icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
2. máj 2016

@kvitku aha no mas toho dost za sebou je mi z toho smutno teda taka nespravodlivost to az bolí...nemam slov

bobricek1979
2. máj 2016

@datelinka31 ano ja trubka ved ivf to neva

datelinka31
2. máj 2016

@monnito mne hovorila embryologicka, ze ked sa vlozi embryjko, tak sa aktivuju receptory, zacne sa menit povrch maternice, aby sa vedelo uchytit, no a zevraj ked su dve, tak tie receptory sa aktivuju rychlejsie, alebo intenzivnejsie.. Nieco v tom zmysle, uz si to presne nepamatam..

ssegra
2. máj 2016

@kvitku preto sme odisli zo slovenskeho centra lebo nam to prisli ze to beru ako biznis. V brne nas poslali na genetiku a bac ho hned zistili problem. Bez vysledkov nechceli ani zacinat druhe Ivf. To sa mi velmi paci ze hladaju pricinu preco. Teraz mi zostava len verit ze sa jedno z tych styroch co mame zamrazene uchyti a potom si poviem ze to vsetko stalo za to.

kvitku
2. máj 2016

@maculicek1977 si zlata dakujem
stav depka rozmyslas ze sa pojdes s niekym porozpravat.nezavislym a odbornikom ... nevies prestat na to mysliet plac apatia nezaujem o nikoho a.nic ...
prejde cas bolest ustupi ale nezabudnes vzdy sa ti vsetko vracia jasne poplacem.hrdinka.iba.navonok. nadej umiera posledna a zazraky sa.deju. zivot ide dalej

aluska1404
2. máj 2016

@kvitku Ja tam chodim uz 2 roky a mne sa stalo to iste s tym lekarom a teraz si dam zalezat aby bolo vsetko tak jak to citim.V tejto klinike je problem jeden zadadny.Chodim tam jak na hodiny klavira,kazdy krat je tam iny lekar ktory nic podrovne o tebe nevie a kazdy ti povie iny nazor.Ja som bola velmi spokojna ale vidim ako to tam chodi beru nas ako kusi avta pani doktoeka najnovsia je cista katastrofa.Este ked pri vklade mi povedala ze by bola radsej doma ako v robote cez vikend a stazovala sa kolko je v robote a dlho tak som mala dost nehovoriac o neskorom vklade.Ta by tam mala asi skor upratovat ako pomahat ludom v takejto vaznej a tazkej zivotnej situacii.podpora ako svina😓.Je to fakt smutne ze savto stava vela zenam.a moc ma mrzi ze aj tebe v tom istom centre😓

kvitku
2. máj 2016

@ssegra silno silno drzim palceky a velmi ti to zelam....

kvitku
2. máj 2016

@aluska1404 lutujem ze som tam.chodila ako som to.chvalila a tesila, tak pekne slovo už na nich nemam. Su to pre nich.prachy. ale odo mna ich nedostanu.

ssegra
2. máj 2016

@aluska1404 v momente by som odtial odisla...ved to stoji nemalo penazi psychickych sil a odvaht celit tomu vsetkemu tak si myslim ze si zasluzis prvotriednu starostlivost a nie aby ta niekto bral ako kus

kvitku
2. máj 2016

@aluska1404 a to co povedala dr.? Pal do.riti ak ta to nebavi chod.prec... tak toto by.mne resp predo mnou nemohla povedat. Do prdele jake mam nervy

ssegra
2. máj 2016

@kvitku dakujem aj tebe prajem aby aj napriek vsetkemu cim si si presla aby si bola co nevidiet tehulka

kvitku
2. máj 2016

@ssegra @aluska1404
Tak to.urcite nikto by ma tam.neudrzal... hajzlici ... oni su na to aby ti pomohli kurnik sopa a nie viest taketo reci....

