Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 moja myslim na teba moc
@bobricek1979 Tak my nic nizke hcg len 0,28 ani neuhniezdilo😢😢😢
Dakujem vam za podporu asi sa mu vo mne nepacilo no zivot ide dalej dufam ze vy ste na tom lepsie ako ja drzkajte sa a myslim na vas
@monnito Gratulujem a tesim sa s tebou 😁😉
@aluska1404 ali je mi to luto velmi ,ale je to prvé neboj ver babo bude viem to chce to este jedno a mrazacik bude na svete ..a ja neviem furt bolesti ale uz tak menej
@aluska1404 adakujem ali budem to potrebovat
@aluska1404 mrzi ma to velmi, ale zevraj ket byvaju uspesnejsie ako et a druhykrat je sanca este vyssia.. Chodte s manzelom na veceru, dajte si pohar dobreho vinka, alebo aj riadny drink, venujte sa jeden druhemu a robte vsetko to, co by ste nemohli keby si tehu 🙂 za par dni pojdete na to opat a som si ista, ze tentokrat to vyjde! Ber to pozitivne, aspon nebudes mysliet na toho mraziacika, ktory by tam cakal co s nim bude 🙂 takto dostane svoju sancu
Ahojte baby, som po uspesnom ET, dcerka ma teraz 2 rocky, chcem sa opytat, ako prebiehalo u vas KET?Vyslo to tiez na prvykrat, ci sa niektorej z vas stalo, ze to mraziacik pri tzv.prebudzani neprezil?Alebo sa moze stat aj to, ze sa neujme?Chystame sa tak o 2 mes.na KET a uz teraz mam obavy...vdaka 🙂
@kaciatko1104 unas to nerobia s narkozou 😕
@bambola82 ahoj...my máme doma 16mesacneho drobca po ET a vo februári som podstúpila KET a momentálne som v 13tt...určite záleží na tom v akom štádiu sú embrya, tiež som mala obavy,či sa to hneď podarí , nakoľko to bolo moje druhé ivf v druhom centre, prvé ivf nevysiel ani et ani ket, potom sme zmenili centrum a pekne to vyslo...držím prsty
@datelinka31krásne si to napísala🙂
@slavomira6 joj no pekne hádam to bude V pohode tak nič iné neostáva ako vydržať to
@kaciatko1104 ahoj kaciatko , tak v stredu sa drž, neboj nie je to nič hrozné dá sa to vydržať, ja som sa tiež strašne bála...tfuj tfuj nech sú pekne veľké a zrelé.....myslím na teba!
@aluska1404 ali je mi to tiež veľmi ľúto, nemôžeme to vzdať musíme ísť ďalej, ty máš aspoň 1 mrazáčika ja nič....ak nevyjde pôjdeme ešte raz budeme zvyšovať šancu!!!!! Myslím na teba!
@bobricek1979 ahojko, no ja som bola dnes v napätí, čo aluska atď,....no mňa začínajú bolieť kríže a nafúklo sa mi bruško, joj strašne sa bojím .....v stredu by som si urobila test.
@maculicek1977 aj ja som myslela a mne je tiez všelijako a to mam len 5den☹tak uvidíme a kedy nakrv?držím prsty nech jeto všetko hcg vysoké a nech máš dve čiaročky senkaždej ženy🙂
@maculicek1977 viem čo to je raz som už mala tu česť skúsiť to 😊 ty sa ako máš? Ďakujem že si sa ozvala asi si to už nepamätáš ale aj prvý raz si bola so mnou a aj ráno pred zákrokom sme si písali 😊
@kaciatko1104 , ja vieeeémmm 🙂 no ja ako si si už prečítala, príspevky ja v stredu budem mať 12 deň od vkladu.....budem testovať.... som taká nedočkavá, zvedavá a všetko a zároveň sa strašne bojím, že z toho nič nebude.... dúfam, dúfam, ale vidíš ako to je ......ale keď nie pôjdem ešte raz!!!!!!!!
Ahojte,takze dnes som zabsolvivala odber a uz vylihujem...mam len tri vajka ale slubivali okolo 6,7...no nevadi.Snad to dobre dopadne...ideme metodou ICSI
@bobricek1979 ty dnes len 5 deň, myslela som, že už viac, a tebe koľko bunkové embryjko dali....Len veľa pi tekutín, ja som mala bolesti po odbere vajíčok 2 dni, ale po vklade som už nemala žiadne......je to všetko individuálne... každá sme iná....tiež všetkým tu prajem len //, toto zažívať nepochopí nikto!!!!
@casina ahoj ja som tiež tak mala 🙂, výsledok bude v stredu 🙂, držím ti veľmi palčeky...
@casina Ahoj super. ...Ja som tiez bola No tak napocitali ca 11 ale bude ich 8 asi ...ostatné nedorastu. Drzim palce! Ides robit kultivaciu?
@maculicek1977 úplne s tebou súhlasím toto je fakt výprava a ani zďaleka človek nemusí prísť do cieľa ,ale verme.Tak moje podbruško si robí čo chce☹mne vkladali blc.teda blastocystu ešte tri mám zmrazené plus jedného takého slabšieho volá sa,že KLM.
@maculicek1977 pijem pijem jak blázen fú tak už zajtra ideš a aké pocity?Mňa tie bolestineopúšťajú ☹
@maculicek1977 páči sa mi tvoj optimizmus a je to tvoje prvé ivf?
@aluska1404 ahoj myslím na teba ,ako ti je sa nebudem pýtať,ale mrazáčik určite už čaká posielam pti veľa veľa sil ,bojuj ďalej prosím.Ja viem ,že sa nevzdáš si mladá po tých hormónoch môžeš otehotnieť aj spontánne.Nikde predsa nieje napísané ,že sa nám to nepodarí..
@maculicek1977 na kone!! 😊 tak sa mi to páči veď sme ženy my to dáme ja tiež tak rozmýšľam žiadne opustanie sa proste ak to nevyjde ideme zasa 😊 drzim palčeky silnooooo 😊 teraz ty budeš moja motivácia 😉
@bobricek1979 Dobre ranko urcite bojovat budem aj ked uz mame iba jedneho ale aj poslwdne dam za to aby sa podarilo a budem chodit az do kwdy sa podari.Dnes mi je uz lepsie ale to prazno ktore mam v dusi sa neda opisat momentalne dufam ze ty vsetko dobre a drzim moooooccccc palceky aby si mi napisala len tu najlepsiu spravicku. A myslim na vas vsetky babky
@bobricek1979 aj ja som dnes 5 den od vkladu...oddychujem doma ale vo stvrtok uz chcem ist do prace..drzime si palce na testovanie 🙂

@monnito wau gratulujem moc tak držím prsty na piatok je to úžastná správa teším sa s tebou a prvýkrát máš držkaj sa🙂 aj to lepidielko?no wau