Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@cherie77 Nechcem ta a tvoje skusenosti ovplyvnovat mojimi nie dobrymi skusenostami. myslela som si robia vsetko pre nas a modlim sa aby tento ket bol uspesny lebo oni uz neuvidia ani euro odo mna mozem sa spytat kolko ta to stalo?Ja som bola zaskocena kolko vela som platila za lieky kaslat na peniaze ale bola povedana ina suma ako som platila a odost.tak preto uz len do Brna a to nemam niake velke problemi manzel super spermiogram nechapem .Nevadi zasa len ponaucenie do zivota ja som hned chcela do Brna ale tam este viac a ak sa nahodou nepodari aj tak budem musiet ist tam😊
@cherie77 Aj mne povedali na 14 den kontrola a ziadne lieky nemam tak som zvedava iba po vklade utrogestan
@bobricek1979 estrimax 3x denne a utrogestan 3x dve tablety
Ali nieje kontrola na 14neskoro?@kaciatko1104
@aluska1404 Kačiatko ja tiež estrimax 3xplus dotphaston od nes 2xa a utrogestan 2xvecer dole
@aluska1404 all tiez premyslam nad Brnom
@bobricek1979 Ja pojdem adpon na 12 mne sa zda tiez neskoro na 14 radsej skor ja savpytat nebudem proste pridem a hotovo
@aluska1404 určite ja som bola na 12 a sliznica uz 8 a idem na 19 a ty ked ides prir.ovu tak cim skor aj ta sliznica je velmi dolezita nebav sa tam s nimi
@bobricek1979 ja uz neviem čo je skoro a neskoro to cakanie ma zabije no pondelok je už za dverami tak už to nejako vydržím no už sa to rozluskne konečne nech už je výsledok akýkoľvek už to chcem mať za sebou
@kaciatko1104 chápem ťa tak som to brala aj ja no mysli pozitívne🙂
@aluska1404 počuj Ali a si si 100pro istá,že nemôžete otehuľkovaťspontánne?Ak nemáš nejaké extra problémy riadne ovuluješ tak možno len treba trošku naštartovať telo hm?
@bobricek1979 aha asi kazde centrum inak, mne ho dali aj pri ket
@monnito tak vraj pri mrazacikoch je tvrdsia kora lepsi je hatchng tak vsak hej kazde centrum inak hlavne ze platime😉
@bobricek1979 No neviem ovulujem pravidelne ale vysla mi hranicna ovarialna rezerva.A aj hranicna alergia na spermie asi chudatka spermijky nedoplavaju lebo 3 krat inseminacia a nic tak neviem aky este by mohol byt problem.beriem lieky na stitnu ale som nastavena dobre.Embrijka ved pekne narastli na bladtocysty.Neviem myslum ze prirodzeno asi uz nie lebo 6 rokov sme skusali a cez ovulku a nic a to je dlha doba😊
@aluska1404 Boze... tak to neviem co bola zac, ja som stretavala len Culbovu a Krajkovica, ti su mili, a punkciu mi robila Starovecka, tiez bola mila, lebo velmi som sa bala. Rozpravat, ze sa jej nechce byt v praci v sobotu je fakt velmi profesionalne... a vela nas je to je pravda, ale ved nerobia to zadarmo. Inak ak by som bola v poriadku, tak mne to mali vkladat et min.t v sobotu-nedelu a ja som tento piatok dostala MS, tiez mi tie pocty nesedia trochu ale snad vedia co robia...
@aluska1404 ja som platila 415 za lieky, okolo 600 po odbere, 270 za mrazenie, 40 dalsie lieky kvoli ohss a este za ket zaplatim,
@aluska1404 aha tak to bude v tých protilátkach veď vajíčka sa vytvorili no tie protilátky sú hnusné a imuno nechceš skúsiť?ja pôjdem ak ani teraz nevyjde mňa už straší všetko a hlavne môj vek ale aspoň tie vajká vyšli to som vôbec nepredpokladala no čo keď už som stará
@cherie77 fú tak tiež dosť nešli ste cez zdrav.poisť.?
@monnito základ ,že ty si tehu to je paráda inak ako sa cítiš?
@bobricek1979 dost napisem kolko my😊
@cherie77 No my viac povadala ze nas to vyjdevtak 1000 a nakoniec 870 lieky plus icsi 370 plus 220 kultivacia aplus spermiogram 100 plus241 mrazenie a cesty ani neratam tak 1900 nas to stalo a ti som si dala chvala bohu nie gonal pero ale merional .A to mi okrem tejto sumi preplatila pojistovna 1100 eur takze sa sekli o 900 cize dost vela tak cez 2400 nas to stalo aj s cestou
@bobricek1979 Aj by nevyslo tak.Pisala som ti😊aj ja pojdem na imuno a genetiku sle verim ze vyjde to nase zmrazene jedni jedine😊
@cherie77 Ja som sa tiez stretla len s tymito a cakala som ze Culbova bude pri vklade alwbo kto kolvek z nich ale tuto novu na J ani nepoznam tak som bola v soku.Teraz som si pivedala ze pojdem za Culbovou a ze jej poviem ze chcem aby mi ona spravila vklad ona pozna najlepsie ked chodime na sedenia len s nou
@kaciatko1104 tak myslim si,že injekcie skor zaberu ako lieky.Aj ked injekcie stoja dost oproti liekam.Tak snad teraz už niečo najdeme aby to zabralo.V pondelok budem na Teba mysliet 😉
@bobricek1979 ale tento krat to určite vyjde a nebudeš musiet ist za nou.A už si použila ten ovulačny mikroskop?
@janulka232 no tak som to myslela že injekcie.. Ďakujem krásne si moc zlatá tá podpora je neuveriteľná od všetkých aj ja teba myslím snáď ti niekto nejako pomôže a ešte vždy existuje darcovstvo neváhala by som a šla by som po tom drzim palce
@kaciatko1104 no ved dost nam to pomaha ta podpora na koniku.A ešte ked je tu taka ktorej to vyšlo hned na prvy krat tak to je skvele.Aj sme sa s doktorom bavili aj o darcovste,ale je to neskutočne drahe stoji to až 3700eur
@janulka232 viem len dávať ďalšie peniaze do liekov injekcií zákrokov stále do kola tak možno by sa toto oplatilo viac a chcela by si vajko alebo embrya
@kaciatko1104 no ved to,že stale vražat peniaze a nič z toho,ale s kadial nabrat tolko penazi naraz.A ta predstava,že by to bolo moje,ale v skutočnosti by to bolo iba partnerove a nič zomna.Tak ja by som potrebovala vajička,kedže ja ich moc nemam

@kaciatko1104 a aké liečiky berieš,keď nešpiníš tak je to fajn