icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

bobricek1979
11. máj 2016

@monnito ďakujem budeme to všetky potrebovať,len ty sa opatruj držte sa aj s bábätkom veľmi sa teším dodáva nám to všetkým nádej

datelinka31
11. máj 2016

@monnito ano, od prveho dna poslednej mentruacie.. Ja zatial nemam ziadne priznaky okrem unavy sem-tam a vela jem 🙂 ty si kolko dni po transfere?

vronni
11. máj 2016

@petkazh nebud sklamana. mne tiez nevysiel vklad hned po stimulacii. ale prvy mrazacik sa hned chytil a cakame mimi.. 😀 zaciname 5 mesiac..takze treba len dufat a nestresovat sa. pekny dnik vsetkym

monnito
11. máj 2016

@1veverica aha dakujem za vysvetlenie. Ja mam 36 a ten kombin.test co obnasa, to absilvuje kazfa zena ci len po 35?

monnito
11. máj 2016

@datelinka31 po transfere 26 dni. Dr.vravela ze 5-6tt ale este upresni nabuduce

slavomira6
11. máj 2016

@ssegra Ahoj tak dneska som volala s doktorom odporucil nam spravit genetiku z krvy najskôr A ze potom bude vediet hned preco to nejde ...vies mi povedat kde to robia a kolko sa caka A kolko to stoji?

ssegra
11. máj 2016

@slavomira6 cakam na to az mi pride mrcha, aby som mohla ist na KET. ale ako naschval mi 4 dni meska 😖

ssegra
11. máj 2016

@slavomira6 ahoj nam to robili na Americkom namesti v BA, oddelenie klinickej genetiky. Mesiac sme cakali na termin a povedali nam, ze do dvoch mesiacov budu vysledky ale boli za mesiac. Ale musim napisat, ze to bolo na prelome roka a urcite tam mali aj dovolenku. Neplatili sme nic, bolo to v ramci zdravotneho poistenia. Z brna nas poslali do reprogenu, tam je to rychlejsie ale si aj zaplatis, mne to vtedy vyratali do 500e co je celkom dost kedze uz s IVF su naklady vysoke tak sme radsej pockali. Skus si tam zavolat 02/52968855

ssegra
11. máj 2016

@slavomira6 je tam strasne mila sestricka ona ti poradi a odpovie na vsetko

slavomira6
11. máj 2016

@ssegra pockaj kde to mam volat do toho reprogenu si mi dala cislo? No ja musim platit vsetko sama. ...

ssegra
11. máj 2016

@slavomira6 nie to som ti dala na americke namestie. tak si pozisti aj v reprogene kolko by vas to stalo...v norsku sa nieco take neda?

slavomira6
11. máj 2016

@ssegra Ahoj tak zavola la som do reprogenu A ze do 2 t mame vysledky A vypocitala mi sumu 700e vsetko dokopy este aj zo spermii spravia....

ssegra
11. máj 2016

@slavomira6 to je super ked to budete mat tak rychlo..co vam budu robit so spermiami? spermiogram?

slavomira6
11. máj 2016

@ssegra No ze zo spermii spravia nejaké vysetrenie tiez...mojmu muzovi robili fragmentaciu cize to netreba ale nieco ine...ona mi vravela vsetko ale nepamatam. ...pisala som len ceny 😊 vsetko dokopy 700e A niektoré vysledky uz budu do tyzdna 😊 cize asi to tam aj spravime cez leto. Prideme na sr na 3 t cize stihame este dat aj stretko v heliose. Trosku sa obavam co ma caka 😑

ssegra
11. máj 2016

@slavomira6 neboj dobre to dopadne. aj keby vam nieco zistili ulavi sa ti, lebo budete uz vediet dovod preco to neslo. Najprv to bude urcite sok, ale potom sa s tym vyrovnate. drzim paste by vam to dobre dopadlo

slavomira6
11. máj 2016

@ssegra dakujem krasne. Ja to uz tak berem lepsie zaplatit a zistit preco ako robit milion krat ivf.... predsa budeme vediet a nemusim sa trapit preco to nejde.

slavomira6
11. máj 2016

@ssegra prosim ta v norsku vsetko nehavaju na prirodu 😂😂 robili odber bez narkozy nadopovali liekmi -morfin A isla som....Tu by som asi cakala aj 3 mesiace....

