Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@ajajaj00 ok tak a ake embrijka?dala si aj lepidielko?
@bobricek1979 anoo dali sms si aj lepidlo a aj seminal plasma flushing naposledy co mi dali info tri dni pred vkladom jedno malo 10 buniek a druhe 8 a pekne sa delili...tri sme dali zamrazit..a ty si natom ako?
@ajajaj00 čo je seminal fusching a berieš nejaké lieky?Ja idem na ket v štvrtok et nevyšiel mame 4zmrazené
@bobricek1979 kuk na obrazok tam mas napisane co to je..terat si davam len utrogestan...juuuj budem na teba mysliet stvrtok nebooj tento krat to uz vyjde💙
@aluska1404 to si mala dost vela za lieky, mozno to zavisi od poistovne, ja som mala gonal, 870 je fakt vela, podla toho papiera co dali na zaciatku 1100 preplaca poistovna, ale ja sa v tom nejako stracam, inak tiez nam povedali tak do 1000, ze to bude, a nebolo,ale mne sa zda, ze baby spominali, ze zvysili ceny oproti minulemu roku
@ajajaj00 nechce mi to ukázať celé skús vlastnými slovami..a ďakujem dúfam nám všetkým držkaj sa nech máš ráno dve čiarky
@ajajaj00 uz viem tak nase centrum to nema parada a kolko ste za to platili,kde chodis do centra?
@bobricek1979 ale isli sme cez poistovnu, len tam to potom zavisi pri icsi aj od poctu oocytov, ja som mala vela..
@cherie77 aha jasné aj my sme dosť platili
@bobricek1979 oni vlastne pouziju nie spermie ale ten ejakulat aby to akoze bolo este prirodzenejsie ako normalny pohlavny styk stalo to 150€ aj lepidlo tak stalo akurat som testovala a cela sa trasiem💙
@bobricek1979 ja chodim do ferticentra
@ajajaj00 wau tak to je krása gratulujem🙂
@ajajaj00 nádhera konečne super správička😀koľko máš ty rôčkov a aký bol problém?
@cherie77 To neviem ci zvysili ale riadna suma za hormony.A to nemam zle ani manzel vysledky.Som zvedavaa ty kedy ides na vklad?ja medzi 3-5 junom teraz v utorok dostanem menzes a ty?ides prvy krat na vklad vsak drzim palceky😊
@ajajaj00 Gratulujem krasne ciarocky
@aluska1404 dakujeeeem a
@bobricek1979 teraz v juni mam 30ku noo ja som nemam jeden vajcovod mala som mmt potom 2 roky snazenia aj clostyl som brala a nic tym ze nemam vajcovod iui som absolvovat nemusela tak sme isli na ivf verim ze to bude ok
@ajajaj00 bude si mladá držkaj sa 🙂
@bobricek1979 dakujeeeem a
@denidi sice Pinto mna zacal ale dokoncil ma Marsik a som bola velmi spokojnaa drzim ti silno prsty hlavne dolezite je pozitivne mysliet💙uz ked budes mat schvalene papiere to pojde rychlo
@ajajaj00 ano aj my sme to este Pinterom konzultovali,len sme nestihli poslat papiere,zial teda po tom co sa stalo,sme museli skoro mesiac cakat na Marsikove razitka a uz sa neviem dockat,kedy zacnem stimulovat,lebo skoro po 4rokoch a jednom mmt by sa uz to babatko patrilo 🙂
teda tie tvoje kolajnice su tak krasne 🙂 super
@aluska1404 ja som dostala v vcera MS a idem 27.5 na sono, vtedy mi povedia, ze ci tento mesiac alebo az na buduci, idem prvy krat na vklad, este som nebola, drzme si navzajom 😉
@ajajaj00 gratulujem, kolko si po vklade?
@denidi dakujeeeeem mooooc💙
@vevericka13 dnes som 12 den od vkladu
@ajajaj00 a skor si netestovala? ja som dnes stvrty den 🙂 a mala si trojdnove embryjka?
@vevericka13 ja som mala 5 dnove nie cakala som skorej som nechcela testovat

@bobricek1979 ano prvy vkladali sme dve embrya zajtra testnem som nedockava