Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aveeva72 tazko sa to cita, co si napisala, verim, ze este tazsie preziva, nestracaj nadej, aj zazraky sa deju 🙂 jedna moja znama sa snazila tiez velmi dlho, presli vsetkymi moznymi vecami, cez akupunkutry, bylinky, umele a stale sa im nedarilo, nakoniec v nejakej novej klinike v CR im prisli na to, preco nemoze donosit dieta (po niekolkych IVF a 2 potratoch) a zistili u nich novu "diagnozu" 🙂 a nakoniec tyzden pred svojou 40-tkou porodila syna. Vzdy bola velmi depresivna a vecne nestastna a teraz je z nej najstastnejsia mamina na svete. Ak si veriaca, skus modlitbu 9 utorkov sv.Marty 😉 Silno drzim palce
Ahoj,tá modlitba sv Marty sa modlí len v utorok? A 9 dní? Ďakujem za odpoveď 🙂
@janulka232 aj moj partner ma zly spermiogram a povedala mi pre neho vit e, kotvicnik podzemny, kazdy den zelerovy vyvar, alebo salat a zensenovy caj
@ssegra aj mne povedala,že pre partnera mam kupit kotvičnik podzemny,ženšenovy čaj a ten vyvar zelerovy.A samozrejme berie aj folandrol
@aveeva72 velmi je mi to luto čim všetkym si si už prešla a aj tak to nebolo uspešne.Mne tiež už spomenul či nechceme darkynu,ale je to strašne drahe a može sa na to čakat rok aj dva.Teraz mi dal trojmesačnu liečbu a uvidime ako to teraz dopadne
@mkatkam rada sa podelim z informaciami ak by to malo pomoct aj druhym babam.Ano je to až tri dni,ale tak sprchovat sa možeš,len pošvu neumyvat je to divne,ale čo už,ked malo by pomoct
@janulka232 ahoj Janulík chcem sa opýtať ten vit. E koľko mg? 200 alebo 400mg? Ideš robiť aj tie obklady, to na ktorú časť tela treba prikladať a na ako dlho? ? Myslím na teba....
@maculicek1977 ani neviem kolko mg,Nakoniec nebudem robit to čo mi nakazala liečitelka iba moj partner,lebo idem na umele po treti krat a teraz budem mat svoju liečbu čo mi dal doktor.Jedine možno začnem jest vitamin E a ma sa brat štyri tyždne.Obklad mam si urobit z vina ,muky a oleja dat si dat do vreckovky na to ešte nejaky sačok dat na bruško priviaziat gazou a nechat si celu noc,ale nerobit to cez ms
@maculicek1977 a dakujem si mila,že mysliš namna 😉 Tak ani jedna z nas to nema jednoduche
@bobricek1979 Bobeicek drzim ti palce a myslim na teba dufam ze to vyjde.Drzkaj sa🙏
@janulka232 ďakujem ,že si sa s nami o to podelila 🙂
@aluska1404 ďakujem moja aj ja na teba myslím
@bobricek1979 velmi rada sa s Vami podelim o tom čo a ako ved možno to niektorej pomože.Ale asi aj tak nebudem uživat čo mi nakazala liečitelka,kedže asi by to bolo zbytočne,lebo ja teraz budem mat celkom zablokovane vaječniky tymi liekmi čo mi dal lekar
@janulka232 to fakt aha jasné v podstate ťa uviedol do klimaktéria či?Inak som počula ,že to veľmi pomáha veľmi silno držím prsty!
@janulka232 kedy zacinas stimulovať?
@denidi tak tento mesiac už nestiham,kedže jedne lieky si musim objednat cez internet,kedže na slovensku v lekarni sa nepredavaju,že im sa to neoplati.A tie lieky budem brat až tri mesiace potom pojdem pred menštruaciou na kontrolu a potom mi da bud glostil alebo injekcie
@bobricek1979 tak neviem ako sa to nezyva 🙂 .Tak ja som už mala taku trojmesačnu liečbu,ale teraz mi dal k tomu ešte jedne lieky tak snad to teraz už vyjde,lebo strašne dlho sa to taha,kedže stale musim brat dlho lieky
@janulka232 jasné,že áno vyjde to m usí neboj 🙂držkaj sa

baby potrebujem sa s Vami poradit. Dnes je 11. den co uzivam 3x1 Estrimax, zajtra mam ist na sono sliznice pred KET. Vcera som trosku cvicila doma, len par minut, bez ciniek. Dnes ked som sa isla vycikat, videla som, ze zo mna vypadlo nieco tenke, dlhe a cervene, trosku ako pri MS, a potom som mala ruzovy vytok, aj ma pobolieva brucho ako pred MS. Ovulaciu urcite nemam, kedze nemam vlastne vajka. Podla Vas co to moze byt? Uz by som velmi chcela ist na KET, nechcem to odkladat ☹