Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@saska6867 Tak tak, to je svata pravda, my sme ovela silnejsie ako oni. Mne ked mal pichat Agolutin do zadku, pripravoval sa na to asi 2 hodiny, bol uplne mimo z toho 😀 Mala som aj kolegu, ktory pri odbere krvi odpadaval 🙂 Tak si tu injekciu radsej pichnem este pred vkladom a tak ako si to pisala. Dakujem 🙂
ahojte dievcata, vo stvrtok sa chystam na KET, to bude 20. den cyklu. Uzivam 3x1 Estrimax a Utrogestan 4-0-4, dnes je 16. den cyklu a brucho ma uz cele dni pobolieva ako pred MS 😒Stretli ste sa s tym, mali ste uz podobny problem pred vkladom? Toto bude moj 5. vklad a taketo problemy som mavala len po vklade.
Ahojte som Jana a som tu nová, chcem Vás veľmi pekne poprosiť o radu, dnes sme boli na transfere a teraz nás čakajú dlhé dva týždne čakania, neviete mi poradiť čoho sa vyvarovať alebo ako to zvladnuť? Dakujem za každú radu
@gabika2015 ja som pred Et aj Ket čúrala nič mi Dr nevravel
Babule je niekde stránka na lieky ak chýbajú máte s tým skúsenosť?
@bobricek1979 mna zachranilo toto: https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/mam-nemam-lieky-na-ivf/
plus je jedna skupina uzavreta tu: https://www.modrykonik.sk/group/6841/
@pupa_obtecta ďakujem krásne skúsim
@gabika2015 ja tiez ale musime sa naladit pozitivne a verit ze to vynde ....a hlavne sa nestresovat aby sa embryjka pekne zahniezdili....
hojte, ak by niektorá mala záujem, ostali mi po poslednom IVF tieto zvyšky liekov:
Diphereline 0,1 mg ostalo v balení 6 dávok zo 7
Kyselina listová (Acidum folicum) 10 mg - 5 tabliet
Estrofem - 16 tabliet
Femibion 1 bez jódu - 8 tabliet
Proluton 250 mg (progesterónové injekcie) - 2 ampulky
Vibramycin 200 mg - 5 tabliet
Železo Ferro-Folgamma kapsuly - 40 kapsúl
Kotvičník 50 ml (od Nadeje) - polovica balenia
Drmek obecný al. Vitex jahňací (pri endometrióze) - 3 otvorené balenia
Tamtum Rosa - 2 x 140 ml
Macmiror complex 500 - 6 tabliet
@gabika2015 ja som sa tak citila pred odberom vajicok ...ale tak berieme velke mnozstvo hormonov tak mozno aj z toho ...aj mna obcas boli podbrusko a vajecniky...
Mkatjkam mala som 6 potratov a jeden mimomaternicovy pri ktorom som skoro zomrela a to som mala 20 rokov. 17 krát som bola len na odber a na vkladanie viac krát lebóvzdy som mala nejake embrya na dva tri krát. Trvalo to 20 rokov a uz som skončila nakolko mam 47 rokov, a uz som dobojovala.
@jahoda07 to sa snáď ani veriť nechce☹a nikdy sa neprišlo na to prečo sa to takdeje?
Ahojte,tak dnes som bola u hematologa a krvicka je v piriadku..tak koncom juna sa teším na ket...
Ahojte baby.Mate niektora liečbu pred IVF tabletkami či všetky beriete iba injekcie?
@janulka232 ahoj ja som mala len injekcie
@monnito jéminenky moja som rada za teba ,žeje malinké v poriadku držkajte sa<3a čo sa udialo?
@bobricek1979hmm to asi skor dostavaju injekcie ako lieky.A ja idem do toho treti krat a stale dostanem iba lieky
@monnito bože môj, čo všetko môže prísť..... a čo to spustilo nevieš? Hrozné..... pekne sa opatrujte a oddychuj!
@gabika2015 presne tieto príznaky som mala s týmito liekmi, nemusíš sa báť
@janulka232 a to prečo aj ti to vysvetlil?
@janulka232 injekcie pred odberom po odbere vaginalne tabletky.. po vklade sa pridali tabletky...nevyslo to a teraz pred ket beriem lieky a potom sa zas pridaju vaginalne tabletky...

@petkazh kedy ides na vklad? drziiim velke velke palce