Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 Vidis ty taku davku a ja 300 a ty jolkovdni stimulku a mala si dlhy ci kratky protokl?A ja az 18 dni
@aluska1404 a preco si sa rozhodla ist do heliosu v martine a nie iscare? Mala si nejake odporucania? Ja toto centrum nepoznam, ja som bola v iscare, podla mna su tam odbornici. Ale samozrejme kazdy hodnoti podla toho aku ma skusenost a ci to vyslo.. Aspon si uz poucena a vies, co mohol byt dovod, uvidis, nabuduce to uz vyde 🙂
@maculicek1977
Myslím na teba a držím silno palce!!! Uz stimulujem 9.den, zajtra mam poslednú kontrolu pred OPU. Mne hrozí OHSS, takze pojdem až na KET o mesiac.
@zuzka56 joj naozaj???????🙂 a čím si stimulovala ty? a koľko folikulov už vieš? No potom napíš, že čo, som zvedavá...... a silno držím tiež palčeky.........
@datelinka31 Ahojbja som isla lebo je tam ta doktorka Culbova a ona pracovala kedysi v iscare v Ba a zaskoloval je doktor Tomas.A Je velmibdobrs ona priamo aj doktor Krajkovic.A mam asi 7 zakazniciek chodilo tam a vsetky maju babatka od tial achvalili mi.Aj napriek tomu ze mi moja gynekologicka odporucala iscar.isla som tam bola som aj tam na konzultacii a viac sa mi pacil Helios aj kolibtomu zevspolzpracuju s Reprofitom v Brne.ale zdal sa mne lepdi pristup tu😉
@maculicek1977
Najprv Bemfola na 5 dni, teraz Menopur a Orgalutran, folikov mam vela, je tažké ich porátať.
@janulka232 budeme písať veď to čakanie je neskutočne a ber to tak že aj to je výhra lebo je to pokrok
@aluska1404 dkhý stimulovala som 14dní
Babule čo mám robiť mám zvýšenú teplotu 37,3
@bobricek1979 No vidis a ja kratky a stimulovala som 18.Ja fakt nechapem
@bobricek1979 Jakto ze zvysenu ???
@aluska1404 to tiež nerozumiem že tak dlho ta stimulovali a ked si chodila na kontroly tak ako vajka rástli?neviem odrazu som sa začala tak divne citit ľesol mi tlak a rozpalilo ma a tak som zmerala teplotu a je zvysena asi som nachladla
@janulka232 ale počuj 12mm? Veď ja mam folikuly najmenšie 20 mm keď som bola V stredu tak som mala 19 mm a povedala že málo preto to Z pondelka odložila na zajtra ten odber
@zuzka56 ahoj ja mam Ohss prečo musí byť ket po mesiaci? Ja som O tom nevedela zajtra mam opu a myslela som že buduci týždeň bude vklad
@bobricek1979 Joj tak lezkaj to ma mrzi neviem ale musis to niako prekonat vitaminy a neviem co s teplotou.Vyskusaj zavolat do centra a opytat nech ti nieco poradia fuha.Co sa tyka vajicok bolo 10 oplodnenych 7 a rastli pekne ale jeden den sa na chvilu zastavili tak mi dali este na tri dni injekcie menopuru.Neviem asi som mozno mala mat dlhy sle zasa boli dve blastocisty tak neviem.O 14 dni idem na konzultaciu tak uvidime
@bobricek1979 Dufam ze budes v poriadku myslim na teba
@bobricek1979 ja som si sice teplotu nemerala ale mala som take stavy ze ma rozpalovalo a cez noc som sa aj trochu spotila a zas o dva dni mi bola zima take divne stavy...
@datelinka31 ahoj chcela by som sa spytat aku si mala hodnotu hcg a potom si este bola neskor na krvi ci hodnota rastie?
@monnito no aj mi klesol tlak tak neviem no divne mi je☹
@aluska1404 ďakujem dúfam vraj to môže byť aj z liekov z utrogestanu
@kaciatko1104
Ahoj, kvôli OHSS, ktore sa zhoršuje s rastom hcg a dr nebude riskovať môj život kvôli ET. Po ms sa ti telo vyčisti od hormónov preto až KET. Každé centrum ma iné postupy.
@aluska1404 aha tak to už neviem ale tak hadam robili správne
@zuzka56 no mne povedala že et bude zvažovať čo bol pre mňa šok ani ma len nenapadlo že bude musieť byť ket a keď je to takto aj tak si mrazenie platím či keďže je to kvôli okolnostiam aké sú cenovo nejako uľahčené?
@kaciatko1104
Pokial sa ide ma KET pretože hrozí OHSS tak KET sa neplatí, kedže to je prvy vklad. Plati sa za mrazenie zvyšných embryjok. Ked vsetko pojde ako ma, v júni pojdem na KET.
@zuzka56 ďakujem za info
@kaciatko1104
Nemáš za co, držím palec na OPU.
@monnito ahoj, myslim, ze som mala 96 prvykrat, 11 dni po transfere (3-dnove embryo), potom o dva dni 300 aj nieco a potom o 4 dni 2300.. Potom som chodila uz len na ultrazvuk, uz mi krv nebrali ale pozerali akciu srdiecka..
Som druhy den po odbere...na sone pred oper.bolo 7vajicok,oplodnili len 3 lebo ostatne neboli dobre a dnes rano nam volala koordinatorka ze vydrzalo len jedno...boze tak malo...uz nemame vajka na dalsie pokusy...
@datelinka31 a mozem sa spytat,vyslo to na prvy pokus u teba a vkladali jedno?

@maculicek1977 No ja viem len uz to nevratim spat nobestevze mame jedno😊