ssegra
11. máj 2016

@slavomira6 naozaj? to je zaujimave ako je to v kazdej krajine inak

maculicek1977
11. máj 2016

@monnito ahojko no veď presne každá tá fáza čo prichádza, prináša so sebou riziká, musíš len pozitívne myslieť a pekne sa už s ním rozprávkať 🙂, jaj ja by som už začala keby to bolo možné aj zajtra s ďalšou stimulkou tak veľmi by som chcela....jóóóój! Držkaj sa a dávaj si na vás pozor!

maculicek1977
11. máj 2016

@petkazh ahojko nevyšlo, nebojkaj musíme ísť ďalej......po vysadení liekov dostaneš MS do max 2-3 dní, ja som na tom rovnako MS prišla dnes v noci......ach jaj pôjdeme do ďalšieho kola.....veľa síl sa z toho pozbierať!

1veverica
12. máj 2016

@monnito tak to asi kazde centrum inac, nase posiela vsetky co absolvovali IVF, nie je to nic hrozne, zoberu ti krv, a sono meranie babatka, celkom v norme to je, nie je sa coho bat

petkazh
12. máj 2016

@vronni dakujem za podporu verim ze aj nam mrazacik vynde rozmyslam nad vlozenim dvoch / dve nam ostali / ...a prosim ta na kolky den ti ho vkladali...teraz cakam na ms...ale zatial nedosla...

petkazh
12. máj 2016

@ssegra presne aj ja na nu cakam aby sme mohli vlozit mrazacika a mne meska uz tyzden ....

petkazh
12. máj 2016

@maculicek1977 ach veru je to hrozne tazke ale uz myslim na mrazaciky asi si dame vlozit oboch / mame dvoch/ len nech uz ta ms pride aby sme rychlo mohli ist navklad...takze ty si dnes prvy den kedy ti budu vkladat..

slavomira6
12. máj 2016

@ssegra prosim ta. Co vam zistili na tej genetike? Podstupili si nejaké iné vysetrenia? Ja rozmyslam ked uz budem na sr by som si dala spravit aj iné. ...mozes mi nieco odporucit?

moonlight77
12. máj 2016

Ahojte, ak by niektorá mala záujem, ostali mi po poslednom IVF tieto zvyšky liekov:
Diphereline 0,1 mg ostalo v balení 6 dávok zo 7
Kyselina listová (Acidum folicum) 10 mg - 5 tabliet
Prednison 5 mg - 10 tabliet
Estrofem - 16 tabliet
Femibion 1 bez jódu - 8 tabliet
Proluton 250 mg (progesterónové injekcie) - 2 ampulky
Vibramycin 200 mg - 5 tabliet
Železo Ferro-Folgamma kapsuly - 40 kapsúl
Kotvičník 50 ml (od Nadeje) - polovica balenia
Drmek obecný al. Vitex jahňací (pri endometrióze) - 3 otvorené balenia
Tamtum Rosa - 2 x 140 ml
Macmiror complex 500 - 6 tabliet

maculicek1977
12. máj 2016

@petkazh nie nie mne vyšiel tehu test pozitívne a držal sa 18 dní a potom mi to odišlo, mali sme krásne 10 bunkové embryjko, ale na mrazenie mi nič nezostalo, takže už som si podala aj ďalšiu žiadosť na IVF, ach jaj.....nezúfaj pozitívne sa nalaď mrazáčiky sú dobré určite koľkým babuľkám sa tak podarilo, papaj dobré veci a usmievaj sa, musí sa to podariť!!!!!!!! Píš, aby sme vedeli a mali nádej.....papa

monnito
12. máj 2016

@1veverica pockaj ty este riesis tehotenstvo cez centrum?

1veverica
12. máj 2016

@monnito akoze nie doslovne, len este som tam mala zaniest vysledky testov z kombinovaneho testu, to som bola vcera odniest, tak som sa dr. aj spytala, a este v 20t. co idem na test, tak vysledky tiez do centra mam zaniest, ale inak nie, uz iba poradne u mojej dr.

monnito
12. máj 2016

@maculicek1977
@bobricek1979 dakujem vam pekne, myslim na vas a drzim palce aby sa to dalsim pokusom podarilo