Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janulka232 ahoj budem testovať jasné 😉 za všetko spolu som platila 1400 eur a ty ako si na tom
@bobricek1979 ahoj je to predimplantcna geneticka diagnostika pri ktorej odoberu z 5 dnoveho embrya 1-2bunky a vysetria vsetky chromozomy ci su v poriadku a embryjko je zdrave. Vzsledky su zhruba za 2-3 tyzdne preto sa ide az na KET
@ssegra Ahoj a kde to robia ? Kolko to stoji ? My asi potrebujeme spravit genetiku 😕😑 mozem ti napisat spravi ?
@slavomira6 ahoj kludne mozes napisat co ta zaujima. robia to v kazdom centre. za jedno embryo sa plati okolo 300e
@maculicek1977 dufam ze ti aspon trosku poslem sily a dovery v to ze ten drobcek tam je stale s tebou... dnes som 22 den po vklade a v noci som zacala krvacat tak som bola rano na pohotovosti a doktor mi povedal pri sone ze je este mala sanca aby videl cez ultrazvuk nieco lebo je malo dni od vkladu. Tak sa este netrap a myslu pozitivne este je sanca ze sa to podari. Kazda sme ina a moze sa ten vacok ukazat neskor.
Mne ho nasiel ale mam ist v utorok znova.
@vevericka13 Ahoj. ..nie neskusala este ale mam taky pocit ze nix 😡😢az 12 skusim muz ma narodky 😉
Ja som dnes 10ty den od vkladu....5 a 6 den ma brutalne bolelo brucho,potom to ustalo ale stale citim taky tlak v podbrusku akokeby pred MS...ja uz neviem ci som alebo niesom normalna ale mala by som dostat az o 7 dni cca...mali ste niektora stale pocit akokeby na menzes a klaplo to?
@datelinka31 cauko...uz sme si prehodili jednu spravicku.Dufam ze sa mas a citis dobre...chcem sa spytat ci si stale citila bolest ako na MS...ja som to msla 5 a 6 den od transferu dost silne,potom tie silne bol.ustupili ale teraz stale citim tlaky presne ako na MS...fakt kazdy den.Je to normalne podla teba a tvojej skusenosti?Dakujem ☺
@kaciatko1104 tak potom daš vediet ako vyšiel testik,ale určite,len pozitivny.Ale to je riadna palka čo musime platit.Tak ja sa chystam ku liečitelke.A uvidim čo mi povie doktor,ale sme objednany až 20teho,lebo maju vela ludi
@monnito ahojko ďakujem veľmi pekne strašne to takto pomôže,keď to napíše niekto čo prežíva to isté.....sme narovnako s tým vkladom ja som mala 15.04 tiež dnes 22 dní....no ja mám ísť znova hneď v pondelok a bude hneď vidieť.... aj z krvi či porástlo aj či sa tam už ten vačok ukázal, sliznicu som mala 24 mm peknú vysoko.....ach jaj nech je už ako chce..... keď nie idem hneď do ďalšieho, mrazáčiky som nemala.... ale v septembri 39 rokov....☹ach jaj držím palčeky nech to aspoň tebe z nás všetkých VYJDE.... je to veľká podpora a keď to pomohlo iným, ženie nás to dopredu, aby sme si aj mi splnili ten jeden úplne prirodzený sen!!!! ĎAKUJEM
@janulka232 ja som tiež rozmýšľala nad liečiteľom ja tomu verím no jasné že dám vedieť O tom nepochybuj len sa zblaznim do vtedy 😉
@bobricek1979 stalo to 8000 ceskych korun jedno embryjko. Mali sme ich 6 a zostali na 3 zdrave a pri jednom to bolo bez vysledku,takze to budu vkladat ako nevysetrene
@ssegra wau Bože prečo to všetko tak stojí je neuveriteľné ,že žena už tým že nemôže mať deti trpí.A tu si zaňho musí platiť,ako v predajni.Je to celé nefér☹neviem aké máte vy skúsenosti ,ale u mňa ženy ktoré majú normálne vôbec sa nevedia vcítiť do nás resp.stretávam sa s nepochopením veľmi☹česť výnimkám asi trebadržať jazyk za zubami..tá túžba a ten boj je pre nich nepochopiteľné keďže u nich to prišlo bez problémov..je to celé divné pre mňa
@bobricek1979 nestretla som sa s nepochopenim, skor nam to velmi zelaju, ale ako pises zeny, ktore otehotneli ani nevedia ako sa nevedia vcitit do toho co prezivame my.
@maculicek1977 mooc ti drzim na pondelok palce budem na teba mysliet aby si tam videla svoju bambulku. Viem ake je to tazke znovu zacinat (ja mam uz 5 pokus) ale pokial mozes nevzdavaj to a skus znova.
Ale verim ze zajtra bude pozitivna sprava, drzkaj sa
@bobricek1979 je to presne tak ako si napísala moja svagrinna si zamyslela bábo a V ten mesiac otehotnela ja sa snažím už 2 A pol roka ona má teraz pol ročnú dcérku a vôbec ma nechápe čo prežívam 😔
Ahojte...viem ze niekde je popisane to co potrebujem vediet ale zakon schvalnosti to teraz nemozem najst :D..
chcem sa opytat kolky DC vam vyberali vajicka?.. neviem ako sa to presne vola :D
picham injekcie a v stredu by som mala ist pod narkozu ale to uz bude moj 17Dc a neviem ci to nieje prilis neskoro? Dakujem
@kaciatko1104 tak a mne moja naj kámoška po prvom nezdare ivf (a pritom vedela čo a ako okolo toho aká je to cesta a že je to 20,30percent na prvý raz a mám ešte mrazáčikov ,vyšlo z nej Adoptujte si !normál ma zakopala úplne som sa z toho nevedela spamätať bolo mi to hrozne ľúto proste to bolí

@ivec16 takze toto svinstvo mas aj ty...speem.bol nie bohvie co ale po vitsminoch uz ok.Dokt.dal toto akp najvhodnejsie riesenie kedze som uz mavala zle stavy naozaj...v den ked idem na krv mam narodky...bol by to pekny darcek ☺dakujem