá mám doma 300 jednotiek gonalu ak by ste mali záujem niektorá kľudne napíšte darujem 😊
@datelinka31 Ahoj uz nekrvscam skor si myslim ze to bola cista uz len ked sautriem skoro nic lezim a dufam ze v stredu ked pojdem na krv ze to bude dobre😊
@datelinka31 Zo mna vysli take zrazene kusky dva mensie a vobec nemam pocit menzesu to mavam brutalne bolesti aj v krizoch a mna neboli nic pred chviljou ma trosku opet popichavalo v maternici asi jodku a uz prestalo mala si aj ty nieco take?A aj odpocivas ked spinis kazalu ti ????
@aluska1404 ahoj moja,ako sa cítiš?
@datelinka31 ahoj mne a ako veľké?Ja mám 60,0a55,0
@aluska1404 už čítam no vidíš ak by niečo podľa mňa sa to spustí.Takže je to na dobrej ceste neboj.A ja furt bolesti ráno☹
@bobricek1979 Ahoj dobre docela fajn rozhodla som sa ze do kevy ani do roboty mejdem .Aby som si nevycitala radsej budem odpocivat.A ty sa mi mas ako?dufam ze uz nic neboli😊
@datelinka31 z vaječníkov môžeš trocha
@aluska1404 Spravne odychuj ja mam furt take bolesti ja neviem☹
@bobricek1979 A ako ta boli moc a kde ci cele brusko?
@aluska1404 tak ako na menstruaciu
@aluska1404 uz je 4deň a boli
@bobricek1979 Joj snaz sa na to nemysliet tazko sa radi ja to poznam ale zacala som si vymalovavat aj tie antistresove omalovanky a je to super aspon clovek vypne a aj tie knizky sem tam niaky film.A v bezno cikle by si kedy mala akoze dostat? Ktory den?
@bobricek1979 Ja som mala dostat v utorok a az vcera to zacalo byt cudne ale hovorim zevuz prestalo a to vobec nie je moc takze pohoda.Neboj urcite krvacat nebudes spinenie je normalne.Radsej pekne lezkaj nech sa ma dobre v brusku😊
@aluska1404 v piatok v beznom..tak ja neviem uvidíme hej snažím sa aj ty sa držkaj a áno špinenie je úplne normálka takže pekne odychuj a v streu na krv držím prsty nech to zbehne a tehuľkuješ🙂
@bobricek1979 Dakujem Moc Aj ja ti drzim palceky nech to rychlo ubehne nech vieme na com sme a nech sa nam splni to najkrajsie co moze byt
@aluska1404 tak pekne si to napísala
@kaciatko1104 tak ja som už konečne po dlhej dobe presnala uživat lieky,lebo to bolo o nervy.V utorok mam prve sono tak som zvedava či už teraz som reagovala na tie lieky a tam niečo najdu.A tiež v ten tyžden pojdem určite aj na odber vajičok,takže sme na tom rovnako.Teraz mam trošku obavy,lebo predtym som bola na kontrole v 7den a teraz ma objednali až na 9den,tak aby som ovulaciu skor nedostala kym pojdem na odber vajičok.Držim silno palčeky a myslim na Teba.A daj vediet ako pokračuješ 😉
@bobricek1979 ani neviem presne, mam tu snimok, su tam cisla ze 1. D69,34 mm a 2. D31,82 mm. Myslis ze to je to?
@aluska1404 no ja praveze neodpocivam, dost teraz cestujeme, takze som v aute, ale snazim sa ako sa da odpocivat, ked to ide. Ja som zrazeniny nemala, skor len velmi slabucko zafarbeny vytok, isla som na pohotovost a dr. povedala, ze nevidi ziadnu krv a srdce bije takze to nie je potrat. Potom to prestalo a vcera zase trosicku ale skoro nic.. Tak neviem
@janulka232 aj ja budem na teba myslieť dúfam že nám to vyjde
@datelinka31 a to ti povedali,že máš zväčšené?
@aluska1404 ali akurát som čítala ,že keď sa embrijko zahniezďuje tak môže pritom natrafiť nanejakú cievu a z toho sú vraj potom aj špinenia ba aj krvné zrazeniny hmm?Možno tvoj prípad
@datelinka31 a inak moja segra mala špinenie pri svojom a to môže byť aj z krčka ,ale tak ak tam nieje krv tak je to ok za svojím gynekológom nejdeš?
@kaciatko1104 dakujem.No tento krat musi to vyjst.Už po treti krat neviem či by som to zvladala ☹ .Takže si navzajom držime palčeky,že to bude posledny krat čim všetkym sme si museli prejst

@casina ja idem do Martina v utorok,ale zatial iba na sono.