icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

janula2003
4. máj 2016

@bobricek1979 je vela metod...kontrola krcka maternice, kontrola hlienu, bazalna teplota a ovu testy...skus si pozriet na nete ten krcek a hlien a skonbinuj to s ovu testami

leelloo
4. máj 2016

@bobricek1979 ja pouzivam bazalnu teplotu s ovu testami, chvilu to trva, kym sa v tom clovek vyzna, ale je to naistejsie, podla testov vies dopredu odhadnut kedy bude ovu a bazalkou si to potvrdis, ja uz podla teploty viem aj dopredu, kedy budem mat ovu.

bobricek1979
4. máj 2016

@leelloo jasan a teda to meriam odspodu normal teplomerom a aka ma byt teplota pri ovu a dakujem za info velmi pekne

bobricek1979
4. máj 2016

@janula2003 ďakujem Janulik skúsim

leelloo
4. máj 2016

@bobricek1979 najlepsie digitalny teplomer a meriat odspodu. Aka ma byt teplota sa neda povedat, kazda zena to ma ine a zalezi aj na case, kedy merias. V prvej faze je teplota nizssie, po ovu teplota stupne a drzi sa vyssie az do ms. Treba stale merat v tej isty cas, teda ak vstavas o 6 rano, treba mat teplomer po ruke pri posteli a zmerat hned ako sa zobudis este predtym ako vstanes z postele. Stiahni si nejaku aplikaciu do mobilu alebo na stranke, kde si to budes znacit. Treba si to nastudovat, ale nie je to az take komplikovane, ked to clovek pochyti 🙂
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/ovulacne-testy-pre-skusene-i-neskusene-2/ pozri toto forum, urcite sa tam dozvies vela veci 🙂 drzim palce

bobricek1979
4. máj 2016

@leelloo ďakujem krásne 🙂

ssegra
4. máj 2016

@bobricek1979 ahoj ja som si kupila ovulacny mikroskop, pretoze tie papierove testy su celkom dost drahe. stal myslim 10e a mozes ho pouzivat stale

janula2003
4. máj 2016

@ssegra a to kde si take lacny kupila? ja som nasla za 160 €..

ssegra
4. máj 2016

@janula2003 v lekarni som ho kupila

bobricek1979
4. máj 2016

@ssegra to fakt paráda opýtam sa a je spoľahlivý?

ssegra
4. máj 2016

@bobricek1979 vidis podla slin, kedy sa blizi ovulacia...ked pozris do toho mikroskopu tak su tam ako keby haluzky s ihlickami. pozri si tento link http://www.eshop.zdravmat.sk/pre-damy/1338-ovul...

bobricek1979
4. máj 2016

@ssegra ok ďakujem si zlatá

denidi
4. máj 2016

@ssegra mozem sa opytat,ci ti ten ovu mikroskop ukazuje ovulku spolahlivo? lebo vyzera to zaujimavo,ja co som doteraz pozerala take mikroskopy,boli podstatne drahsie a nechcem tolko penazi za to vyvalit 😉

janulka232
4. máj 2016

@bobricek1979 asi ano budem dalej bojovat.Aj rozmyšlam o liečitelke či aj ju nemam skusit.A dakujem.Aj Tebe držim palce

ssegra
5. máj 2016

@denidi ukazuje ti asi 5-7 dni tie stromceky a vtedy vies ze mas ovulku. Teraz ho uz nepouzivam, ale bola som s nim spokojna. Pri pouzivani som si vsimla ze ked prichadza ovulka taha ma pravy vajecnik tak uz ho nepotrebujem 🙂

ssegra
5. máj 2016

@denidi zle som napisala tych 5-7 dni ked ukazuje vies ze mas plodne obdobie a v tych dnoch je dobre skusat

petkazh
5. máj 2016

zienky tak test negativny som 13 den od vkladu ...myslite ze uz je to stratene ...je mi z toho velmi smutno ☹

denidi
5. máj 2016

@ssegra dakujem 🙂

janula2003
5. máj 2016

@petkazh jaj to ma mrzi, to iste som riesila na zaciatku tyzdna...ziadne utesovanie nepomoze, treba si poplakat, porozmyslat a potom vymysliet novy plan..ja uz som aj na rozvod s manzelom, dufam, ze sa to cele nejako utrase...drzim palec a vela sily a dobrych ludi v tvojom okoli..

janula2003
5. máj 2016

@ssegra dakujem za info, uz som objednala a uvidime...lebo uz mi lezu na nervy tie testy za tie roky...

bobricek1979
5. máj 2016

@janula2003 janulka na rozvod s manzelom?koli babetku?dufam nie drzte sa ono to vsetko zvĺadnete neboj myslim a drzim palce!

bobricek1979
5. máj 2016

@petkazh je mi to luto bojujeme dalej nevzdavaj to hm?

janula2003
5. máj 2016

@bobricek1979 vies co ani nie kvoli babu, ale kvoli tomu, ze ma nesmierne vytaca, ze sa tvari, ze sa nic nedeje a ze je to vlastne moja vec...ani jedna otazka ako sa mam ako to zvladam...neviem ci je to jeho sposob ako sa s tym vyrovnava, ale nemam ziaden pocit podpory zo strany mojho najblizsieho...vcera uz som bola razna, tak uvidime, ci sa nieco aspon trochu zmeni...o tyzden ideme na dovolenku, tak verim, ze opat budeme manzelia a nie len "spolubyvajuci"... potom je to o to tazsie

bobricek1979
5. máj 2016

Dievčence ovu mikroskop objednany

bobricek1979
5. máj 2016

@janula2003 úplne ťa chápem oni totižto sú ťažký prípad je treba občas trošku pritvrdiť majú svoj svet.Neboj dovča to istí hor sa na odych zážitky atď.a čo vieš ,ako sa uraví ,keď Boh dá aj motyka vystrelí a z dovče dojdete umž traja držím silno prsty🙂

janula2003
5. máj 2016

@bobricek1979 jaaaaaaaaj to by som velmi rada.. tiez som si kupila ten ovu tester :D tak nech nam to uz vyjde...:D

bobricek1979
5. máj 2016

@janula2003 tak dúfam už by teda mohlo

slavomira6
5. máj 2016

@petkazh Petka je mi to luto. Ideme dalej len sa nevzdavaj....Ja testujem na buduci tyzden.
@janula2003 nebud smutna, on to V sebe utlaca A asi sa bojim sa spytat ...môj muz sa ma tiez nikdy neopytal ako sa citim ,ziadna debata o tom...A ked som zacala ze sa bojim atd on ze mysli pozitivne, negativ vôbec nepomoze A my stym uz nic nespravime. ..A to bolo vsetko. Moj ked nase 1 ivf nevyslo objal ma a povedal ideme dalej ....Ak to bolo vsetko....muzi nerada rozpravaju to co citia 😕😑

monnito
5. máj 2016

@janulka232 ak sa da sprav pre to maximum, ja som bola u liecitelky vo vrbovom, dala mi rady aj ake vit.uzivat aj taky zabal na podbrusko
aj som bola u astrologa havelku a myslim ze obaja mi niako pomohlio

bobricek1979
5. máj 2016

@janula2003 objednala som si aj gynex vraj pomáha dnes došielskúsim