Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@1veverica sú také eukalyptove odparovace do vodnej sviečky vraj to dosť pomohlo
@kaciatko1104 joj dik, budem musiet nieco vymysliet, bo som sa skusala aj naparovat, ale nepomohlo to 🙂
@1veverica no spýtaj sa na to eukalyptus je výborný liek je mentolovy tak by to malo pomôcť alebo je ešte masticka taká modrá to bola (poznám od prababicky) to si natrieš pod noc a dýchaš pomáha to to viem
@kaciatko1104 dnes budem musiet skocit do lekarne, hadam to budu mat, este dobre ze to netrva cele dni ale iba v noci, bo to by sa uz fakt nedalo vydrzat 🙂
@1veverica joj no treba vydržať neboj bude dobre
@bobricek1979 mohlo sa neskor uhniezdit, pockaj este
@kaciatko1104 si zlata, dakujem, vydrzim, ved sa uz 7r.snazime o babo, tak teraz vsetko pre neho 🙂
@1veverica hm ja skoro 3 roky veľmi by som to už chcela
@kaciatko1104 ja ta uplne chapem, mi hovor, ja mam o par mesiacov 39r. cize ani si nevies predstavit, ako ja by som uz velmi chcela mat to babo doma, joj strasne pomyslenie, ale neboj vsetko bude ok, ty myslis velmi pozitivne, to je velke plus 🙂
@1veverica no myslím ale aj ja mám slabé chvíľky.. Tak ale bolia ma prsia aj podbruško tak si nahovaram že to je dobré znamenie tak hádam
@kaciatko1104 tak to ano znak je dobry, len to je najhorsie, ze to aj pri ms take iste priznaky su, neboj, pockaj, na ten spravny cas, o chvilu pojdes na krv, tam sa ti to najskor potvrdi 🙂
@1veverica no ved to že ja som nikdy nemala také pred MS nikdy ma nič nebolelo 😊 joj tak by som to chcela mať za sebou aké to je ten pocit že ty už toto neprežívaš už len čítaš 😊 určite úľava že?
@kaciatko1104 aha, tak potom to nieco znamena, uz len pockaj par dni. Vies ze je to ine, kedze viem ze sa to podarilo, aj ked po IVF je tehu stale rizikovejsie, si treba davat velmi velky pozor 🙂
@1veverica
@kaciatko1104 Ahojte baby ...
@kaciatko1104 drzim palce kedy ides na krv? Ja necitim absolutne nic 😐 tak neni ci je to dobry znamena. ....snazime sa uz skole 4 roky.... A je to strasne tazke. ..zelam si to velmi uz....
@1veverica z upchatým nosom mám aj ja obrovské problémy a to ani tehotná niesom tak neviem čo s tým☹
@bobricek1979 ani mi nehovor, je to strasne, ja len teraz asi druhy tyzden sa s tym trapim, a fakt mi to lezie na nervy ☹
@1veverica ahoj môžem sa spýtať to je tvoje prvé ivf?a si doma či pracuješ ,ako sa cítiš mala si dve embrijká?
@slavomira6 ahojky, neboj, vsetko dobre dopadne, len treba pozitivne mysliet, a nic zle si nepripustat, podari sa to urcite 🙂
@1veverica no vraj morská soľ pomáha alebo ak sa dá naparuj sa vodou zo soľou
@bobricek1979 ano je to moje prve IVF, dala som si vkladat dve, ale iba jedno sa uchytilo, ja normalne chodim do prace, citim sa velmi dobre, tak lepsie, aspon nemyslim na nic, bo ked som doma a nahodou nemam co robit, tak stale rozmyslam, co a ako, kedze este nekopka, tak mam zle myslienky 🙂 Naparovanie som skusala, ale to vobec nepomaha, zobudim sa stale s plnym nosom
@1veverica No ved to pozitivne myslenie je umna zle...nemam stoho dobry pocit ....😕😐 dufam ale sanca je asi mala. ...bojim sa testovat
@slavomira6 prestan, ale hned, to nemozes takto zatracovat, kolko si po vklade? vies ked tie testy ani nie su velmi iste, a hlavne odporucaju testovat az neskor. Na krv kedy ides?
@slavomira6 viem ako ti je presne na krv idem V pondelok no ja zasa cítim všetko neviem čím to je A ty ako?
@1veverica bože to ani nehovor nič sa nestane všetko bude OK ja ostávam pn
@kaciatko1104 tak to budes mat jednoduchsie, ja doma vela premyslam, a to je teraz zbytocne, lepsie to bude ked uz budem citit pohyby, predsa len teraz jedine sono tak da istot ze je vsetko ok, bo to stale nieco zaboli, pichne, a kedze je to moje prve tehu, tak pre mna je to vsetko nove ine, vsetko skumam, sledujem, aby som nieco nezanedbala
@1veverica
@kaciatko1104 ja mam ist 13 piatok ☺ vies bojim sa vyber bol v stredu na obed A vklad v piatok rano.. unas neni PK 😑 A to mi povedali ze je o den pozadu cize ....V pondelok volali ze tie 3 neboli vhodne na vklad A este ktomu boli pozadu 😕😑 tak co ako by ste vy rozmyslali? Myslite ze je niekde problem alebo je to normalne ked nebolo ani 1 dobre? Neviem co dalej potom
@1veverica ach no je to nepríjemné☹a na koľký deň si mala vklad?a aký ste mali problém?skús ten eucalyptus dúfam ti to prejde čím skôr
@slavomira6 a aké ti vkladali?neboj mysli pozitívne nech je tam embrijku dobre a fajne sa zahryzká.Zlými myšlienkami si zlé privolávaš no.A čo si zle reagovala na stimulku či,ako?
@bobricek1979 ja som mala vklad na 6den, u nas som problem ja som mala nepriechodne vajcovody. Skusim nieco vymysliet, dakujem za radu, bo ked sa poriadne clovek nevyspi tak to cely den som nejaka unavena potom ☹

@kaciatko1104 no tak to je pravda, uvidim, mam ist buduci tyzden do poradne, tak sa popytam, joj ale toto vydrzat este dalsich skoro 6mesiacov, no neviem neviem. Aj ked z druhej strany fakt by som do seba nechcela pchat nejake lieky 🙂