ssegra
2. máj 2016

@kvitku pekne si to napisala 🙂

kvitku
2. máj 2016

@ssegra nic ine si nezelam
Ak.mam byt tehotna tak budem ale prirodzene ak nie tak to zial malo byt a.len sa s tym vyrovnat

ssegra
2. máj 2016

@kvitku drzim ti velmi paste

aluska1404
2. máj 2016

@kvitku Ja mam este jedno ket urcite pojdem ale uz im neverim ani slovo ked som sa pytala na genetiku pred ivf povedali netreba naccooo.A urcite viem ze nase peniaze uz neuvidia uz bolo moc chyb z ich strany a najviac sa mi v uvodzovkach paci pristup " ja nic ja muzikant"jedinej ktorej som verila bola P doktorka Culbova ale uz neviem cobsi mam mysliet .Maju vela ludi a nestihaju.Takze u mna posledna sanca posledne embyjko v tejto klinike.A ja som aj im povedala co som za to rada ze som dokazala oni by mali by byt pre nas nie my pre nich.ci?

bobricek1979
2. máj 2016

@kvitku co pocuvam niet tu cemtra ktoré nekesuje na zemach ktorým nieje dopriate mat spontanne dieta a dali by aj oblicku len aby ho mali ach to je systém na tom slovensku aj ja rozmýšľam nad cemtrom v cz segra tam zije

ssegra
2. máj 2016

@bobricek1979 aj ked este nemame vyhrate ale aj tak som rada ze som odisla do brna. Tam je uplne iny pristup...necakam ze budu na mna prehnane mili, ale cakam prvotriednu starostlivost a to som zatial dostala. A hlavne nemam pocit ze som len dalsi balik penazi

bobricek1979
2. máj 2016

@ssegra tak by to malo byt super a drzím silno päste nech sa to podarí hneď na prvú šupu 🙂

1veverica
3. máj 2016

@slavomira6 joj moja vobec sa nestresuj, to ze boli take iste nevadi, dolezite je aby sa vyvijali v brusku, predsa len maternica je vhodnejsie prostredie, pockaj na vysledky, este nerob ziadne zavery

casina
3. máj 2016

@maculicek1977 boze ty si zlato ☺no dnes som siesty den vkladu a vcera piaty....do vcera obeda nic.len fakt sem tam a take chvilkove ale vcera vecer uz mi fakt bolo zle.Ako minutu pred menzesom.V noci som spala super no a trraz rano zas to citim.Vkladali mi stvrty den po odbere 9bunkove bez PK...

datelinka31
3. máj 2016

@casina ja som mala presne take pocity, ako ty, tiez tolko dni po vklade, uz som si bola ista, ze ms a nic. Takze neboj, vsetko je na najlepsej ceste.. 🙂

datelinka31
3. máj 2016

@slavomira6 ani nam nic neostalo na zamrazenie, tiez som bola v strese, ze ani tie vlozene nepreziju, mali sme vklad uz na 3 den, a prezilo..🙂

casina
3. máj 2016

@datelinka31 ano?ani nam nic neostalo na mrazenie...nevyvijali sa.Len toto jedno co mi vkladali...

slavomira6
3. máj 2016

@datelinka31 teraz so ms troska upokojila. Bojim sa ze tento stres tomu nepomoze. Vcera som mala naozaj velky zly den islo do slova o zivot mojho piska tak som bola velmi nervozna plakala atd

monnito
3. máj 2016

@bobricek1979 toto je 5 pokus. Este som nevyhrala zatial sa moc netesim v pondelok idem na ultrazvuk, len tento tyzden nic necitim tak sa trosku bojim ci su so mnou ale stale verim.

bobricek1979
3. máj 2016

@monnito wau neboj sú pekne odychuj držím prsty na utzv.Ato si mala viac ivf?ci tak veľa vajíčok?

monnito
3. máj 2016

@maculicek1977 ano mam vlozene dve. Na krv uz nejdem bola som 2x. Teraz v pondelok ma caka ultrazvuk. Ja praveze nemam uz bolesti coho sa obavam ale verim. Do 15 dna som mala bolesti v podbrusku aj vajecnikov ale krize ma neboleli. Ty si ktory den po vklade? Ja 19.

monnito
3. máj 2016

@bobricek1979 uz som absolvovala 3.ivf a + 2 kety. Dakujem moc.

monnito
3. máj 2016

@datelinka31 aha mne to povedali tak laicky 🙂 a ako sa citis? Ja praveze dobre nic ma neboli az sa toho bojim 🙂