Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@maculicek1977 wau supérďaľšia silno moc gratulujem veľmi sa teším s tebou je to neuveriteľný pocit ,že?odychuj a daj pozor na seba ,berieš aj nejaké lliečiky?
@aluska1404 už chodíš do práce?určite dáš do toho všetko si odhodlaná a ono to vyjde na stopro moja myslím na teba.Ja už som ako na ihlách teda
@monnito dakujem, ano bola som na ultrazvuku aj vcera, mala som potom spinenie, trochu krvi, tak som si povedala, ze si dam pauzu, aj dr. povedala, ze vsetko je ok a staci prist o dva tyzdne. Tak sa uz dufam, nebudem tolko kontrolovat a stresovat a zacnem si aj uzivat tehu, doteraz som tomu stale nemohla uverit.
@monnito nepracujem, ale stale niekde pobehujem, takze ziadne lezanie s vylozenymi nohami.. Ja som vlastne aj po vklade nelezala, ale behala po dome.. Snazim sa odpocivat ako sa da, momentalne sme v zahranici, takze sme dost aj na cestach.. Ja asi nie som dobry priklad :D
@bobricek1979 Ano uz pracujem ale je to brutalne ake bolesti mam a ako krvacam este nikdy som nemala to co teraz. vcera som si dala 4 novalginy.Ze hoza ale nech sa radsej vycisti co ma😊 Myslim na teba dufam ze je vsetko v poriadku😊
@monnito Dakujem tu silu potrebujem momentalne alw tesim sa uz na dalsi vklad😊
@aluska1404 uvidíme ako to bude.Och tak len vydrž hádam to prejde rýchlo a máš pravdu nech to vyjde z teba všetko von.
@aluska1404 kedy ides na vklad? V tomto cykle?
@janulka232 ahoj tak ako si dopadla ja mam 14 vajok ale bolesti príšerne
@maculicek1977
@kaciatko1104 Ahojte baby.Tak už to mam za sebou,ale ostala som sklamana,že mam iba jedno vajičko.Zajtra mam volat ako sa drži.Myslim,že zase to nevyjde.Maculicek1977 tebe gratulujem je to super sprava,že dve čiaročky boli.kaciatko1104 tak to si mala pekne vela vajičok.Už nech sa,len pekne vyvyjaju
@datelinka31 je super ze je vsetko v poriadku tak pekne oddychuj ked sa bude dat a uzivaj si to nadherne obdobie. Ja som tiez taka nesvoja v piatok ma caka druhy krat krv ci hodnota rastie. A tehot.knizku mas odkedy? Az od prveho ultrazvuku?
@datelinka31 nie buduci mesiac nepojdem teraz dam si pauzu iba na kontrolu pojdem😊
@monnito zevraj sa dava az v 12tt bezne, niektori doktori aj skor. A ake si mala hcg na prvej kontrole?
@janulka232 tak aj jedno vajicko dokaze spravit zazraky vid Maculicek tak sa drzkaj bude to ok hlavu hore
@datelinka31 len sa opatruj tehuľka dodávaš nám nádej
@maculicek1977 halo ,ako sa cítiš furt myslím na teba je to proste parada aj s
@monnito
@datelinka31 aha ja ze sa dava skor. Ja som mala 115
@bobricek1979 obcas to pichanie pri vajecnikoch pretrvava inak ok. A co ty pojdes v puatok alebo si to presunula na pondelok
@monnito
@maculicek1977 Kočky aké lieky beriete od transferu prosím Vás?
@monnito obávam sa že pôjdem v piatok,lebo už mám nervy napnuté či?aj ja mám to pichanie furt ale a dnes ráno bolest brucha☹a prsia ťa bolia?
@janulka232 no mám neskutočne bolesti neviem či je všetko OK ide ma poraziť od bolesti a to nie som žiadna fajnovka vydržím veľa. Ale táto bolesť mi naháňa strach neviem čo robiť
@janulka232 janulka nezúfaj, viď ja som teraz čerstvý príklad......veľmi ti to želám a píš ja som tiež zvedavá koľko bunkové je atď.......babuľky musíme len dúfať a skúšať!
@kaciatko1104 ahoj kačiatko musíš veľa piť!!!!!!!! Ja po odbere keď som prišla domov ja som krok nemohla urobiť od bolesti...... a stále som dúfala, že to prejde a nič, aby som si nemusela dať tabletku a nič potom v noci o 1 som si dala Ibáč 400 mg, a ďalší deň to bolo to isté a to som už telefonovala do centra, že čo, že mám obrovské bolesti, povedali, že moje vaječníka asi nemajú radi, keď do nich niekto pichá, že mám veľa piť a jesť veľa bielkovín.... až tak som už nepila po odbere ako v čase stimulácie, ale znova som pila litre čaju a minerálky a jedla všetko zaradom...🙂 a potom na to prestalo........
@zuzka56 ĎAKUJEM TI ZUZÍK, to isté želám aj ja tebe už čoskoro ma dohoníš! To bolo vďaka kvalitnému vajku, na tvoje odporučenie som papala ten inozitol ešte mi trochu zostalo 🙂, ale je to aj o šťastí veľa.....Držím palčeky na jún!
@maculicek1977 tie bielkoviny povedali aj mne aj pijem veľa ale presne neviem urobiť krok. Ale aspoň viem teraz že je to OK že to môže tak bolieť lebo som sa zľakla prvý raz to vôbec nebolelo. Ďakujem za odpoveď 😊
@bobricek1979 ahoj bobríček stále to neprestáva...... no ja mám vaginálne tablety LUTINUS - progesteron 100mg, 3 x 1 a ty čo máš? Nepýtala si sa v car, že čo by ti pomohlo.....
@maculicek1977 tak neviem sú to znesiteľné bolesti..a čo je ten izonitol keď tak čítam veľa žien má po prenose bolesti tak snažím sa to nejak nevnímať cez deň a možno sa sledujem veľmi,ale ktorá nie
@maculicek1977 ja mám estrimax dophaston a utrogestan
@kaciatko1104 a ty si po odbere už?tak len odychuj a hej veľa veľa pi moja drž sa

@aluska1404 posielam ti silu aby si to terax zvladla a myslela na mrazacikov a uvidis ze to uz vide.