Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Babulky porádite nám s tým Ketom budeme vďačné
@casina drzim palce. Myslis ze vacsina nepocituje nic...skôr si to nahovara, Aspon co pisali niektoré. Ja som pocula ze do 36hod dochadza k uhniezdeniu. ..ale neviem ci to je pravda .
@slavomira6 nesleduj sa je to naj čo spravíš je to ťažké ,ale ber to hlavne v kľude pozitívne ja som mala bolesti furt a nič žiadne príznaky niesúdokázané proste každá žena to má iné a opačne držím silno prsty🙂
@bobricek1979 to sa casina pytala. Ja som este len na zaciatku ale vôbec sa nepozorujem. Berem to V kludne A hlavne verim....😊☺
@slavomira6 😂😂😂dakujeeeeem...skoda je ze si tu piseme vsetky a ani nevieme ako vyzerame 😉😕
@casina co tak zalozit skupiny uzavretu na fb A tam mozeme aj foto posielat 😊
@slavomira6 vsak aspon ako vyzerame...to sa pise lahsie a prijemnejsie...mozme ja som za 😉
@casina aj ja som za ...😀 kto este ?
@bobricek1979 dakujem pekne. A to si piiis ze ti to vyjde 🙂 mysli na mrazacikov to ta bude pohanat dopredu
@kaciatko1104 tak mne to nevyšlo ani po druhy krat ☹ .Ale Tebe silno držim palce
@bobricek1979 je mi to luto,že to nevyšlo.Ani mne to nevyšlo.Ale ty si mala aspon vklad,ale ja ani po prvy krat a ani po druhy krat.Ale Tebe to po druhy krat určite vyjde
@janulka232 to ako moja?neviem niesom spokojna s centrom dopatrala som sa k istym veciam a po dalsie aj samotne to centrum ma s na cele dr prekvapovalo prístupom.Neviem čo robiť embrijká mám v tom centre☹
@slavomira6 ako si na fb?Nik nereaguje,tak aspon my 😉
@monnito dakujem len teraz mám ako urcite citas inu dilemu tak uvidím čo spravím musím konať rýchlo
@bobricek1979 tak mne sa v iscare celkom pači su tam mili ludia.Len som sklamana,že nikdy nedojde ani vklad.ale sa ani nečudujem,že mam už tak malo vajičok v mojom veku.No neviem či je dobre zmenit centrum,ked tam maš embrijka
@janulka232 Ja som z toho mojho centra tiez niaka sklamana chofim tam ako na klavir a uz 2 roky a uz ma to priamo v centre prestava bavit.Maju toho vela a mam pocit ze to fakt flakaju a je im asi jedno ako sa citime my.Moc ma mrzi ze ti to nevyslo ale nezfaj ani mne😊budevdobre asi niekde inde v centre kde si budu vazit ludi
@janulka232 vsak to potrebujem zistit...mam segru v cz tak mam 2mesiace volna v lete tak mozno tam..neviem som z toho vsetkeho sklamana a su to fakt vazne veci.Nechcem to tu rozpytvavat chapes nejde o to len ze sa nepodarilo je to len prve.Ide o ine veci.No uvidime snad este sancu dame raz...a kolko mas rokov ak sa smiem opytat?Je mi to Janka velmi uprimne luto ja som podla dr.nemala mat ani jedno ak jedno a bolo ich 10
@aluska1404 vyskusaj mrazacikaj a skusaj aj ine to mi teraz radia treba skusat nie sa upisat jednemu cemtru..risk je aj zisk ved nam ide o babo nebudme tam kde je strata casu a penazi a cas je podla mna u nas vzacny
@casina napisala spravu ☺
@slavomira6 výborne robíš držkaj sa držím palce šup šup nech je dobrá správa aspoň u teba_
@janulka232 Ja si myslim ze nie vzdy sa im podari dat spravnu liecbu a davku hormonov a tiez si ja myslim ze ja som mala mat dlhy prorokol.Podla vysledkov.Janka uvidis ze niekde inde v centre to bude lepsie ani ja nechcem chodit kade tadevale ked budem nutena zmenit centrum a ja uz len do Ciech mam vela kamaratok ktore boli tam a super spokojne a omnoho horsie zdravotne a podarilo sa aj napriek tomu ze tu 2 kamoskam bolo povedane ze neskoro koly veku a v 38 a40 maju prve babatko
@bobricek1979 dakujem za podporu vazim si to !❤
@bobricek1979 bobricek mas pravdu hlavne ten cas je drahoceny .Ja vravim peniaze nasetrim a pojdem koly babatku aj na kraj sveta😊😊😊
@aluska1404 to ano maju toho vela,kedže dnes maju vela parov problem.Tak ja zatial som spokojna z centra.Aj ked to nevyšla ani o druhy krat.Ale ktovie či injekcie by neboli pre mna lepšie ako,len lieky.Aj mna to mrzi,že Ti to nevyšlo,ale maš ešte jedno embrijko a teraz sa to podari.Dnes som si aj poplakala,že zase nič z toho
@janulka232 nebud zufala. Ja som cestovala na sr domov 2700km do heliosu na ivf 1.ivf....myslela som ze doma bude super naordinovali mi lieky A zacala som...A ako to dopadlo ze 5 vajicok iba 1 oplodnene A na 3 den koniec ziaden vklad. ..Teraz som skusila tu U nas 16 vajicok, 9 oplodnenych, 3 dobre iba trocha pozadu s vyvojom co nemusi byt problem....1 mam uz v sebe. ...nezufaj....treba myslite pozitivne. Ak chces napis mi spravu poviem co pomohla na vajicka. Drzkaj sa.
@bobricek1979 tak ja mam už 39 rokov,A hodnotu vajičok už,len 0.13.Takže velke šance nemam a ešte k tomu zly spermiogram
@janulka232 Ja ti verim treba poplakat mi neuveris ale ja placem ason raz denne stale ma to trapi a mrzi a ked sa pozrem na tu fotecku z fazulkou tak mam hystericky plac snazim sa aby manzel nevidel lebo to chcem uz prekonat ale este chvilku mi to asi potrva
@slavomira6 už človek ani nedokaže mysliet pozitivne,ked zase to nevyšlo.Vobec žiadny vklad.A Tebe držim palce nech sa embrijku dari v tvojom brušku
@aluska1404 tak to určite každu z nas velmi boli,ked to nevyjde.Neviem čo mi povedia v centre bud už s tym končim,alebo skusime ešte jeden pokus

@aluska1404 so mnou boli baby dve s ktorými som sa skamarátila a jedna má dva takže sa uvidím a druhá si dala dva a len dvamala a bohužial nevyšlo takže na prvýkrat je to aj tak bohužiaľ je to smutne ,ale asi aj to telo sa nejako potrebuje nastaviť takže držme si prsty