icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
29. apr 2016

@aluska1404 so mnou boli baby dve s ktorými som sa skamarátila a jedna má dva takže sa uvidím a druhá si dala dva a len dvamala a bohužial nevyšlo takže na prvýkrat je to aj tak bohužiaľ je to smutne ,ale asi aj to telo sa nejako potrebuje nastaviť takže držme si prsty

bobricek1979
29. apr 2016

Babulky porádite nám s tým Ketom budeme vďačné

slavomira6
29. apr 2016

@casina drzim palce. Myslis ze vacsina nepocituje nic...skôr si to nahovara, Aspon co pisali niektoré. Ja som pocula ze do 36hod dochadza k uhniezdeniu. ..ale neviem ci to je pravda .

bobricek1979
29. apr 2016

@slavomira6 nesleduj sa je to naj čo spravíš je to ťažké ,ale ber to hlavne v kľude pozitívne ja som mala bolesti furt a nič žiadne príznaky niesúdokázané proste každá žena to má iné a opačne držím silno prsty🙂

slavomira6
29. apr 2016

@bobricek1979 to sa casina pytala. Ja som este len na zaciatku ale vôbec sa nepozorujem. Berem to V kludne A hlavne verim....😊☺

casina
29. apr 2016

@slavomira6 😂😂😂dakujeeeeem...skoda je ze si tu piseme vsetky a ani nevieme ako vyzerame 😉😕

slavomira6
29. apr 2016

@casina co tak zalozit skupiny uzavretu na fb A tam mozeme aj foto posielat 😊

casina
29. apr 2016

@slavomira6 vsak aspon ako vyzerame...to sa pise lahsie a prijemnejsie...mozme ja som za 😉

slavomira6
29. apr 2016

@casina aj ja som za ...😀 kto este ?

monnito
29. apr 2016

@bobricek1979 dakujem pekne. A to si piiis ze ti to vyjde 🙂 mysli na mrazacikov to ta bude pohanat dopredu

janulka232
29. apr 2016

@kaciatko1104 tak mne to nevyšlo ani po druhy krat ☹ .Ale Tebe silno držim palce

janulka232
29. apr 2016

@bobricek1979 je mi to luto,že to nevyšlo.Ani mne to nevyšlo.Ale ty si mala aspon vklad,ale ja ani po prvy krat a ani po druhy krat.Ale Tebe to po druhy krat určite vyjde

bobricek1979
29. apr 2016

@janulka232 to ako moja?neviem niesom spokojna s centrom dopatrala som sa k istym veciam a po dalsie aj samotne to centrum ma s na cele dr prekvapovalo prístupom.Neviem čo robiť embrijká mám v tom centre☹

casina
29. apr 2016

@slavomira6 ako si na fb?Nik nereaguje,tak aspon my 😉

bobricek1979
29. apr 2016

@monnito dakujem len teraz mám ako urcite citas inu dilemu tak uvidím čo spravím musím konať rýchlo

janulka232
29. apr 2016

@bobricek1979 tak mne sa v iscare celkom pači su tam mili ludia.Len som sklamana,že nikdy nedojde ani vklad.ale sa ani nečudujem,že mam už tak malo vajičok v mojom veku.No neviem či je dobre zmenit centrum,ked tam maš embrijka

aluska1404
29. apr 2016

@janulka232 Ja som z toho mojho centra tiez niaka sklamana chofim tam ako na klavir a uz 2 roky a uz ma to priamo v centre prestava bavit.Maju toho vela a mam pocit ze to fakt flakaju a je im asi jedno ako sa citime my.Moc ma mrzi ze ti to nevyslo ale nezfaj ani mne😊budevdobre asi niekde inde v centre kde si budu vazit ludi

