Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 @aluska1404, ahojte babule, tak ja dnes bez zmeny, cítim sa OK, ja by som mala dostať MS v normálnom cykle už v utorok, ale keďže beriem ten progesterón on to zadrží, len ja už by som chcela vedieť na čom som .........ahojte pekne oddychujte
@maculicek1977 ahoj tak držme si naďalej prsty len vydržať mňa už všetko bolí
@bobricek1979 no povedali ze mam zvacsene, v care aj moj doktor, aj na pohotovosti ked som bola, ale nic viac k tomu
Ahojte chcem sa spýtat mala by som ist zajtra do iscare a asi dostanem menštruaciu nebude to vadit ? dakujem
@datelinka31 tak to nevadí to by nemal byť problém len odychuj
@nikaaaaa ale ideš stimulovať aneb na aku kontrolu?
@bobricek1979 tak ja idem sa len dohodnut chcela by som ešte jedneho chrustika 🙂 ciže idem 1 krat len si nepamatam ci možem ist ked budem mat ms
@nikaaaaa áno do prvých 3dní sa chodí od začatia menštruácie
@janulka232 presne musí! Neboj aj vyjde a ty ako vypadas zatiaľ nič nehovorila?
@bobricek1979 ano mala som aj take bolesti ale teraz uz nie, dnes ani nic nwcitim len sa mi zatvaraju oci som unavena
@monnito kedy ti to preslo?
@bobricek1979 to bolo v prve dni tak do 6 dna, potom uz len popichavalo v lavej casti a obcas v maternici
@aluska1404 ahoj odpocivas? Ja som zas unavena ci to robi to pocasie... ako sa citis?
@monnito no a ja to mám stále ráno a večer občas a občas take sťahovanie a pichanie len sem tam
@monnito kedy ideš na krv koľký deň si už?
@monnito ahoj unaveno tiez otapeno a dnes uz viac krvacam tak zajtra idem na krv a uvidim ale neviem som sklamana stale dufam alw neviem mala som ist na krv v stredu idem zajtra na 12 den tak uvidim co bude.
@nikaaaaa ale ide na ket a to je iné takže bez menštruácie
@aluska1404 držím ti silno prsty veľmi!
@bobricek1979 nejdem na ket idem sa len poradit
@nikaaaaa jaj tak neviem asi bez
@bobricek1979 na krv idem zajtra, ak sa to ráta aj S dňom vkladu tak na 11. Ty si ktorý deň? Nebojkaj to je u každej iné skus nevnímať tie bolesti a oddychu, si doma?
Baby prosim vas zajtra na mna myslite zajtra je ten den som zvedava a zaroven sa bojim😲 uz zajtra sa dozviem co a ako som ,sme na tom tak pekny vecer .Asi toto je najviac emotivne obdobie pre mna za posledne roky.Stale dufam zevsom tehu😊
@bobricek1979 Daaaakkkkuuujjjeemmm😊😊😊moooccc
@aluska1404 máš už normálnu krv ako pri mrche? A prečo zajtra ty si si tak povedala? Neboj moc drzim palce aj ja idem zajtra na krv. Ty si bola vo štvrtok na vklade? Tiež KET?
@aluska1404 pomodlím sa za Teba ak môžem a úplne ťa chápem ja verím držkaj sa.Budem na teba myslieť
@monnito áno a dík ja až v piatok mám isť na krv ak bude všetko ok.Ale mne sa to zdá skoro len 9dní.
@monnito držím ti zajtra prsty nech je to tehuliatkovské🙂
@monnito hej mala som ist az v stredu ale volala som s lekarkou dnes a povedala ze mam ist zajtra nemam ako pri menzese vela ale trochu ked da utriem a sem tam niaka zrazenina a ti bol preklep zajtra bude 11 den nie 12😊

@datelinka31 a cervix máš koľko to jeten krčok..ja si myslím ,že ešte niečo muselo vyjsť a je to oka no myslím si že by si mala ležať viac može to byť len tým že veľa cestuješ ak srdiečko bije tak je to uplne v poriadku🙂držím prsty tehuliatko🙂