Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@janulka232 tým sa vôbec netráp vynosis si ho porodis a keď ho uvidíš zabudneš na všetko
@janulka232 no A tie peniaze. Nič mi nehovor ja asi nebudem mať čo jesť celý mesiac A ešte povracat peniaze požičané veď ma to stalo 1200 eur a som pn takže výplata bude super
@bobricek1979 citim sa divne je mi zle ale nie ze by som vracala ale akoby mi to dtalo v krku... taka som divna 🙂
@kaciatko1104 tak maš pravdu asi by som na to zabudla,že to nieje moje,ale ja by som si ho vynosila.Tak my berieme zatial ešte z uspor a ešte ma čaka asi jedno umele a snad posledne
@janulka232 mám ho ale dr.mi povedal ,že ovu tým že som nadopovaná estrofenom nemám riešiť každé centrum stimuluje inak takže verím dr.hádam to bude ok všetkým babám v našom centre tak dáva tak spolieham sa naňho.Vravel že nemám normál cyklus vzhľadom aj k veku to robí takto
@monnito tak veď to by malo byť ok nie?😉
@bobricek1979 no neviem hadam ano 🙂
@kaciatko1104 mi hovorte ja som bola márod len týždeň nemohla som si dovoliť dlhšie a výplata tiež som zaplakala tiež sme požičali je to hrozné také veľké peniaze ☹ako to maličké stojí za to len je to strašný biznis
@monnito určite len si to užívaj🙂
@janulka232 ako normál ovulujem len v toto prípade sa vraj takto poisťuje a vraj tými liekmi je ovu bloknutá
@bobricek1979 takže aj zbytočne testovat....presne tak je to iba biznis a my musime vražat velke prachy do centra
@janulka232 bude to tvoje!! Matka je tá čo porodí a vychova neboj bude dobre
@bobricek1979 a budeš aj testovať?
@kaciatko1104 nie radšej nie
@janulka232 prečo?zbytočne?
Kocky pls pri ivf si ako ratate dni od odberu alebo az od vkladu?
@bobricek1979 ale ja som myslela ovulaciu
@janulka232 jáj áno😀to je zbytočné ty si mala v normál cykle?
@ajajaj00 od vkladu
@bobricek1979 ano ja som mala normalne,ale som si všimla,že časom som už mala taku,že keby,že netestujem tak ani neviem,že mam,lebo predtym som to vedela podla hlienu
@bobricek1979 dakujeeem v stredu idem na krv tak dufam 🙏🏻🙏🏻
@janulka232 tak ja už mám hlien nie tak často,ale ja som nikdy netestovala ani nič po pravde
@ajajaj00 Držím prsty🙂
@bobricek1979 dakujeeem rano testnem asi
@bobricek1979 tak ja som občas testovala,ale aj tak sa nedarilo
@janulka232 koľko máš rokov už som sa asi pýtala no človek nestíha sledovať všetko
@ajajaj00 koľký deň si
@bobricek1979 dnes som 11 den od vkladu mala som et odber som mala 16 dni dozadu
@ajajaj00 tak to by hádam už aj malo ukázať neviem a je to prvý Et?

@aluska1404 jáj jasne a vyjde musí!