bobricek1979
29. apr 2016

@janulka232 vsak to potrebujem zistit...mam segru v cz tak mam 2mesiace volna v lete tak mozno tam..neviem som z toho vsetkeho sklamana a su to fakt vazne veci.Nechcem to tu rozpytvavat chapes nejde o to len ze sa nepodarilo je to len prve.Ide o ine veci.No uvidime snad este sancu dame raz...a kolko mas rokov ak sa smiem opytat?Je mi to Janka velmi uprimne luto ja som podla dr.nemala mat ani jedno ak jedno a bolo ich 10

bobricek1979
29. apr 2016

@aluska1404 vyskusaj mrazacikaj a skusaj aj ine to mi teraz radia treba skusat nie sa upisat jednemu cemtru..risk je aj zisk ved nam ide o babo nebudme tam kde je strata casu a penazi a cas je podla mna u nas vzacny

slavomira6
29. apr 2016

@casina napisala spravu ☺

bobricek1979
29. apr 2016

@slavomira6 výborne robíš držkaj sa držím palce šup šup nech je dobrá správa aspoň u teba_

aluska1404
29. apr 2016

@janulka232 Ja si myslim ze nie vzdy sa im podari dat spravnu liecbu a davku hormonov a tiez si ja myslim ze ja som mala mat dlhy prorokol.Podla vysledkov.Janka uvidis ze niekde inde v centre to bude lepsie ani ja nechcem chodit kade tadevale ked budem nutena zmenit centrum a ja uz len do Ciech mam vela kamaratok ktore boli tam a super spokojne a omnoho horsie zdravotne a podarilo sa aj napriek tomu ze tu 2 kamoskam bolo povedane ze neskoro koly veku a v 38 a40 maju prve babatko

slavomira6
29. apr 2016

@bobricek1979 dakujem za podporu vazim si to !❤

aluska1404
29. apr 2016

@bobricek1979 bobricek mas pravdu hlavne ten cas je drahoceny .Ja vravim peniaze nasetrim a pojdem koly babatku aj na kraj sveta😊😊😊

janulka232
29. apr 2016

@aluska1404 to ano maju toho vela,kedže dnes maju vela parov problem.Tak ja zatial som spokojna z centra.Aj ked to nevyšla ani o druhy krat.Ale ktovie či injekcie by neboli pre mna lepšie ako,len lieky.Aj mna to mrzi,že Ti to nevyšlo,ale maš ešte jedno embrijko a teraz sa to podari.Dnes som si aj poplakala,že zase nič z toho

slavomira6
29. apr 2016

@janulka232 nebud zufala. Ja som cestovala na sr domov 2700km do heliosu na ivf 1.ivf....myslela som ze doma bude super naordinovali mi lieky A zacala som...A ako to dopadlo ze 5 vajicok iba 1 oplodnene A na 3 den koniec ziaden vklad. ..Teraz som skusila tu U nas 16 vajicok, 9 oplodnenych, 3 dobre iba trocha pozadu s vyvojom co nemusi byt problem....1 mam uz v sebe. ...nezufaj....treba myslite pozitivne. Ak chces napis mi spravu poviem co pomohla na vajicka. Drzkaj sa.

janulka232
29. apr 2016

@bobricek1979 tak ja mam už 39 rokov,A hodnotu vajičok už,len 0.13.Takže velke šance nemam a ešte k tomu zly spermiogram

aluska1404
29. apr 2016

@janulka232 Ja ti verim treba poplakat mi neuveris ale ja placem ason raz denne stale ma to trapi a mrzi a ked sa pozrem na tu fotecku z fazulkou tak mam hystericky plac snazim sa aby manzel nevidel lebo to chcem uz prekonat ale este chvilku mi to asi potrva

janulka232
29. apr 2016

@slavomira6 už človek ani nedokaže mysliet pozitivne,ked zase to nevyšlo.Vobec žiadny vklad.A Tebe držim palce nech sa embrijku dari v tvojom brušku

janulka232
29. apr 2016

@aluska1404 tak to určite každu z nas velmi boli,ked to nevyjde.Neviem čo mi povedia v centre bud už s tym končim,alebo skusime ešte jeden pokus