icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

adrianaaa32
18. apr 2015

Super baby, dakujem. Pojdem pred vkladom nakúpiť ananas teda 😉

adrianaaa32
18. apr 2015

@sweeti no tak sliznica zatial nizka. Len 6.5. V pondelok idem ku svojmu doktorovi nech mi ju zmeria a do car len zavolam ako na tom je. Vraj ak bude viac ako 8 tak vklad bude v piatok. Ak nie, zvysime davky estrofemu...

sweeti
20. apr 2015

@adrianaaa32 Tak drzim paste nech uz to je cim skor a tehulkujeme spolu.Nam uz teda bije aj srdiecko tak som rada a hned spokojnejsia.Kocky Vsetkym Vam prajem aby Vam to vyslo a pisali sme si uz inde

ereska
20. apr 2015

@sweeti blahozelam k ♡

adrianaaa32
20. apr 2015

@sweeti jaj moja tak ti to velmi prajem. kazdej jednej. toto utrpenie si nezasluzi ziadna zena. gratulujem velmi 😉 . Ja som si dnes uz aj poplakala ☹ . Bola som na kontrole sliznice, mam 12dc bola a stale je nizka. Len 7,4. Volala som do centra a kazali mi zvysit davku na 3x2. Moj gynekolog u ktoreho som bola dnes na tej kontrole mi povedal ze to su konske davky a ze pochybuje ze mi este sliznica narastie. Ze uz tam vidi kraj ci co. Proste ze uz neporastie ☹ ☹ ☹ . Mne to asi nie je sudene ☹

linda10
20. apr 2015

Preco jest ananas?A kedy ho treba začať papat?

ereska
20. apr 2015

@linda10 po vklade 5 dni cely aj s tym stredom ananasu obsahuje bromelain a ten je dobry pri uhniezdeni embrya

linda10
20. apr 2015

Jej to som ani nevedela 🙂

sweeti
20. apr 2015

@ereska Dakujeeeem moc 🙂

sweeti
20. apr 2015

@adrianaaa32 Neboj moja aj tvoj cas pride musi uzzzz.Tie lieky vsetky co s nami robia to je hruza.A presne ako pises niktora si nezasluzime toto.Nech uz kazda drzime v naruci tie svoje male uzlicky 🙂

hozka
21. apr 2015

Tak zajtra idem konečne na odber vajíčok, po poslednej kontrole som ich mala vyše 30. Sama doktorka povedala, že mám poriadnu úrodu. 😀 Len dúfam, že budú niektoré aj dobré na oplodnenie spermiami. Mám aj obavy trošku z narkózy, ale verím, že to prežijem. Držte nám palce...

lili3003
21. apr 2015

Ahojte žienky mozem sa opytat kolko ste vy platili za umele oplodnenie a ci to treba zaplatit naraz?

sweeti
22. apr 2015

@hozka No vidis tak uz mas aj po injekciach a aku krasnu urodu aj mas to bude isto kolec pouzitelnych aj oplodnenych.A uz ti je lepsie po psychickej stranke si troska kludnejsia?Neboj narkoza je v poho hoci neboj aj ja som sa klepala aj na stole ako osika.Oddychuj trocha teraz a tes sa ze za par dni budes mat bublinku/ky v brusku.

sweeti
22. apr 2015

@lili3003 Neviem ci to je inde aj nejak inak, ale najprv si platis v lekarni lieky to je individualne ake a ake davky dostanes.A potom az pri vklade sme platili vsetko centru bolo to 1130€ ale tiez zalezi od toho aky mate problem co Vam odporucia.My sme mali oplodnenie ICSI,predlzenu kultuvaciu,embrio glue,mrazenie embrii v tom.

hozka
22. apr 2015

@sweeti ahoj, tak už mám dnes po všetkom, super som znášala narkozu a aj rýchlo som bola po nej fit, tak úroda oocytov je poriadna, až 24 ks, takže verím, že bude z čoho vyberať. Len mám opuchnute vajecniky, takže musím pichať ďalšie lieky, prednison, aby sa mi nerozvinul OHSS, dali mi aj Fraxiparin. Podľa toho sa aj uvidí, či bude vklad na piaty deň, alebo počkáme mesiac a dáme mrazacika. Psychika sa mi zlepšila, telo si už zvyklo na tie hormóny. Teraz má boli dosť brucho po zákroku. Snáď to ustúpi. Máj sa krásne.

