icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

janula2003
29. apr 2016

@slavomira6 daj potom vediet ako si dopadla, drzim palec :D

janula2003
29. apr 2016

@bobricek1979 drzim ti palec dnes...hlavne nech uz vies, neistota je velmi zla 😨

bobricek1979
29. apr 2016

@maculicek1977 Takze babule hcg 0,6 takze nic ☹som smutna no cely cas som to citila tiez mam ale pocit ze na 26dnovy cyklus vkladat 23den neviem uz je to jedno.Proste prirodu neoklameme tak to je tak to beriem budem bojovat dalej vám všetkým držím prsty aj na nohách častujte ma len dobrými správičkami
@bobricek1979
@aluska1404

bobricek1979
29. apr 2016

@janula2003 janulka neboj bude ok daj vediet držím palec u mňa nič☹

datelinka31
29. apr 2016

@bobricek1979 joj, to fakt, je mi to luto.. Toto bol kolky pokus? Mate este mrazacikov? Nechapem, preco tak neskoro tie vklady vam davaju, ale tak asi vedia co robia. Do akeho centra chodis?

bobricek1979
29. apr 2016

@datelinka31 Ke no to bolo moje prvé☹a mám 4roch mrazáčikov..tak to je len môj názor ,že neskoro ale len Boh vie čo je v tom skúsim ďalej.Aký je postup pri Ket po prípade čo mi odporúčate ďakujem za rady a názory budem vám vďačná

aluska1404
29. apr 2016

@bobricek1979 To ma moc mrzi ale aj ja si myslim ze je to neskoro aj ty aj ja sme to tak mali akosi neskoro a ked mibto aj doktorka potvrdila tak co dodat asi to neriesia az tak uplne v niektorych centrach.Ja som sa preto pustila do doktorky...Ty mas zmrazene ale ja iba 1😞

slavomira6
29. apr 2016

@maculicek1977 Ahoj. No U nad to robia bez narkozy. ..hroza. 30min pred som musela zjest 4 tab od bolesti,dostala som izbu prisla sestricka dala 2 dalsie tabletky A potom pichla morfin do brucha A o 15 min som isla. Otvorili umrtvia A uz som citila A vcucali vsetky vajicka 😢 dalo sa. Celu cestu som grcala A videla 3jmo od liekov ale bolest sa dala zniest 😊

aluska1404
29. apr 2016

@bobricek1979 Aj ja by som potrebovala rady co a ako prosim aj mne preposlite ako pri ket.Niake rady budu super po pripade kedy vam na kolky den bol spraveny ket a lieky ake ste brali ....dakujem za kazdu odpoved

slavomira6
29. apr 2016

@1veverica
@kaciatko1104
Tak uz mam po 😊 tak nakoniec vybrali 16 vajicok A 9 mame oplodnenych. Vyber bol v stredu. Dneska bola na vklad stale je ich 9 ale najlepsie boli 3 ks. Vsadili mi jedno. Boli zevraj dobre len troska pozadu s vybojom. Tak uvidime ci sa mu bude paci v maternici U mna 😊 jem vela ananasu A velaaaa vody. Uvidime. Na krv mam ist 13.5.v piatok 😂😅

slavomira6
29. apr 2016

@janula2003 dakujem pisala som hore kuk.

1veverica
29. apr 2016

@slavomira6 ahojky, tak ja ti velmi velmi drzim prsteky, maternica je predsa len vhodnejsie prostredie pre embryjko, takze verim ze sa bude vyvijat presne ako sa ma, uz aby ti zbehli tie dni do odberu krvi 🙂 Zatial pekne oddychuj, a hlavne netestuj, aby si sa zbytocne nestresovala, teraz este aj tak beries lieky mohli by ti to ovplyvnit, a ty sa zbytocne nervovat

slavomira6
29. apr 2016

@1veverica dakujem. Nic nejdem robit Aspon do nedele len sediet pred tv . Som na marodke cely cas. V pondelok uz budem normal fungovat bez roboty ale doma je co robit 😀😊 som pozitivne naladena. Verim ze umna sa bude dobre vyvijat 😊

kaciatko1104
29. apr 2016

@slavomira6 u teba to ide nejako rýchlo ja som mala tiež V stredu odber vajok vklad bude až V pondelok a krv až O ďalšie dva týždne. To na akú kliniku chodíš že to u teba ide tak rýchlo?

