Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@jms112 objednala som sa telefonicky a nebolo treba prist v konkretny den cyklu. Urobili mi len sono, muzovi spermiogram. Nemala som hormonalny profil, tak mi napisala v Brne dr. pre mojho gynekologa, ktore vysetrenie mi ma este urobit, aby som sa tam nemotala zbytocne a ked prisli vysledky, len som jej ich potom poslala mailom a dr. mi naspat poslala stimulacny protokol aj s receptom a povedala kedy mam prist na ultrazvuk. Celkom sme tam boli 4krat do vkladu.
@monicka79 nuz, u nas je to komplikovane, zial moja polovicka do toho opat nechce, takze opat skusame prirodzene, ale nevidim to nadejne, kedze pred prvym IVF sme skusali vyse tri roky a nic ☹
ja mám tiež dlhý protokol, necítim sa dobre po tých hormónoch, ako keby na mňa niečo liezlo, slabosť a u mňa aj depresívne stavy. Už nech to skončí, to pichanie...my ženy toho musíme v živote veľa vydržať 🙂
Ahoj Kocky tak uz mame potvrdene z krvicky tehotenstvooo.Uz aby ubehli tie 3 tyzdne a vidime srdiecko na sone.Moooc sa tesime 🙂 a Vsetkym Vam prajem nech sa kazda a cim skor mozte pochvalit takou dobrou spravickou.Drzim paste
@maminka1986 ja som bola aj na klasickom IVF a pri tych konskych davkach hormonov som mala len 4 vajicka. Teraz pri SOFT tiez 4. Takze mne vyhovuje viac ten SOFT . Tie hormony ma kompletne rozobrali pri klasickom IVF(((
@sweeti gratulujeeeeem! 🍀🍀🍀🍀
@ereska Ahoj vies co mna uz klasicky pred vkladom zacali pobolievat prsia ako ked mi ma prist mrcha a potom aj brucho,ale to sa uhniezdovala bublinka asi.A na 5 den som dostala OHSS mala som brusiskoooo plne vody ale uz to ustupilo a jedina utecha bola pre mna ze vedcsinou to znamena ze bublinka je tam.A teraz uz mi zacina byt zle.Este som nevrackala tak dufam ze ani nebudem.A ty uz zacinas nieco citit?
@adrianaaa32 Dakujeeeem moja no co mas nove uz mas bublinku v brusku???
@ivka3901 Ja som bola na 8 den po ET na pohotovosti z OHSS tak mi uz tam brali krv na HCG a mala som uz tam okolo 183.A na 10 som mala // skor som si nerobila test.Na krv som bola 14 den a to som mala 1184 tusim.Vkladali mi po PK 5 den 100 bunkaca.Myslite pizitivne bublinky tam musia byt 😉 urcite to vyjde.
@sweeti este nie 😕😕. Zajtra mam kontrolu sliznice na 10dc. Tak sa snad uz dozviem kedy bude vklad. Jaaaj moja ale ani nevies aku nadej si mi dodala. Konecne nieco pozitivne... 😝
@ereska neboj kazda sme ina a 3 den je este skoro.Ja tym ze prsia aj brucho ma zvyknu boliet aj tyzden pred mrchou tiez som sa bala ze to bude ono a nebolo 😉 papala si ananas...ak nie kup si ja som jedla ako mi kocky radili 5 dni.A oddychuj ako sa lrn da.Nic nezdvihaj tazke a nekup sa.
@sweeti ananas? A kedy si ho papala? Hned po vklade? Daj este nejake rady 😉😉
Hej od dna vkladu kazdy den ananas.Cely ten velky som zjedla pocas dna.Je to vraj dobre na uhniezdenie.A nohy som si davala tych 5 dni cez den na 2 vankuse.No uz aby to bolo a bola si cakatelka tiez pfuj,pfuj,pfuj 🙂 a aj musis nieco brat nejake lieky alebo injekcie?
@sweeti ahoj ano beriem bromelain obsahuje velke mnozstvo to co je v ananase a este aj ananas som si rozdelila na 5 casti a jem kazdy den jednu najdolezitejsi je ten tvrdy stred ananasu a tiez si cez den obcas vylozim nohy hore na opierku gauca 🙂 snazim sa byt vklude a mysliet pozitivne
@adrianaaa32 hlavne aby si jedla aj ten stred ananasu po vklade 5 dni ;)

@jms112 ahoj, ja som cakala nejake 3-4 tyzdne, takze relativne rychlo to bolo, ja som bola dohodnuta s dr ze co a ako, zalezi aky mas protokol ci dlhy alebo kratky podla toho zacinas s injekciami, ja som mala kratky zacinala som 2DC a prva kontrola na 7 DC.