hozka
25. apr 2015

Ahojte, zdravím vás, zatiaľ po troch dňoch kultivacie je 10 kvalitných, tešíme sa z toho. 🙂

hozka
27. apr 2015

Tak po 5 dňoch kultivacie je 6 najvyššej kvality. Ide sa na vklad...

adrianaaa32
27. apr 2015

@sweeti ahoj, tak mam za sebou vklad 😊😊
dnes som bola. Tak uz len cakaaat

sweeti
28. apr 2015

@adrianaaa32 Jeeej tak to sa moc tesim a 3xplujem 🙂 nech sa bublinka pekne zavrta.Tak teraz pekne oddychuj daj nohy na vankus a klud.Nech ti to rychlo ubehne.Kolko dni po KET ides na krvicku?A akej kvality si mala zmrzlinku?Neboj teraz to uz musi vyjst 😉

lenocka171
28. apr 2015

Ahojte baby , ja idem vo štvrtok alebo piatok (dozviem sa dnes o druhej ) na odber 🙂 ide este niekto???

majkulik
28. apr 2015

@lenocka171 ahojky, kuk temu Čakanie po transfere. Absolvovali ste ET? tam nas je viac 😀

adrianaaa32
28. apr 2015

@sweeti dakujem 😉 na 11 den mam ist. Ja si ani neuvedomujem ze uz mam 2 zmrzlinky v bruchu. o tyzden otvarame restiku takze mam plnu hlavu inych starosti este... juuj a akej kvality boli veru neviem. Ja som sa podrobnosti nepytala, mna to potom len viacej stresuje 😂😂

sweeti
29. apr 2015

@adrianaaa32 Jeeejda tak tebe to utecie a ani nebudes vediet ako.A budem sa tesit na dobre spravicky 😉 Davaj na Vas pozor.

yvet23
30. apr 2015

ahojte. prepacte mate niekto skusenost s nezdelymi vajickami? vola som na odbere a embryologicka mi len sucho povedala ze neboli zrele. mam pocit ze som si zle vybrala lekarku lebo druhy neuspech sa mi zda uz vela kedze som samoplatca. dakujem za nazor

adrianaaa32
30. apr 2015

@yvet23 neboli zrele? Co to znamena? Ze ti urobili odber skoro a vajicka neboli dozrete? Jedine tak si to vysvetlujem. Inak neviem co by to mohlo znamenat

yvet23
30. apr 2015

@adrianaaa32 ano presne tak. neviem ci za tuto chybu moze lekarka alebo sa to niekomu este stalo? neviem ci by bolo spravne vinit ju.

adrianaaa32
30. apr 2015

@yvet23 fuu no neviem, ale lekar by mal podla sona urcit kedy je správny cas odberu...

suzie.h
1. máj 2015

@yvet23 ahoj, a to si mala vsetky odobrate vajicka nezrele? Lebo u mna to bolo tak, ze z vyse 20 folikulov boli vajicka len v 13, a z nich bolo zrelych 11 a 9 sa nam krasne oplodnilo... Ono to, ci je vo foliku aj vajicko, nie je vidno, zisti sa to az pri odbere, a den odberu sa urcuje len podla velkosti folikulov, kedze sa predpoklada, ze v peknom velkom foliku by malo byt aj pekne zrele vajicko. Ale tych folikov je vacsinou viac a v roznych velkostiach, cize v niektorych mozu byt este nedozrete vajka...

candour
1. máj 2015

@yvet23 neschopny lekar..nespravne to vyhodnotil na opu,na tvojom mieste by som k nemu viac nesla..

yvet23
2. máj 2015

Ahojte. Dakujem za reakcie. No tym ze mam vek uz po 40 mala som len 3 vajicka a vsetky boli nezrele. Cize tiez si myslim ze lekarka zle zhodnotila odber len ako jej to dokazat? Velmi tuzime po druhom dietati aj ked uz mam vyssi vek. ☹