janula2003
29. apr 2016

@slavomira6 pozor na ten ananas!!! uz teraz by si sa mala chovat ako tehotna, vygoogli si ananas a tehotenstvo..drzim palec, nech to ide super 🙂

slavomira6
29. apr 2016

@kaciatko1104 No rychlo unas nerobia kultivaciu. Zijem v zahranici. ...😕😑

slavomira6
29. apr 2016

@janula2003 No neviem ja som citala ze ananas podporu je uhniezdenie potom uz nie....

slavomira6
29. apr 2016

@janula2003 napr tu jedna pisala: a na podporu ovulacie, grapovy dzus na hlienik, kontryhel na sliznicu, ananas na uhniezdenie, kyselina listova ako prevencia, atd

casina
29. apr 2016

Baby prosim neostali niektorej nazvys vag.tablety Lutinus alebo Prolutex-roztoky?

monnito
29. apr 2016

@bobricek1979 ☹ ale niee, je mi to moc luto. A nieje tam este sanca ze stupne hodnota? Ved je to len 9 den. Co ti povedali v centre?

maculicek1977
29. apr 2016

@slavomira6 aha ja som myslela, že ty si ju nechcela.... pre pána Jána a to si v zahraničí???? S narkózou to bola malina....hrozné a koľko bunkové ti vložili vieš? U mňa tiež podobne v utorok odber vajíčok a v piatok vklad. Veľmi držím palčeky nech sa mu u teba zapáči a si šťastná.....

slavomira6
29. apr 2016

@maculicek1977 he chcela ale nemala na vyber 😂 vies co neviem presne viem ze 3 boli pekne len su troska pozadu s vyvojom. V stredu o 11 bol vyber A vklad dneska o 11. Cize 2 dni. ....uvidime co bude. Je to velmi zavcasu mozno sa bude vyvijat rychlejsie U mna 😊❤❤❤

monnito
29. apr 2016

@maculicek1977 dakujem dnesna hidnota hcg zrastla tak zas o tyzden na ultrazvuk

maculicek1977
29. apr 2016

@bobricek1979 bobríček môj je mi veľmi ľúto......., ale máš ešte mrazáčikov treba veriť, určite si tu čítala, čo písali babule ET nevišiel ale KET áno!!!!!!! Verím, že ďalší pokus bude úspešný ako u teba tak aj @aluska1404, je to hrozné ten ortieľ počuť!!!!!! Nebojkaj tvoje miminko na teba už čaká......ten ďalší pokus už vyjde!!!!!!

maculicek1977
29. apr 2016

@monnito super, aj ja pôjdem o týždeň na krv, dúfam, že je stále so mnou!!! 🙂

monnito
29. apr 2016

@maculicek1977 ja stale tomu verim ze je so mnou ale najradsej by som chodila kazdy den na krv aby som vedela ze sa mu tam paci. Nic nebojkaj len musume pozitivne mysliet

casina
29. apr 2016

Zienky a kolko sa embryjko zhruba po vklade uhniezduje...kolko to asi trva?Ja som mala vklad vcera naobed ale nic zatial nepocitujem(nejake bolesti)...ako ste to mali vy?

bobricek1979
29. apr 2016

@monnito ak už je také nizke určite nie

bobricek1979
29. apr 2016

@monnito Ďakujem vám za podporu hádam to raz vyjde pevne verím a vy sa drzkajte nech to rastie velmi vám fandím a myslím na vás 🙂
@monnito
@maculicek1977

bobricek1979
29. apr 2016

@aluska1404 neboj aj jedno je fajn uvidíš podarí sa a ket bude iný nechajme si hlavne poradiť bude to ok uvidíš verme