icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
2. máj 2016

@aluska1404 to fakt tak dlho och moja tak neva skúsiš hneď na druhýcyklus

bobricek1979
2. máj 2016

@monnito Ďakujem moja musím a dám si asi aj to lepidielko len neviem či dať dva embrijka aneb jedno poraďte teda dúfam hlavnech sú ok po rozmrazení embrijuška moje

aluska1404
2. máj 2016

@bobricek1979 Drzim palceky ked mas viac ja by som dala dve embryjuska to je super tesim sa s tebou.No ja musim cakat to bude asi dlhe cakanie

kvitku
2. máj 2016

@vevericka13 ahoj bola.som.v Heliose v Martine a lutujem ten.den.kedy som sa dala presvedcit a isla az tam... a priamo primar z brna.z.heliosu.mi napisal ze.pregnyl.mal byt.pichnuty uz.skor a.ked som.pisaladr. v martine tak.mi povedal ze stimulka.bola.ukoncena spravne tak.keby hej tak toto sa.nestane ....

kvitku
2. máj 2016

@bobricek1979 uz.nie pretoze po stimulke.3 mesia e pauza a kedze som po.laparke tak.to.je.tiez telo a.maternica si.musi.oddychnut a co.je.na.tom.smutne? Ze lavy vajcovod.neprechodny a.pravy uz.odstraneny :(

kvitku
2. máj 2016

@aluska1404 ahoj ... ja toto nechapem ak videli ze.folikuly su velke naco.cakali? Mam toho tolko z ivf nastudovane a zveris sa do ruk odbornikov a vidis ako to dopadlo ... :( a najhorsie je.ze lavy je.neprechodny pra y je uz prec

kvitku
2. máj 2016

@datelinka31 ahoj bolo to prve ivf.. cez poistovnu uz sa.neda je to len.do 39 ... nedali mi ale.platit nic... iba.injekcie ale.to je samozrejme ... vies co take.sklamanie neprajem nikomu tazko sa s tym zmieruje a ked som tu u niektorych bab čítala ze dali 4500€ za ivf tak toto je ina sila .. ak.mas je to ok ale i.tak.kde je zaruka ze zas nieco nedoseru ... nikde a hlavne nemusi to aj.keby sa podarilo vyjst. Nikdy nezabudnem na.ten den a.lutujem ze som.vstupila do Heliosu v Martine.

kvitku
2. máj 2016

@datelinka31 vajicko bolo uz by som.bola tehotna... mam pred ocami tu dr ko pokrcila plecami a oznamila mi to ani.neviem ako som odtial odisla

bobricek1979
2. máj 2016

@aluska1404 uvidím este tak zatial ich mám no vies treba opatrne a neboj to vies ako zbehne ?a uz budes v tom neboj nic🙂

bobricek1979
2. máj 2016

@aluska1404 a dakujem ja myslím na teba a strasne drzim prsty🙂

bobricek1979
2. máj 2016

@kvitku och az sa to zle cita je to hrozny biznis prepacte ,ale f.kt na nasom nestasti cest vynimkam centier ..toto je hruza

bobricek1979
2. máj 2016

@kvitku ja som napr.mala pocit ze u mna ivf na 23den pri 26dnovom cykle je neskoro a to mi uz predtym vravel ze vajkakrasne tak som mala o tri dni skor a nakoniec to o 3dni predlzili tak a bolo to podla mna neskoro no neurobim nic uz.Pravda je hore niekde aj telo sa mozno musi nastartovat no uz aj viac citam a dozvedam sa cim viac vajok aj tak sa ŕotrebuju a stale je to kes uz nevies comu mas verit ..☹

monnito
2. máj 2016

@bobricek1979 mne vzdy davali dve, aj ja som rozmyslala nad touto otazkou. Bolo mi povedane aj som to citala ze ked su dve akoby si navzajom pomahali a ze je to lepsie...

bobricek1979
2. máj 2016

@monnito fakt ?tak asi nieco na tom bude

bobricek1979
2. máj 2016

@monnito kolkokrat to uz mas za sebou?

bobricek1979
2. máj 2016

@bobricek1979 boze clovek tolko skusa☹to je o zivot je super ze sa ti to podarilo a teda teraz mas tiez dve babetka🙂

bobricek1979
2. máj 2016

@monnito to patrilo tebe to predtym co som sebe poslala🙂

vevericka13
2. máj 2016

@kvitku strasne nieco

bobricek1979
2. máj 2016

@kvitku a preco az tak neskoro ivf?a neda sa ten neprechodny nejako spriechodnit?och neviem co mam vraviet strasne mi to je luto. Musi sa dat nieco tocentrum to musi napravit boze☹

maculicek1977
2. máj 2016

@bobricek1979 ahoj bobríček tak budúci štvrtok ideš KET, teraz sa to už musí PODARIŤ!!!!!!! Držím samozrejme palčeky a myslím na vás všetky, niektoré sa aj zle číta, čo sa robí......

maculicek1977
2. máj 2016

@casina ahoj ja som to tiež mala... tiež som sa bála .... ale vyšlo to 🙂 nestresuj sa embryjko sa zahryzkáva....a koľko bunkové ti vložili? Ja idem v piatok na krv, test pozitívny na 12 deň, ale mám bolesť krížov aj podbruška tiež čítam dookola, že je to možné, že maternica sa rozťahuje atď... tak neviem....držím palčeky veľmííííííííííííííí!

bobricek1979
2. máj 2016

@maculicek1977 ahoj este len na kontrolu v polke cyklu a ďakujem veľmipekne :-*

maculicek1977
2. máj 2016

@kvitku bože hroznééééééé, ako to môžu zle naplánovať!!!!!!!!!!!!! N E U V E R I T E Ľ N É!!!!!!!!!!!! Je mi ťa strašne ľúto, asi k tomu len dodať, že karma je zdarma......! Bože až mi slzy tečúúúúú!

bobricek1979
2. máj 2016

@maculicek1977 jeto paráda držte sa a neboj krvička bude tiež pozitívna 🙂júj to je parádna vec takéto správy

maculicek1977
2. máj 2016

@bobricek1979 aha ja som pochopila vo štvrtok už KET 🙂, dobre tak potom nás informuj!

maculicek1977
2. máj 2016

@monnito ahoj chcem sa opýtať, ty nemáš žiadne bolesti krížov ani podbruška, lebo ja mám pijem poctivo veľa vody aj bielkoviny papám ako povedali......ale stále prichádzajú mám obavy či náhodou mimomaternicové, aby to nebolo...Ty máš vložené 2 embryjká? 🙂 Ak si dobre pamätám ideš na krv tiež v piatok ako ja nie?

bobricek1979
2. máj 2016

@maculicek1977 jasné dúfam bude o čom info

bobricek1979
2. máj 2016

@maculicek1977 to je kontrola pred Ket

kvitku
2. máj 2016

@bobricek1979 preco az teraz .. v roku 2015 maj nemocka.mimomaternicove po.navsteve centra a kontrole a casu naplanovania folikul velky o 4dni skusajte vyslo to. Zial ostalo to mimo... presiel cas lebo treba cakat dat sa do stavu aby si bola ok potom ine centrum tortury atd... schválenia ziadosti takze tazky rok

datelinka31
2. máj 2016

@bobricek1979
@kvitku to, ze je nepriechodny pri ivf nevadi, hlavne, aby boli vajka a tie ocividne su.. Ako teraz idete dalej, do ktoreho centra, do brna? A kedy dalsie ivf?